2010 Ağustos Anneleri

kızlar beım yuzumde acayıp kırmızı kırmız sıvılceler cıkmaya basladı.... kızım olcagı ıcın mı bu??

kızlar bu gün doktora gittim maaşallah bebek gayet iyiymiş dönerken eşimle chicoya uğradık son indirimler önümüzdeki sonbahar için bebeğe bir kadife eşofman bir kadife tulum birdekalın polar mont aldım 3 parça 90 tl tuttu.beden bile kalmamış seçilmiş çoğu şey daha okadar çok alınacak şey varki bebekler için herşey çok pahalı

Bende de oluyor adet zamanım gelince hatta hayatımda ilk defa kocaman br sivilcem çıktı çok kötüydü geçti allahtan...

yenıden ergenlıge gırmıs gıbı oldu yuzum tatlım ya bı gorsen... bıde bı acıyolar bı acıyolar dokunamıyom yuzume... hıc hamıle gıbı degılım ya... ınsan bıraz guzellesır:):)

Eşimle aşağıda oturuyoruz ben bebiş doğduğunda sünnet istiyorum araştırdım tereddütteymiş beyfend annesine diyor anne bebek doğduğunda sünnet istiyoruz diyor beni göstererek onay almak için kadının yüzü bi tuhaf oldu ee düün yapmıcakmısınız diyor kaç kere söyledim anlamıyolar ki kestirmeyle düünün ne alakası var sanki düğünün ortasında kesiyorlar.Bende dedim düşünmüyoruz büyük bir ihtimal öyle olacak zaten diye canımı sıktılar yaa benm çocuğumla ilgili kararları ben veririm kimseden onay almak zorundada değilim ayrıca.Yaşım çok büyük olmayabiir ama çocukta değlim bazen küçük çocuk muamelesi yapmıyorlar mı her konuda fitil oluyorum

iyi aksamlar...kimse yok sanirim...
1 aydir guzel haberlerinizi uzaktan takip ettim...Ben kendi sorunumu yazip sizleri uzmek istemedim..daha dogrusu endiselendirmek...cunku o zamanlarda herkes 2 li test yaptiriyordu...bendede boyle olur mu diye endiseye kapilmasinlar en iyisi uzaktan takip etmek diye dusundum...
neyseki Allahima sukurler olsun guzel haberi alip araniza donmekte varmis....
2 li testimiz ense olcumu normal cikmisti fakat 1 afta sonra kanda bakildiginda 30/1 risk grubundaydim...risk yuksek oldugu icin direk amniyosentez yapilmasi onerildi...karar vermek zordu...9 sene sonra bebegime kavusmusken onu riske atmak ve sonrasi....zor gunlerdi..cumartesi gunu emin ellerde operasyon yapildi ve dun kisa sonucumuzu aldik sukurler olsun hersey normal cikti...ladyfog arkadasimin dedigi gibi sanki yeniden dunyaya geldim uzerimden tonlarca yuk kalkti,nefes almaya basladim...

bugun kendi doktorumuza kontrole gittik...bebis saglikli cok sukur...cok hareketliydi...yerinde durmuyordu ki doktor teyzemiz cinsiyetine baksin...neyseki 10 dk ugras sonunda bi anlikta olsa gordu doktorumuz..bakin cikinti...erkek yani dedi...ben nasil yani dedim...12.haftada kiz gibi demistiniz dedim...sadece ufledim..cok az bi ihtimaldi o dedi...neyseki kendimi pek alistirmamistim...hala da alistirmiyorum..belki yine degiseilir..zaten ne onemi var ki...9 sene sonra gelmis..kokusuna dunyalari veririm...yeterki saglikla gelsin kucagima...

defnecim amniyosentez korkulcak oyle cok cok risk tasiyan bi islem degil...yeterki guvenilir ellerde yapilsin...5 dk suruyor...doktorun gerekli gorduyse yaptir derim...buyuk ihtimal sorun cikmiycak...kafan rahatlamis olur...

italyadan,ladyfog,Hallisna...o zor gunlerimden ozelinizden bana destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim...

italyadan canim darisi sana insallah...hic endise edilcek bi islem degilmis...

Allahim hepimizin bebislerini korusun...saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...

Çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almay nasip etsin inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur sağlıklı şu "kokusuna dunyalari veririm..." kısmı beni ağlattı yaa zaten canım ço sıkkın birde bebeğim olmasa ne yapardım ben...senağlamasenağlama

sagol tatlim...amin cumlemizinki....ya bebegim olmazsa!bu soru bu dusunce senelerdir icimi kavurdu...sukurler olsun simdi dunyalar benim oldu...cok degerli varliklar bizim icin...Allahim isteyen herkese yasatsin insallah...
agla icin rahatliyorsa bebisi uzmeden agla...aglamayada itiyacimiz var...ama canini sakin birseye sıkma...mutlulugun icinde buyuyor...insan daha ne ister ki..neyi dert ederki...

yaa lütfen 30 mayıs olmasın kardeşim evleniyo, ben anadolu yakasından gelicem burdan bikaç hamileyide alabilirim biyerde buluşup varsa bu taraftan gidecek olan tabi, daha çok var ama lütfen 30 mayıss olmasınnnnnnnnnn

nasıl bir güzel haberdir bu... çok şükür bin şükür....:teytey: :teytey:
nasıl sevindim anlatamam.. darısı pınara defneye cicekcik.e olsun inş..
diyorum ya yalnızca üzüldüğünüzle kalın.. ama yapın gerekli tüm tetkikleri ki rahat etsin içiniz.. yaşadaıklarınızı unuttursun RABBİM sapasağlim bebeklerinizi kucağınıza alarak inş..:Saruboceq:

yaa lütfen 30 mayıs olmasın kardeşim evleniyo, ben anadolu yakasından gelicem burdan bikaç hamileyide alabilirim biyerde buluşup varsa bu taraftan gidecek olan tabi, daha çok var ama lütfen 30 mayıss olmasınnnnnnnnnn
çok tatlısınız siz yahuuuŞeniz
daha uzunca süre var canım böyle böyle herkes durumlarını söylesin tam tarih bulalım.. mesela 30u elendi bile:) en kötü adresi ver biz topluca düğünede geliriz seni görmeyeeee :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :roflol:

:1hug:canim benimopuyorumnanaktan cok sagol...
aminnnn...opuyorumnanaktan

ayyy gelin valla bisürü hamile halay çekeriz, çok güzel olur, ama kaldırmaz bünyeler , hem ben sizinle doya doya sohbet etmek istiyorum, herkesi o kadar merak ediyorum ki,bakalım kafamda tipler var şekillendirdiğim, tutacak mı acaba, çok seviyorum burayı, herkesi çok öpüyorummmmm :dance:

kızlar bebek için bir şeyler alan varmı paylaşırsanız sevinirim

cok cok cok sevındım canım.... Rabbım saglıkla kucagına almanı o mıs kokusunu doya doya ıcıne cekmenı nasıp eder ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…