2010 Ağustos Anneleri

Kızlar biz işten çıkıyoruz yavaş yavaş toplantım uzadı sonra da ancak geçmişi okuyabildim çok yoruldum Allah'tan anneme gideceğim ama önce alışveriş yapıcam off offff

bende cooooook sevıyorum sızı:)

opuyorumnanaktan

dusunsene karnı burnunda bısuru kadın... ellerını acmıslar ayyyy gozumun onune gelıyo sole... aksam haberlerınde ılk sırada oluruz valla:):)

:roflol::roflol:

canım ya bende sabahları kalkınca çok geriniyorum... sonra pişman oluyorum ama ... çok gerinmesek iyi olur bence ama elimizde değilki... nasılki yukarı abanmak yasak buda onun gibi bişey dimi...

bana her yer uyar :))) 6. ayın sonunda buluşalım bence hem bahar olur hem göbeklerimiz çıkmış olur... 7. aydan sonra riskli günler başlıyor eşlerimiz izin vermeyebilir....

evet evet 6.ayın sonu çok iyi.Ortalama olarak yani.Benim içinde avrupa yakası olursa daha iyi ben burayı bilmiyorum karşıyı hiç bilemem vallahi:))))

Demek top deme oğluma zemuszemus..ayol belki futbolcu olacakkk..hehehheheh

merhaba arkdaşlar.ben size birşey danşıcam ağrılarınız oluyormu?tam olarka nerenizde ve ne kadar sürüyor?benim ağrılarım oluor ayrıca kaburgalarımda ağrıyor
ağrılar hep oluyor ilk kalkarken dönerken kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor bazen karnım ağrıyor bu aralarda da vjinal ve makata doğru sızlamalarım oluyor dün doktorum hepsinin normal olduğunu bbeebek büyüdükçe baskısı fazla olacak ve bunlarda olması normal dedi

canım bende sağ ve soluma rahat yatıyorum sırt üstü yatınca gerginlik oluyor bendede gerilme isteği hep var canım ben geriliyorum yani çok fazla kasmıyorum kısa tutuyorum ama annem kızıyordu o kadar gerilme diye hiç bu konuyu doktora sormadım uzanmak sakıncalı ama gerilmekte aynımıdır bilmiyorum

Ay allahım inşallah zararlı değildir çünkü sana anlatamam o gerinme ihtiyacımın nasıl olduğunu ..haliyle hep sağ ve sola yatınca vücudum uyuşuyor ve ağrıyor..Neyse kendime hakim olmaya çalışacağım biraz daha..

geldim ama herkesin gitme vakti olmuş.. geçmişi okumak anca bitti...
en son konuyu söyleyeyim kesin tarih belli olmasada mayıs ayında olacak inş görüşme ve avrupa yakasında..
onun haricindeki detayları özelden bildireceğim herkese..

Kıslar ben de gideyim ozaman evime kimsecikler gok galiba ses çıkmıyor sizden :))) hepinizi çok öptüüm iyi akşamlar....

aa süper anlatıcam hemen eşime ben sağ tarafıma yatamıyorum çünkü çok rahatsız oluyorum çünkü bebişim orada hissediyorum sertliğini...
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
teşekkür ederim şekerimm çok öptüm sizi de a.s.
iyi akşamlar...

Son düzenleme:

A be tabiki biz pek blmeyiz çorluyu oriona en fazla gideriz orasıda kesmiyor
Lüleburgaz doğumluyum annemler gezmeye geldiklerinde doğmuşum istanbulda oturuyorduk yıllar sonra burgaza taşındık babam vefat edince annemler geri döndü ben evlenip burada kaldım burgazı beğenmezdim küçücük diye kasaba da oturuyoruz köy de işte şimdi bi bahane olsunda istanbula geliyim diye bakıyorum...

aa süper anlatıcam hemen eşime ben sağ tarafıma yatamıyorum çünkü çok rahatsız oluyorum çünkü bebişim orada hissediyorum sertliğini...
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
teşekkür ederim şekerimm çok öptüm sizi de a.s.
iyi akşamlar...

Bizim babaannede aşağıda yemek yapıyor ben burdayım ohh brgün syan edecek dur bakalım ne zaman

Şu ihtiyaç listesni yazıcıdan çıkardımda aldıkça işaretleyim dedim gereksiz olanları çıkardım listeden ama bu bebek büyotu da ne anlamadım sıcak su torbasını ne yapacağız ki bebeğe??:uhm:

cnm bebeklerin gazı olduğunda biraz ılık su koyunca iyi geliyor
ondan yazmışlardır
ben almamıştım ılık banyo yaptırıyordum kzuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…