bende cooooook sevıyorum sızı:)
dusunsene karnı burnunda bısuru kadın... ellerını acmıslar ayyyy gozumun onune gelıyo sole... aksam haberlerınde ılk sırada oluruz valla:):)
Kızlar size birşey soracağım..geceleri ya sağ tarafıma ya da sol tarafıma yatmak zorunda kalıyorum..düz yatınca karnım geriliyor rahat edemiyorum zaten yüz üstü yatmak gibi birşey söz konusu olmuyor tabiiki..neyse sonrasında inanılmaz bir gerinme ihtiyacı hissediyorum..acaba gerinmek zararlı olabilir mi ??
bana her yer uyar :))) 6. ayın sonunda buluşalım bence hem bahar olur hem göbeklerimiz çıkmış olur... 7. aydan sonra riskli günler başlıyor eşlerimiz izin vermeyebilir....
Demek top deme oğluma zemuszemus..ayol belki futbolcu olacakkk..hehehhehehHmmm canım ben de Tekirdağlıyım.Yani 1 buçuk sene öncesine kadar oradaydım sonra İstanbula evlendim.Çorluda teyzem var çok sık giderdim çorluya.Burgaza da gitmişliğim var düğünlere falan.Şimdi de kaynım Burgaz da asker.Sonuçta trakyalısın ama demi?
Ben sağa yatınca rahat edemiyorum en iyi sola dönüp yatıyorum.Sırtüstü yattığım zaman karnımda yuvarlak bir top varmışçasına geriliyor yatamıyorum gerinemiyorumda çok fazla.Hatta eşime diyorum sanki karnımda top var gibi diyorum.Birkaç kere söyledim eşimde kızdı benim oğluma top deyip durma diyekaydirigubbakcemile3Bidaha da demedimkaydirigubbakcemile3
Demek top deme oğluma zemuszemus..ayol belki futbolcu olacakkk..hehehheheh
ağrılar hep oluyor ilk kalkarken dönerken kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor bazen karnım ağrıyor bu aralarda da vjinal ve makata doğru sızlamalarım oluyor dün doktorum hepsinin normal olduğunu bbeebek büyüdükçe baskısı fazla olacak ve bunlarda olması normal dedimerhaba arkdaşlar.ben size birşey danşıcam ağrılarınız oluyormu?tam olarka nerenizde ve ne kadar sürüyor?benim ağrılarım oluor ayrıca kaburgalarımda ağrıyor
Kızlar size birşey soracağım..geceleri ya sağ tarafıma ya da sol tarafıma yatmak zorunda kalıyorum..düz yatınca karnım geriliyor rahat edemiyorum zaten yüz üstü yatmak gibi birşey söz konusu olmuyor tabiiki..neyse sonrasında inanılmaz bir gerinme ihtiyacı hissediyorum..acaba gerinmek zararlı olabilir mi ??
Ay allahım inşallah zararlı değildir çünkü sana anlatamam o gerinme ihtiyacımın nasıl olduğunu ..haliyle hep sağ ve sola yatınca vücudum uyuşuyor ve ağrıyor..Neyse kendime hakim olmaya çalışacağım biraz daha..ağrılar hep oluyor ilk kalkarken dönerken kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor bazen karnım ağrıyor bu aralarda da vjinal ve makata doğru sızlamalarım oluyor dün doktorum hepsinin normal olduğunu bbeebek büyüdükçe baskısı fazla olacak ve bunlarda olması normal dedi
canım bende sağ ve soluma rahat yatıyorum sırt üstü yatınca gerginlik oluyor bendede gerilme isteği hep var canım ben geriliyorum yani çok fazla kasmıyorum kısa tutuyorum ama annem kızıyordu o kadar gerilme diye hiç bu konuyu doktora sormadım uzanmak sakıncalı ama gerilmekte aynımıdır bilmiyorum
iyi akşamlar çalışkan anne....Şeniz
aa süper anlatıcam hemen eşime ben sağ tarafıma yatamıyorum çünkü çok rahatsız oluyorum çünkü bebişim orada hissediyorum sertliğini...Hmmm canım ben de Tekirdağlıyım.Yani 1 buçuk sene öncesine kadar oradaydım sonra ıstanbula evlendim.Çorluda teyzem var çok sık giderdim çorluya.Burgaza da gitmişliğim var düğünlere falan.Şimdi de kaynım Burgaz da asker.Sonuçta trakyalısın ama demi?
A be tabikilüleburgaz doğumluyum aslında,annemler gezmeye geldiklerinde doğmuşum istanbulda oturuyorduk lüleburgaza taşındık yıllar sonra sonra da burada kaldım babam vefat edince herkes geri döndü çok sıkılıyorum burada bi bahane çıksında ist geiyim diye dört dönüyorum...
Ben sağa yatınca rahat edemiyorum en iyi sola dönüp yatıyorum.Sırtüstü yattığım zaman karnımda yuvarlak bir top varmışçasına geriliyor yatamıyorum gerinemiyorumda çok fazla.Hatta eşime diyorum sanki karnımda top var gibi diyorum.Birkaç kere söyledim eşimde kızdı benim oğluma top deyip durma diyekaydirigubbakcemile3Bidaha da demedimkaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusgeldim ama herkesin gitme vakti olmuş.. geçmişi okumak anca bitti...
en son konuyu söyleyeyim kesin tarih belli olmasada mayıs ayında olacak inş görüşme ve avrupa yakasında..
onun haricindeki detayları özelden bildireceğim herkese..
iyi akşamlar...teşekkür ederim şekerimm çok öptüm sizi de a.s.
Hmmm canım ben de Tekirdağlıyım.Yani 1 buçuk sene öncesine kadar oradaydım sonra İstanbula evlendim.Çorluda teyzem var çok sık giderdim çorluya.Burgaza da gitmişliğim var düğünlere falan.Şimdi de kaynım Burgaz da asker.Sonuçta trakyalısın ama demi?
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusgeldim ama herkesin gitme vakti olmuş.. geçmişi okumak anca bitti...
en son konuyu söyleyeyim kesin tarih belli olmasada mayıs ayında olacak inş görüşme ve avrupa yakasında..
onun haricindeki detayları özelden bildireceğim herkese..
iyi akşamlar...teşekkür ederim şekerimm çok öptüm sizi de a.s.
kizlar biz geldik nasilsiniz?
iyiyiz çoğu kişi gitti sanırım.. siz nasılsınız??
Şu ihtiyaç listesni yazıcıdan çıkardımda aldıkça işaretleyim dedim gereksiz olanları çıkardım listeden ama bu bebek büyotu da ne anlamadım sıcak su torbasını ne yapacağız ki bebeğe??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?