• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

yaaa bende geldim
herkes resmini koymuş
lütfen tekrar koyun benim 5 dk lık
ben de koyuyum sonraaaa:))))))

yaaa hepinizi göremedim kiiiiii :(( ben başkanımızı da merak ediyodum burdamıııı kendisi..foto koydumu başkan....
Annişlerde çok hoşmuş vallaa..güzel anne adayları ;))

yaaa bende geldim
herkes resmini koymuş
lütfen tekrar koyun benim 5 dk lık
ben de koyuyum sonraaaa:))))))

oyyy datlısım kıyamam ben sana :):)olumunekankayizsmile benı gormedın mı bıdenem...

yaaa hepinizi göremedim kiiiiii :(( ben başkanımızı da merak ediyodum burdamıııı kendisi..foto koydumu başkan....
Annişlerde çok hoşmuş vallaa..güzel anne adayları ;))

bende bende cok merak edıyom baskanımı...:) bu arada senıde merak edıyorummm nolcak sımdı:):)

oyyy datlısım kıyamam ben sana :):)olumunekankayizsmile benı gormedın mı bıdenem...

bende bende cok merak edıyom baskanımı...:) bu arada senıde merak edıyorummm nolcak sımdı:):)

görmedim:((
lütfen takrar koyun azcık :))

CANIMCIM BEN DE 5 GİBİ FİLAN RESMİMİ KALDIRIRIM buyrunnnnnnnnn

gördüm tatlışım seni
maşallah sanaŞeniz

Bende koydum ama..bi baktım bütün fotolar kocişle bilgisayarımdaki idare edin artıkın..tek fotom yok ayol hiççç aaa şimdi farkettim bakk :))

Bende koydum ama..bi baktım bütün fotolar kocişle bilgisayarımdaki idare edin artıkın..tek fotom yok ayol hiççç aaa şimdi farkettim bakk :))

masallah tatlısısm sanada herkezede..:nazar: :teytey: bende farkettım zaten 5-6 foto var hıccc tek yok benımde hepsı kocısle...

Kendimi deşifre etmiş gibi hissediyom niyeki :))..ay hep korkarım böle yerlere foto vs koymaktan..neyse accık dursun bende eskiye dönerim ;))

Kızlar ben çıkıyorum işten eve erken gidiyim çok yoruldum akşam gelebilirsem görüşürüz. Öptüm hepinizi

Back
X