Ben folik asit içiyorum dr verdi , bir de vitaminimi getirmemi kontrol edeceğini ona göre vitamin vereceğini söyledi takviye olarak. Bende daha bulantılar başlamadı ama internetten okuduklarım ve dr'un söylediğine göre az az yemek yememiz yedikten sonra dik durmamız , sabahları tuzlu kraker biraz beyaz ekmek , evi havalandırmak , yemek yaparken fanı ve camları açmak belki yardımcı olabilir. 13. haftadan sonra şak diye bitecekmiş. Ama benim arkadaşım 9 ay miğde rahatsızlığı çekti inşallah bizim öyle olmaz. Akşamları özellikle hiçbirşey yiyemiyordu çıkarıyordu. Fazla kilo almadan bitirdi hamileliğini ama maşallah çocuk gayet iyi doğdu maşallah çok da akıllı şimdi 9 aylık nerdeyse yürüyecek. Sevgiler[/
ben hamile kalmadan 4 ay once baslamistim folic asite hala kullaniyorum ve hamile kaldiktan sonra ek vitaminlere de baslatti dr. ama bulantilarla basim dertte
insallah benimkide 13.haftadan sonra sak diye biter :smiley-cool: yoksa 9 ay cok zor olur katlanmak..tesekkur ederim cevabin icin...sevgiler