Benim de ağrıyordu dr normal dedi rahim gelişiyormuş. Şimdi biraz yorulunca ağrıyor bağtaniyeyi sarıp karnıma oturuyorum iyi geliyor. Bağırsakların normal çalışıyor mu bana türk kahvesi iyi geliyor dr. günde 2 tane içmeme izin verdi beni rahatlatıyor gazımı alıyor bir de bağırsaklarımı çalıştırıyor. Haftasonu keçiboynuzu pekmezi de alacam sulandırıp günde bir bardak içeceğim demir, kan ve bağırsaklara hatta birçok şeye iyi geliyormuş. Yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum ve kolay hamilelikler ve bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. Bugün bizde temizlik vardı deterjan kokuları biraz miğdemi bulandırdı . Sevgiler
Canım kahve içme yaa yapma kafein çok zararlı! Tut kendini bir kaç ay. Bağırsaklar için de onun yerine kuru kayısı falan ye hem çok da faydalı olur.
"Kafein bir idrar söktürücüdür. Hamilelik sırasında fazla miktarda alınımı sıvı ve kalsiyum kaybı ile dehidratasyona yol açabilir.
Özellikle yemeklerden hemen sonra alındığında barsaklardan demir emilimini %40 oranında azaltır ve bu demir gereksiniminizin çok yüksek olduğu hamilelik döneminde oldukça önemlidir."