Ben de 8 senelik evliyim, hiç çocuk düşünmedik. Zaten çocuğa bakabilmek için vaktim de yoktu . Yabancı bir şirketin finans şefliğini yapıyordum yoğun stresli bir hayat. Regl bile olamıyordum, zaten ilk adet olduğumdan beri düzensizdi yıllarda doğum kontrol hapları kullandım polikistik over teşhisi konulmuştu. Şubat ayında bir fırsatım oldu ve yeteri kadar gelirimiz olduğuna karar vererek işten ayrıldım. Ve bütün herşeyim düzene girdi, kasım ayında eşim ile bir kere denemeye karar verdik. Ailelerimiz çok istiyordu devamlı dile getiriyorlardı. Ben de evdeydim hazır eşimde çalışıyorken denemeye karar verdik. Eğer olmaz ise tedaviye dr'a gitmemek kaydı ile. Pek olacağından da umudum yoktu. Ben 35 eşim 42 yaşında polikistik var sigara var v.s. Ama ilk kontrolsüz birlikteliğimizde hamile kaldım. 2-3 sene sonra İstanbuldan ayrılmayı planlıyoruz , Kazdağlarında ev yaptırıyoruz bebek de biraz büyümüş olur, onu stressiz hırssız büyütmeyi planlıyoruz. İnşallah herşey düşündüğümüz gibi olur. Umarım sizlerin de hayalleriniz gerçek olur, herşey gönlünüzce olsun.