ayyy bu teoriye göre benim kzım olacak çünkü hayatımı zindan ediyor zilli. inşallah kız olur kayınvalidem de kız diyor ama bilmiyorum. bu arada dün elinde poşetlerle gelmiş bize.
torunumun ilk çeyizi benden dedi hastane çıkışını almış bir de battaniye seti almış ama çok şirindi yaa ağladım bakarken. cinsiyeti belli olmadığı için sarı almayı tercih etmiş saolsun.
Yine geldim kızlar. Başımın dönmesi geçti. Kendimi salmışım iyice, bıcıbıcı yapıp güzel bir fön çektim. Akşam da hafif bir makyaj yapayım da kendime geleyim...
Canlarım yaa.. Benim k.validem de çok hevesli ama 6. aydan önce bir şey yapmak istemiyor; uğursuzlukmuş.
K.pederim geçen annemle (k.validem yani) konuşurken duymuş beni. Ben tahta şiş ile yün istemiştim örgü öreyim diye.. Adam yemek saatinde Konak'ın altını üstüne getirmiş bana tahta şiş bulabilmek için. Akşam elinde istediğim şiş ve süper yünlerle gelince nasıl sevindim anlatamam. Ben bebek battaniyesi örmek istiyordum -malum uğursuzluk ya- o yüzden atkı başladım kendime... Bugün hastaneye gidecek olan tüm arkadaşlarımızdan hayırlı haberler bekliyorum ayrıca... boshayallersmile