gunaydin annelerin en tatlilari....
Allahin izni ile insalh...bende agustos annesi olacagim ....
yas:30 kilo:62 sat:12.kasim t.dogum tarihi:19 agustos...pitpitlarini duyali 2 hafta oldu...bu hafta 2cm oldugunu 1 gun onde gittigini ogrendim....Allahim insallh hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip eder...
biraz da kendimden bahsedeyim....bocegimizi bulmamiz zor oldu...
9 senelik evliyim...asilama,2
tup bebek negatif sonuc aldim....3.tup bebekle 1 embrio ile ohss hastaligi oldugu halde Allahima sukurler olsun hamile kadim...9 sene icinde ilk defa 6 aralik ta pozitif sonucu gorduk:Saruboceq:6 Araliktan bu zamana kadar...ohss oldugum icin..(ohss...tedavide yumurtalarin asiri uyarilmasi sonucu vucudun su toplamasi...bocugum tutununca hormon degerim yukseldikce karnim su topladi..3 gunde 10 kg su topladim...doktorum bebise bocuk diyelim dedi...adi oyle kaldi:))bocugum buyudukce yerlestikce beni sisirdigi icin bocuk kaldi adiboshayallersmile)surekli hastane de ve evde yattim...serumlar v.s araniza katilmak ancak nasip oldu...
ohss ve kalan kistler oldugu icin dusuk riski vardi...simdi ohss yi atlattim...geri verdim aldigim sulari:))1 ay kadar kist riskim var..genelde yatiyorum...
bulantilarim ve istahsizlik bendede var..normal kilomdan 2 kg zayifladim...
zemuszemusolsun ask bocugum benimle olsun,beni birakmasin...ben 9 ay bulanti cekmeye hatta tekrar ohss bile olmaya raziyimopuyorumnanaktanyeterki seneler sonra bulmusken birakmasin beni..herseye raziyim...tuhaf gelcek ama..ohss de su topladikca,nefes alamadikca bile sukrettim...ohh ohh nefes alamiyom ne guzel demekki bocegim benimle diye sukrettimboshayallersmile