- 7 Ağustos 2008
- 1.487
- 4
- 158
teşekkürler Ebrucum :)) ben de kimse yok die hiç bişey yazmadan geçmişi okuyordum :)))
nasılsın iyi misin?
boshayallersmile
iyiyim canım eşim geç gelecek ben de internette okuma yapıyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler Ebrucum :)) ben de kimse yok die hiç bişey yazmadan geçmişi okuyordum :)))
nasılsın iyi misin?
boshayallersmile
iyiyim canım eşim geç gelecek ben de internette okuma yapıyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Ne yapacaksın arkadaşım ekmek parası , inşallah kolay geçer günlerin. Üzülme canım bebiş de üzülür sonra... Pozitif düşün su gibi geçsin inşallah. Benim dr da normal doğumu teşvik ediyormuş bu hikayelerde okudum. Ben daha başındayım diye hiç doğumdan konuşmadım kendisiyle çünkü.
Canım benim daha önce söyledik dilimiz yandı..bebeği kaybettik sonra işin yoksa herkese dert anlat dur..bir yandan tebrik alıyorsun öte yandan ay yok aslında maalesef kem küm falan demek zorunda kalıyorsun...içinin yanması da cabası tabii..o yüzden bu sefer söylememe kararı aldık..
kızlaar dün dr gıttım kontrole bebegım büyümüş keyfı yerınde dedı dr teyzesi nohut kadarmış ama beslenemıyorum kı mıde bulantısından(açlıktan ölcem yaklında
kıslar merhaba bugün ilgilenemedim sizinle yaa. hepinizi çok özledim inanın. bugün işten ayrıldım kısçeler. side ne var ne yok. artık resmi ev karısı oldum.
ben de aklımdan geçirmiştim demetcim seni hayırdır, öğlenden beri yazmamış nereye gitti bu kız diye... hayırlısı olsun cnm.. evde oturmak en iyisi ben de yarın iznim bittiği için mecburen sahalara geri dönüyorum hiiiç ama hiç istemeyerektennnnn.... mafoldumben
ay canım ya seni o kadar ii anlıyorum ki, allahım sabır versin canım. yarın internet başvurumuzu da yapacağız inşallah. evimizde zaten 2 bilg var ama netimiz yok ne işse. artık daha stressiz bir ortamdan merhaba diyeceğim sizlere. valla eve geldim yemek yedim yaa çok şükür dedim. artık nasıl stres olduysam bir haftadır .
ay canım ya seni o kadar ii anlıyorum ki, allahım sabır versin canım. yarın internet başvurumuzu da yapacağız inşallah. evimizde zaten 2 bilg var ama netimiz yok ne işse. artık daha stressiz bir ortamdan merhaba diyeceğim sizlere. valla eve geldim yemek yedim yaa çok şükür dedim. artık nasıl stres olduysam bir haftadır .
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnn, ne çabuk sen dün şubat'a kadar bekliycem v.s. demiyor muydun ? ne oldu ne dediler iştekiler v.s. anlat bakalım
gozun aydin canim kurtulmussun ... benimde bu donem cok stresli geciyo bazen nefret bile ediyorum yonetimdeki insanlardan ama bebisleri cok seviyorum hepsi kendi yavrum gibi oldu
ama bu gidisle benide pes ettirecekler ...
Kızlar ben geldiimmmmm...meleğim büyümüüşşşşşş..tam 17 mm olmuş teyzeleri....3 gün geriden gidiyoruz derken şimdi arayı kapatmış meleğim :))) allah tüm isteyenlere nasip etsin..ve allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
gözünaydın canım ya MAŞALLAH yavruna.. siz böyle yazdıkca ben daha da heyecanlanıyorum ve cumayı iple çekiyorum..