hayırlı cumalar arkadaşlar!!!
uzun süredir yazdıklarınıza zorda olsa göz atıyorum çünkü taşınma ve ev toplama ile uğraşıyorum
3 gündür annem bendeydi ve ev toplama ile ugraşıyoruz bir ev bulduk ama bakalım kısmet olur insallah ev sahihi henuz düşünüyor:)
hamileliğimde hemen yorulma ,bi iş yaparken nefes nefese kalma dışında bir belirti yok birde yemek yemeyi ve yapmayı hiç istemiyorum o kadar...
artık merakım hatsafhada ama yarın 12.haftamıza gireceğiz insallah ve pazartesi kan uyuşmazlığı testimiz yapılacak.çarşamba günüde görüşş günü :)
çok merak ediyorum ne kadar oldugunu hep nokta şeklinde görmüştüm bu kez bakalım nasıl:)
belkim cinsiyette söylerler:))
halisna belgesel çok güzeldi akşam eşimle izledim doğum öyküsünü:)
serdemcim çok sevindim maşallah diyorum kuzucuğa ve sana da geçmiş olsun dikkat et yaza bişey kalmadı.
dr.günayda şekerlerin pıt pıtlarını duymuş maşallahhhh diyorum....
bide kaynananalardan bahsedilmiş benimde aram hiç mi hiç yok ama şanslıyım eşimde kendisinin nasıl bir insan oldunu biliyor .
çocukları arasında ayrım yapan ve zor anında evladına yardım etmeyen herşeyi para biriktirmek olan bir zat-ı muhterem biz düğünü bile tek başımıza yaptık eşimle...
şimdi taşınacağız toplu para lazım diye borç istedik hemen tek lafı olan kuruş yok cevabını yapıştırdı:)
oysaki hiç masrafı yok babasının yanında yaşıyor onun emekli parasını kullanıyor ve aylık en az 3 milyar para kazanıyor düşünün ..
daha neler neler sevilmiyor kısaca sansıma tekim işte :)