• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kısslar geçenlerde 1 - 2 gün önce açık kahverengimsi 1 - 2 damla sayılacak kadar a lekelenmem oldu.
anneme sorum eskiden bu durumlarda annem bebek yatağını temizliyor , yerine iyice yerleşiyor derlerdi dedi. 1 kez oldu sadece bende

sizlerdede oldumu ?

ben de olmadı canım ama korkma bu durumlar normal diye okumuştum. hatta adet döneminiz geldiğinde rahminiz kurulmuş saat gibi çalışır ve o gün azda kanamanız gelebilir yazıyordu. içini ferah tut ama doktoruna da söyle yine de içinde kalmasın.

walla uyku bende de var uykudan kalktıktan 2 saat sonra bile uykum geliyor şimdi raporluyum sorun olmuyor Allahtan

ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bugün erkenciyim biraz dışarıda işlerim vardı onları halettmek için izin aldım hepinizi çok çok öpüyorum

ben de olmadı canım ama korkma bu durumlar normal diye okumuştum. hatta adet döneminiz geldiğinde rahminiz kurulmuş saat gibi çalışır ve o gün azda kanamanız gelebilir yazıyordu. içini ferah tut ama doktoruna da söyle yine de içinde kalmasın.

soracağım canım ilk randevumu bekliyorum

benim tansiyonum normalde düşük , dokotra söyledim uyku durumunu hamilelikten dolayı olur dedi. kan şekerini düşürmemeye özen gösteraz ama sık yemek ye dedi.

evet uyku bendede var öğlen 12ye kadar uyuyorum yinede akşam 10da uykum geliyor hamilelikte oluyormuş ama ben doktoruna danış derken lekelerden dolayı demiştim ama özlem arkadaşımızında açıklamasını okudum normalmiş

selam arkadaşlar, bende yeni üyenizim ve 8 hafta 5 günlük hamileyim. İlk sayfadaki listede benim adımıda yazarsanız çok sevinirim. SAT 20 Kasım 2009...Şimdiden teşekkür ederim....

birde hepinizin yazılarınızın altında bebişlerinizin kaç haftalık olduğuna dair cetvel var. Ben nasıl yapabilirim acaba?

cnm öncelikle aramıza hoşgeldiinnn :)) hamileliğin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin... cetveli şu şekilde yapabilirsin cnm..

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

slm kızlarrr şimdi kontrolden geldim aynen banada doktor 9haftaya girdim ama ultrasona göre 7haftasın dedi ama bi problem yok gayet iyi bebiş dedi kalp atışlarını duyduk yine ama benim sat 22kasım anladım vallahi bi yanlış var ama nerde....:uhm:
sende bendensin yani...

hoşgeldin canım gözün aydın allahım sağlıcakla kucağınalmayı nasip etsin sağol canım..

Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.

12.haftada çok net gözüküyor canım, hem de yani kollar bacaklar dizler dirsekler parmaklar. Bütün yaptığı hareketler.Belkide gözüm alıştığı için dr.a ben gösterdim şurası şu, burası bu di mi diye, adamda alıştı artık çok karıştıyosun sen bu interneti dio :)

Bir ara dürtükledik biraz ense kalınlığını ölçmek için, parmağını emiyordu o sırada çekti elini gerindi böyleee boyu uzadı bir :) sonra gene yapıştı parmağına :emir_bebek:

parmağını gören doktor pipiyide görmüştür muhakkak...ama emin olmak için söylememiştir...topiğin ikinci erkeğide yolda desene..yerimseniben

bir arkadaşımız lekelenme olduğunu söylemiş...şu an niki aklımda değil...bende şu an 8 haftalık olmama rağmen lekelenme devam ediyor...ikinci kutu progestona devam ediyorum..

Back
X