• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

tünaydın kızlarr
bi süredir burdayım ama bulantılrdan yazamıyorum ikide bi wc ye koşuyorum
nasılsınız bebişler nasıl ?

bir arkadaşımız lekelenme olduğunu söylemiş...şu an niki aklımda değil...bende şu an 8 haftalık olmama rağmen lekelenme devam ediyor...ikinci kutu progestona devam ediyorum..

canım bendim lekelenme yaşayan. Sadece 1 defa oldu şimdiye kadar 2 damladan daha azdı diyebilirim.

Tekrarı olmadığı için endişeye kapılmadım dokrtoruma gitmedim .

Ama randevum 5 şubatta gittiğimde merakımdan soracağım.

Yaradanım korusun beb,şlerimizi .

canım bendim lekelenme yaşayan. Sadece 1 defa oldu şimdiye kadar 2 damladan daha azdı diyebilirim.

Tekrarı olmadığı için endişeye kapılmadım dokrtoruma gitmedim .

Ama randevum 5 şubatta gittiğimde merakımdan soracağım.

Yaradanım korusun beb,şlerimizi .
canım o lekelenme farklı bişey herhalde...sadece bir kere olduğuna göre...benim düşük riski var, o yüzden kullanıyorum progestanı..:çok üzgünüm:

selam arkadaşlar, bende yeni üyenizim ve 8 hafta 5 günlük hamileyim. İlk sayfadaki listede benim adımıda yazarsanız çok sevinirim. SAT 20 Kasım 2009...Şimdiden teşekkür ederim....
canım sende hoşgeldin...satın benimle aynı...doktora gittinmi?..ben kalp atışlarını duydum bebişin..hihoyyyt

Çok uykum geldi, 10dk.cık kıvrılsam önümde dev bir kanepe var nasıl rahat

Herkese selamlarrrrr..Sohocum bal böcüğüm geldim :)) biraz geçmiş nokiyim dedim ama anacım konuşmuşta konuşmuşsunuz ..daha sonra okumaya devam ederim dedim...

Nasılız bakalım bugün..???

Arkadaşlar içim çok rahatladı şimdi eşim kan testlerimin sonucunu alıp doktora fakslamış ve doktor aramış demişki tüüümmmm değerler olması gerektiği gibi ..sadece biraz demir eksikliği var ama ilaç almayı gerektirecek kadar değil demiş ..çok sevindim..her bir aşama bizi bebişimize biraz daha yaklaştırıyor değil mi ? :emir_bebek:

kıyamam sana 7 baya uzunmuş hele kış aylarında insana saatler geçemek bilmiyor allahım yardımcın olsun canım işte önemli o yüzden dayanıyoruz hepimiz

Merhaba,

Ne guzel saat 5 de isten cikmak. Ben 19.00 da cikiyorum Allah'tan aracım var 19.30 da evde oluyorum. Otobus ile dondugum zamanlarda 20.00 - 20.15 de evde oluyorum :(

Mide bulantısı , bel agrısı , yorgunluk eve gidince direk yatmak isityorum.:)

Herkese selamlarrrrr..Sohocum bal böcüğüm geldim :)) biraz geçmiş nokiyim dedim ama anacım konuşmuşta konuşmuşsunuz ..daha sonra okumaya devam ederim dedim...

Nasılız bakalım bugün..???

selamlaaaarrr.. hoşgeldin canım... nerelerdesin bütün gün yoktun... bizler iyiyzz sen nasılsın? duydum ki sen de bomba gibiymişsin maşallah maşallah :nazar: bebek de öylediiiirr annesi gibidir zateb ;)

selam kızlar yeniden ben geldim uyudum tosur tosur şimdi akşama ne yesek diye düşünüyorum ama ekmek peynir haricindeki herşey midemi bulandırıyor :((

selam kızlar yeniden ben geldim uyudum tosur tosur şimdi akşama ne yesek diye düşünüyorum ama ekmek peynir haricindeki herşey midemi bulandırıyor :((

oohhoohh tosur tosur hee kaydirigubbakcemile3 maşallah maşallah yarasııın ikinize de :)))

Soho alıntı yapamıyorum.Cetveli
ben de yapmaya çalışıyorum teşekkürler bu arada.Hepsini yaptım da şu hakkımda bölümündeki çizelge satırını ve kalemi bulamadım yardımcı olur musun?:1no2:

oohhoohh tosur tosur hee kaydirigubbakcemile3 maşallah maşallah yarasııın ikinize de :)))

teşekkür ederim özlemcim sen neler yaptın ben şimdi akşam yemeği telaşına girdim 2-3 gündür bulantım var hiç mutfağa grmek istemiyorum bana kalsa peynir ekmek zavallı kocacığımın içi kurudu

Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım kısmetse 27 Ağustosta doğacak bebeğim

Soho alıntı yapamıyorum.Cetveli
ben de yapmaya çalışıyorum teşekkürler bu arada.Hepsini yaptım da şu hakkımda bölümündeki çizelge satırını ve kalemi bulamadım yardımcı olur musun?:1no2:

canım hakkımda kısmına geldin... orada işte ben medeni durumum meslek eğitim durumunuz vs yazıyor ya.. 7. satırda çizelge yazıyor yanında da bir kalem işareti var.. çocuk sayısının hemen altında. oradaki kaleme tıklıyorsun hemen bir kutucuk açılıyor.

canım hakkımda kısmına geldin... orada işte ben medeni durumum meslek eğitim durumunuz vs yazıyor ya.. 7. satırda çizelge yazıyor yanında da bir kalem işareti var.. çocuk sayısının hemen altında. oradaki kaleme tıklıyorsun hemen bir kutucuk açılıyor.

Yaptım çok teşekkürler:sm_cool::sm_cool:

Back
X