Sevgili arkadaşlar şimdiye kadar sadece okudum ama bende birkaç birşey yazmadan geçemeyeceğim..Burada Hallisna sayesinde bir araya gelmiş yaklaşık 100 hamile bayanız. Listeye bakarsanız hala tam bilgisi olmayan arkadaşlar var ve eminim buradaki bir çok arkadaşımız onların durumunu merak ediyor..Winston arkadaşımız zor bir dönemden geçmiş ama sadece o değil ki..Dr. Gülay'da aynı şekilde ve hepimiz hergün onu merak ediyoruz ve dua ediyoruz. Beni de bilen biliyor 4 düşük sonrası en sonunda yeniden hamileyim. hergün karından iğne ve progesteron jelleri sabah akşam..yaş 36 ve buradaki arkadaşlarımın bana bir cümlesi moral oluyor bana..sohonun sevimliliği, hallisnanın cana yakınlığı, demetin komikliği, ebrunun samimiyeti vs..ve diğer arkadaşlar..BEN SOHONUN TUVALETE ÇIKIP ÇIKMADIĞINI BİLE MERAK EDİYORUM VE BURAYA YAZMASINI İSTİYORUM...:)) evet belki komik ama öyle..Winstoncum inan dualarımız seninle çok zor durumdasın belki ama yalnız değilsin..burada zorluk yaşayan bir sürü arkadaş var..gel bizimle herşeyini sende paylaş..inan pişman olmazsın...