gunadin kizlar....nasilsiniz?orguler baslanmis bebislere....dune goz attim biraz kirginliklar olmus...buaylarda tabikide kalp atisi,2 li test v.s gibi seylerden bahsedilcek...ben topikten ve sizleri tanidigimdan butun paylasimlardan memnunun...benimde tup bebek...bende cok zor elde ettim bebegimi benimde endiselerim cok...onda oldu bende de olcakmi niye benim oyle olmadi diye dusunmektense (Allahima emanet ettim bebegimi)sizlerle iyi vakit gecirmeyi tercih ediyorum....benim ailem yakinlarim baska sehirlerde...ist da kimsem yok...komsu arkads gelip benim hatrimi sorsun...anca telefonla uzaktan iyimisin bu kadar destek olabiliryor yakinlarim...iyiki sizleri tanimisim iyiki varsiniz...gelip sizleri dinlemek,sizlerin beni dinlemesi.cevaplamalar,benim cok mutlu ediyor..kendimi yalniz hissetmiyorum...
hepimiz en cok riskli olan 3.ayimizi atlatalim hayirlisiyla...sonrasinda ilerleyen aylarda paylasilcak cok seyler olcagina inaniyorum...bebek ihtiyaclarimiz,kaliteli olanlari,indirimde olanlari,bebek bakimi v.s
insallh hayirlisiyla o gunler gelsin...opuyorumnanaktan