günaydııııııın.....ben geldim bugün üstelik ben geldiğimde kimse yoktu dünün hepsini okudum üşenmeden kaydirigubbakcemile3
niye bu kadar erkenciyim?özlemcim biliyo misafirlerim vardı geceli hemde sabah altı buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım onlara yolladık sonra da uçakları sabahın körüneymiş :))ama gerçekten stres yaptığım kadar kötü değil,hatta güzel bi akşamdı tabi çok yoruldum vs.ama 10 da uyuduk onlarda yorgundu saolsunlar bana da çok anlayışlı davrandılar :)
yaa ben diğer bebeğimi bu haftalarda 8-9 uncu haftalarda kaybetmiştim senağlama iki gündür çok evhamlanıyorum ne yapsam yaaaa....asiye hanıma önümüzdeki hafta içi bi daha görünsem mi acaba anlayışla karşılar mı ki?ne dersin özlem?.....
ahh ahh canım sorma yaa..o evham bende de extra extra var.. ama çok da yapmamak lazım.. içini ferah tut... kötü bişey olsa sinyal verir zaten o sana hiç merak etme Allah'a emanet et bebeğini.. :)) tabi duramıyorsanda git ne olacak anlayışla karşılamak zorunda para veriyorsun sonuçta dimi ama :)))
kendi de bir anne adayı olarak bizi anlamalı diye düşünüyorum ben şahsen...
bu arada misafirler için geçmiş olsun mu desem ne desem :))) atlatmışssın sevindim... kaydirigubbakcemile3