Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. Bazı arkadaşları merakta bırakmışım bilmeden çok özür dilerim. Özel bi şirketin mali işler bölümünde çalışıyorum ve sene sonu işler çok yoğun oluyo. Boşluk buldukça girip yazdıklarınızı okuyorum ama bi türlü yazmak nasip olmadı. Özelden mesaj atan demet, ebru ve hallisnaya da ayrıca teşekkür ediyorum ilgilerinden ötürü. Bundan sonra daha aktif yazmaya çalışıcam.
Şimdi gelelim bebişle benim son durumumuza. En son 23 Ocak'ta gittik doktorumuza. Ultrason görüntüsüne göre herşey normal dedi doktorum. Elleri kolları oynuyodu benim de bebişimin. Çok güzeldi onu öööööle görmek. Ense kalınlığını ölçtü o da normal çıktı. Bi de ikili test için kan verdim ama onun sonucu haftaya çıkacak. Aslında cinsiyetini de gördü bence ama ama tam emin olmadan söylemek istemedi, biz de ısrar etmedik eşimle. Çünkü yanlışlıklar olabiliyo bu haftalarda yapılan tahminlerde. Ben de önceki haftalara göre daha iyiyim artık. Ara sıra oluyo tabi tiksinmeler, öğürmeler ama daha az.
Hallisnacım ben de 56 kiloda hamile kalmıştım. Başka bi bilgi yok heralde şu an için eksik olan.
Tüm güzel annecikleri öpüyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.