Önce girdik doktora ve dakika bir gol bir doktorun tlf.çaldı ve doğuma gitti.1 saat sonra gel dedi ve bir buçuk saat sonra geldi.Ben başka bir uzmana yönlendireceğini sanıyordum ama ölçümleri kendisi yaptı.Tabi yine alelacele.Kapıda onca hastası birikmişti çünkü.Neyse bizim zıpır çok ta rahat durmadı.Tam ölçecek ensesini hooop zıplıyor yukarıya ölçtürmüyor.Tekrar tekrar denedi sonunda ölçtü ve çok şükür 1.5 çıktı.Ve normal dedi değer için.Kan tahlili yaptırdık birde.Tam 1 hafta sonra çıkıcak sonuçları.Biraz karnımı falan salladı görebilmek için bacak arasını erkeğe benzetiyorum dedi amaaaa 100 de 100 demedi.Neyse ben de erkek hissediyordum zaten.Ama tabi yanılma payı da olabilir.Tam bir ay sonraya çağırdı tekrar ama tabi bana çok uzun geliyor bir ayda başka bir dr ada görünebilirim.Neyse çok şükür çok iyi tosunum.Elleri ayakları hiç durmuyor.Herşeyini açık açık gördüm.Kollarını bacaklarını.Bisiklet sürer gibi bir hareket yapıordu dr.gösterdi.Çok hoşuma gitti ve çok duygulandım.Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.Darısı testini yaptıracakların başına.Ohhhh çokk MUTLUYUMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ayy canım ne güzel gözün aydın darısı başıma benim teste daha çok var 19 şubatta çok sabırsızlanıyorum inşallah herşey normal geçer allah bebişlerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza alalım