- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
günaydııın canım...
ürperek okudum yazdıklarını ... ama çok şükür iyi çıkmış ilk sonucun ben diğerinin de iyi çıkacağını düşünüyor ve inanıyorum... 1/14 risk deyince aklım başımdan gitti... eyvahedigeldismile
oohhh çok sevindimm... çok ama çok geçmiş olsun... bir de biliyorsun bu testlerin aslında çokda tutarlılığı yok...ama insanız işte bişeye bel bağlamadan yaşayamıyoruz...
çoook ama çok sevindim iyi olduğunuza. sonuçların iyi çıkmasına bundan sonra inş. senin de dualarınla 2. testte iyi çıkacaktır kötü düşünme emi?...
herşeyi anladımda tromsy 18 demişsin o nedir onu anlayamadım.. aklım ermedi :uhm:
Yanlış yazmışım trisomy 18 olacaktı. Bu genetikçinin açıklamasına göre 18. kromozomda oluşan bozukluk. Down sendromundan daha ağır bir hastalık. Toplumda yarık damak, yarık dudak hastalığı diye bilinirmiş ve birey hiçbir yaşamsal fonksiyonunu sağlıklı gerçekleştiremezmiş. tabi zeka geriliği de cabası. Ama dediğim gibi ilk testte bu da normal çıktı. Kan testimde trisomy 1/50 .çıktı.Değerlere baksana biri 1/50 diğeri 1/14 bunlar şimdiye kadar duyduğum en yüksek risk değerleriydi. Sakin olmaya çalışıyorum ama işte. Aklıma yine de kötü şeyler geliyor. ışte o zaman bebeğimle konuşuyorum. Beni duyduğunu, hissettiğini tekrarlıyorum kendi kendime ve rahatlamaya çalışıyorum. Umarım aramızdan kimse bir daha böyle sonuçlar almaz.
Bu arada desteğin için çok teşekkürler.
Son düzenleme: