• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Teşekkürler kızlar.O zaman ben kendi doktorumu arayıp sorayım, ona göre hareket ederim. :)

arkadaşlar ben 3 sene uğraştım cocuk için .akraba ziyaretine bile gitmek istemiyordum artık herkes neden yapmıyorsunuz niye olmuyormu tuh yazık sorun ne sorular sorular ve stres .türkiyeden herkseten uzaklaştım ne ilac ne de başka bir şey yaptım şubatta .tüp bebek tedavisi için gelecektik birden hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu tabi.hayırlısıyla sonuna kadar sorunsuz olur cümlemizinki bebişleride alırız kucağımıza .inşaalah yarabbim sen yardımcımız ol

ayyy o sorular yok mu... genelde benim anneme soruyorlardı özlemler yapmıyor mu diye bana soran yoktu... ben de bazıları olurda sorarsa.. yok yapmıyoruz düşünmüyoruz şimdi istemiyorz derdim sonuna da ama 2 3 ay sonra özlem kısırmış diye bir dedikodu duyabilirsiniz derdim.. çünkü maşşalahları var ne duysalar 5 katıp anlatıyorlar... hamile kaldım.. kimseye söylemiyorum henüz bakkala giriyorum.. bakkalın karısı özlem bize ne zaman bir yeğen vereceksin diye soruyor bana... ya benim bebeğim nerden senin yeğenin oluyor sinir iflit olurum.. arkadaşım olursuunn.. sohbet ettiğim biri olursun.. yani kısacası diyalogum olan biri olursun tmm.. ozaman de hatta ne dersen de.. neyse dedim ki normalde böyle konuşmam :D sen bakacakmışsın gibi soruyorsun hayırdır ben doğurucam sen mi bakıcan bebeğime sorup duruyorsun dedim.. kadın sustu kaldı :D sonra hadi dedim kırılmasın.. inş. yakın zamanda olur kısmet dedim çıktım bakkaldan..

ayyy ayyyy....

selam kızlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükürrrrr.Özlem benim baş ağrım sana mı geçti yoksaaaa.Allah korusun kimsenin böyle başı ağrımasın:Saruboceq::Saruboceq:

inanır mısınız bilmem.. buraya yazdıkça burda sizinkileri okuyup gülümsedikçe başımın ağrısı geçtii çok şükür :Saruboceq: olumunekankayizsmile çok seviyorum ben sizi yaa

inanır mısınız bilmem.. buraya yazdıkça burda sizinkileri okuyup gülümsedikçe başımın ağrısı geçtii çok şükür :Saruboceq: olumunekankayizsmile çok seviyorum ben sizi yaa

bizde seni çok seviyoruz opuyorumnanaktan

yoo rahatsız değiliz valla ikimizde çok rahatız önceleri hep ben dolanırdım peşindem bi isteği var mı diye şimdi o benim peşimde. kızlar demişya süper anne bekliyorlar diye benim kociş çok şükür öyle bi sıkıntı yaratmadı sadece mutlu görünmemi istiyor bebeğimiz mutlu olsun diye

Ah ah keşke benimki de dolansa biraz peşimden. Ya da daha daha daha ilgili olsa. Parayla satın alınabilecek herşeye sahibim. Birşey istesem ertesi gün oluyor. Keşke istediğim ilgi de parayla satılsa... :sinifsinif:

PİSİSİNİN ANNESSİİİİİİ sen nasılsın?Küçük pisimiz nasıl?:dance:

Ene üstüme alındım şimdi ben. zemuszemus İyiyim kuzum ne olsun, yuvarlanıp gidiyoruz. Yuvarlanacak kaktüs kalmamış, papatya tarlasına doğru gidiyoruz şimdilik... Sen de iyisindir inşallah...
kaydirigubbakcemile2

yoo rahatsız değiliz valla ikimizde çok rahatız önceleri hep ben dolanırdım peşindem bi isteği var mı diye şimdi o benim peşimde. kızlar demişya süper anne bekliyorlar diye benim kociş çok şükür öyle bi sıkıntı yaratmadı sadece mutlu görünmemi istiyor bebeğimiz mutlu olsun diye

Allah sonuna kadar böyle devam etmenizi nasip etsin inş. canımm... Allah olmayanlarada versin :)) zemuszemus

ayy aynı aynı beni anlattın
yemek yok
çay içemiyorum bitek eşime demliyorum oda tek başına içmekten hoşlanmıyor
sarılarak yatamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum
giyinip süslenmek şurda dursun ne varsa giyiyorum çünkü çok üşüyorum
eee katlanacaklar bni zahmet bzi bebek taşıyoruz ve bu yaşladıklarımız olacak şeylerdi. öyle çocuk isteyip hemde evde süper anne beklemesinler.zemuszemuszemuszemus

valla anlayışsız erkeklere hamilelik falan vız geliyor. Allah eşlerimiz anlayışlı :))

aminnn allah nazardan korusun ama benim kociş önceden tam tersiydi işte :)) az çekmedim yani ama maşallah şimdi iyi inşallah herkes eşiyle bebeğiyle hep mutlu olur dermansız dertlere rastlamaz. çok şükür bugünümüzü rabbim aratmasın.

Ene üstüme alındım şimdi ben. zemuszemus İyiyim kuzum ne olsun, yuvarlanıp gidiyoruz. Yuvarlanacak kaktüs kalmamış, papatya tarlasına doğru gidiyoruz şimdilik... Sen de iyisindir inşallah...
kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

SANA DEDİM zaten canım üstüne alın tabiii.:dance:Ben de iyiyim çok şükür pazar gününden beri bugün ilk defa iyiyim.:CüvCüv:

aminnn allah nazardan korusun ama benim kociş önceden tam tersiydi işte :)) az çekmedim yani ama maşallah şimdi iyi inşallah herkes eşiyle bebeğiyle hep mutlu olur dermansız dertlere rastlamaz. çok şükür bugünümüzü rabbim aratmasın.

Amiiinnnn...opuyorumnanaktan

SANA DEDİM zaten canım üstüne alın tabiii.:dance:Ben de iyiyim çok şükür pazar gününden beri bugün ilk defa iyiyim.:CüvCüv:[/QUOTE]

Çok sevindim canım yaw. İnşallah daim olur mutluluğun... opuyorumnanaktan

Back
X