- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 15. ayında yapmışım canım :)) tam istediğim zamanda Allah herkesin gönlüne göre versin..
arkadaşlar ben 3 sene uğraştım cocuk için .akraba ziyaretine bile gitmek istemiyordum artık herkes neden yapmıyorsunuz niye olmuyormu tuh yazık sorun ne sorular sorular ve stres .türkiyeden herkseten uzaklaştım ne ilac ne de başka bir şey yaptım şubatta .tüp bebek tedavisi için gelecektik birden hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu tabi.hayırlısıyla sonuna kadar sorunsuz olur cümlemizinki bebişleride alırız kucağımıza .inşaalah yarabbim sen yardımcımız ol
bizim senle tarihlerimiz hep aynı çıkıyor benimde 15. ayda olmuş :CüvCüv: sırnaşık şey
selam kızlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükürrrrr.Özlem benim baş ağrım sana mı geçti yoksaaaa.Allah korusun kimsenin böyle başı ağrımasın:Saruboceq::Saruboceq:
inanır mısınız bilmem.. buraya yazdıkça burda sizinkileri okuyup gülümsedikçe başımın ağrısı geçtii çok şükür :Saruboceq: olumunekankayizsmile çok seviyorum ben sizi yaa
yoo rahatsız değiliz valla ikimizde çok rahatız önceleri hep ben dolanırdım peşindem bi isteği var mı diye şimdi o benim peşimde. kızlar demişya süper anne bekliyorlar diye benim kociş çok şükür öyle bi sıkıntı yaratmadı sadece mutlu görünmemi istiyor bebeğimiz mutlu olsun diye
PİSİSİNİN ANNESSİİİİİİ sen nasılsın?Küçük pisimiz nasıl?:dance:
yoo rahatsız değiliz valla ikimizde çok rahatız önceleri hep ben dolanırdım peşindem bi isteği var mı diye şimdi o benim peşimde. kızlar demişya süper anne bekliyorlar diye benim kociş çok şükür öyle bi sıkıntı yaratmadı sadece mutlu görünmemi istiyor bebeğimiz mutlu olsun diye
inanır mısınız bilmem.. buraya yazdıkça burda sizinkileri okuyup gülümsedikçe başımın ağrısı geçtii çok şükür :Saruboceq: olumunekankayizsmile çok seviyorum ben sizi yaa
yaa ben çok acıktımmm
ayy aynı aynı beni anlattın
yemek yok
çay içemiyorum bitek eşime demliyorum oda tek başına içmekten hoşlanmıyor
sarılarak yatamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum
giyinip süslenmek şurda dursun ne varsa giyiyorum çünkü çok üşüyorum
eee katlanacaklar bni zahmet bzi bebek taşıyoruz ve bu yaşladıklarımız olacak şeylerdi. öyle çocuk isteyip hemde evde süper anne beklemesinler.zemuszemuszemuszemus
aminnn allah nazardan korusun ama benim kociş önceden tam tersiydi işte :)) az çekmedim yani ama maşallah şimdi iyi inşallah herkes eşiyle bebeğiyle hep mutlu olur dermansız dertlere rastlamaz. çok şükür bugünümüzü rabbim aratmasın.