• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

valla gayet insaflı davranmışlar ben ilk öğrendiğimde acıbadem e gitmiştim kan testlerim için 1800 Tl dediler benim acıbadem m sigortam olduğundan 750 TL ye yapacaklardı hemen dr ve hastanemi değiştirdim. testlerimi hasekide bedavaya yaptırdım. 2 li test içinde 250 TL ödedim. devlet hastaneleride yapıyor ama işyerim izin vermedi hafta içi. mecbur h sonu yaptırdım.

yani hepsi burada ağustos annelerinde olacak değil mi sen mesela bir body aldun resmini buaraya koyup buradan duyuracaksın bize doğru anlamış mıyım acaba
bu konu girişinin hemen altında yeni bir konu ile açılacak.. sadece resimler ve resmin hemen bitişiğine nereden ne kadar alındığı yazılacak.. oradan bakacağız buradan yapmak istersek yorum yapacağız..
artık çok yazı yazıyoruz çünkü geçmişi okuyamayanlar var gözden kaçanlar var..

Aaaaa başkanım Hallisna hediye de yapacağız değil mi son aylara doğru ..kura çekip kim kime çıkarsa hediye gönderecek..ayyy üzülmeyin kızlar buraya göndermek pahalı olur diye..ablama gönderirsiniz o bana gönderir buraya :)))))zemuszemus

hallisna ayrı konu açarsak orda resim burda yorum çok karışır.burda yorum yaparken ay hangisiydi anlamadım falan olacak resim eklenecek yine.burdan eklesek resmi resimden çok laf yapacağımız :) için karışacak.

ayrı başlık en güzeli detaylı yorumlar yada elınan eşya üzerine sohbetler burdan yapılırsa iyi olur gibi düşünüyorum.sende bunu diyon dimi yanlış anlamadımsa

valla gayet insaflı davranmışlar ben ilk öğrendiğimde acıbadem e gitmiştim kan testlerim için 1800 Tl dediler benim acıbadem m sigortam olduğundan 750 TL ye yapacaklardı hemen dr ve hastanemi değiştirdim. testlerimi hasekide bedavaya yaptırdım. 2 li test içinde 250 TL ödedim. devlet hastaneleride yapıyor ama işyerim izin vermedi hafta içi. mecbur h sonu yaptırdım.
ayy çüşşşş diyeceğim ama ayıp olacak valla ...1800 lira mı ?????????..kafayı falan yemiş bunlar bu kadar olur mu artık yaaa...

hallisna ayrı konu açarsak orda resim burda yorum çok karışır.burda yorum yaparken ay hangisiydi anlamadım falan olacak resim eklenecek yine.burdan eklesek resmi resimden çok laf yapacağımız :) için karışacak.

ayrı başlık en güzeli detaylı yorumlar yada elınan eşya üzerine sohbetler burdan yapılırsa iyi olur gibi düşünüyorum.sende bunu diyon dimi yanlış anlamadımsa
ya kızlar benim gibi bilgisayar özürlülerini de düşünerek yapın ne yapacaksanız..ööleee zor bişeyler olmasın yok oraya bas ordan oraya git falan ..

Aaaaa başkanım Hallisna hediye de yapacağız değil mi son aylara doğru ..kura çekip kim kime çıkarsa hediye gönderecek..ayyy üzülmeyin kızlar buraya göndermek pahalı olur diye..ablama gönderirsiniz o bana gönderir buraya :)))))zemuszemus

süpersin süper:):):dance::dance:

kaydirigubbakcemile3 illa isterim diyosun hediyemiiii bayanssulusmile

tabiki yaparız inş.. çok güzel bir anı olur..
birde doğar bebişlerimiz teyzelerimizin yolladıklarını giydirir resimlerini paylaşırız..
çabucak gelse o günler hayırlısı-sağlıklısı ile inş.. çok heyecanlı hihoyyyt hihoyyyt

hastane fitayları çok farklılık gösteriyo ben anadolu sağlık merkezine gidiyorum ve tüm tahliller ve muayene 640 ytl tuttu. özel sağlık sigortasıyla 114 ytl ödedk. ben Semadan bu hafta sonu için randevu almayı düşünüyorum sen memnunmusun hastaneden doktorun nasıl?

doktorlar gayet şeker memnunum ama muayene ücreti de 72 ytl.bana çok geldi o yüzden erdem e gidicem.ben gülçin hanıma ve melek hanıma gittim ikisi de gayet iyi.

kaydirigubbakcemile3 illa isterim diyosun hediyemiiii bayanssulusmile

tabiki yaparız inş.. çok güzel bir anı olur..
birde doğar bebişlerimiz teyzelerimizin yolladıklarını giydirir resimlerini paylaşırız..
çabucak gelse o günler hayırlısı-sağlıklısı ile inş.. çok heyecanlı hihoyyyt hihoyyyt

ayy çok güzel olur beni de unutmayınnnnnnnnnn çekilişte

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis en kocamanındannnn

ya kızlar benim gibi bilgisayar özürlülerini de düşünerek yapın ne yapacaksanız..ööleee zor bişeyler olmasın yok oraya bas ordan oraya git falan ..
tatlımm ben detaylı anlatacağım hepsini hiç merak etme... opuyorumnanaktan

valla 1800 dedi eşim özellikle sağlık konusunda h,ç para hesabı yapmaz ama boşver dedi. yaptırmayalım 3 koca tüp kan verdim. gereksiz gereksiz 1 sürü şey yazmış. hasekide prof gördü sen zaten hamileisn ve bu testler çok gereksiz dedi.

bizim muayene 85 hadi o neyse çünkü özel muayeneye gitsen 100-150 ama tahlillerden çıkartıyorlar acıyı doğum 2000 tl doğum ücreti dediler ama arkadaşım öyle dediklerine bakma bende 3500 aldılar dedi bakıcaz artık battık yani ama babanemize dedim ben yapamam başka yerde diye iyi ben karşılarım dedi ne diyim artık:))

ben çıkıyorum kızlar karnım acıkmışken bişeyler yiyim yoksa kaçıyo hemen iştahım tuttamıyorum bu iştahı:)65 kg yle hamile kaldım zayıf da değilim ama 3 a bitti yine aynı kg deyim çok kg alan var mı kızlar ve kabızlık çeken benim gibi

valla 1800 dedi eşim özellikle sağlık konusunda h,ç para hesabı yapmaz ama boşver dedi. yaptırmayalım 3 koca tüp kan verdim. gereksiz gereksiz 1 sürü şey yazmış. hasekide prof gördü sen zaten hamileisn ve bu testler çok gereksiz dedi.

cano parayı verdiniz mi vermediniz mi vermediyseniz hemen uzaklaşın oradan :D:D:D

Back
X