• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

sema hastanesinde yaptırdım ama sanırım başka bi hastaneye daha gidicem. içim hiç rahat değil. teşekkürler sıkmamaaya çalışıcam canımı

bencede bi doktora daha gidebilirsin kan sonucunu aldıktan sonra vakit geçmemiş oluyosa sonuca göre gerek kalırsa gidersin.eğer zaman geçmiş oluyosa şimdiden gidebilirsin

kzılar herkese iyi akşamalr eşim geliyormuş,zeynebimi de şimdi uyuttum yemek yapayım hemen
yarın görürürşüz
öptüm hepinizii

döv gitsin yaa sen hamilesin herşey hakkın alsanaalsanasmile aklinialirimsmile[/QUOTE

ya bu saat olmuş öyle bir iş geldiki önüme anlatamam, sabahtan beri oturuyo kal....k geldi bu saatte iş veriyo, deli olcam yolcam gidip saçını başını şimdi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Selam canım , hoşgeldin.Senin randevun saat kaçta ? Bakalım cinsiyet öğrenebilicek miyiz? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canımmmmmm benim randevu istanbul saati ile 13:00 de..sabahın körü aradılar ve geliyorsunuz değil mi diye teyit ettiler ve mutlaka yarım saat önceden burada olun dediler..ayyyy gelmez miyiz dedim bende zemuszemus

Benimde yarın saat 11 de 2li testim var, heycan bastı , bakalım inşallah iyi şeyler duyarım

ahhh canım hepimiz iyi haberler ile geleceğiz Allahın izni ile inşallahhhh.....

kızlar ben geldim...bugün ikili testim vardı ama hiiç umduğum gibi geçmedi...ultrasonu yapan doktor sağolsun ekranı bile bana çevirmedi, ağzından bir tek kelime işitmedim...10 dakika bile bakmamıştır zaten...tamam, kalkabilirsin dedi...raporunu hazırlıycam dedi...kapıda bekledim, aldım raporu, kendi doktoruma çıktım..ense kalınlığı normal dedi...çarşamba günü kan tahlil sonuçlarını alıcam..:(((

Ayy ya ne sinir doktorlar var ..ben senin yerinde olsam söylerdim yahu konuşsana bunun içinde mi para istiyorsun diye..gerzekler..:oklava:

canıım saçmalama o 2,7 olmasın sakın... ben hiçbiyerde okumadım öyle bişey eminim sen de yanlış bişeyi anlamışsındır... bana doktor kendi ağzı ile söyledi... hem ozaman biz ölelim.. benim ki de 1,4 benimki risk oranı yüksek olmalıydı.. çok şükür herşey normaldi.. sıkma canını sakın.. sen yanlış anlamışsındırrr..

özlemcim nasılsın canımcım var mı iki gündür kaçırdığım bişey bilgisayarı açamadım ama aklımda hep sizdeydi

selam kızlar nasılsınız bakalım biz bebişimle ancak şimdi girebildik nete annemlerdeyimde bugün
özlemcim geçmiş olsun cnm kuru kayısı,üzüm ye onalar iyi geliyo bende kabızlıkla uğraştım için biliyorum artık neyin iyi geldiğini ve pırasada iyi gelir
demek bebeişini gördün ama o zana göstermedi bişey ayyy bu beişler bizi meraktan çatlatcak walla sırnaşık şey

selam canım hoşgeldin nasılsın

kızlar ben geldim...bugün ikili testim vardı ama hiiç umduğum gibi geçmedi...ultrasonu yapan doktor sağolsun ekranı bile bana çevirmedi, ağzından bir tek kelime işitmedim...10 dakika bile bakmamıştır zaten...tamam, kalkabilirsin dedi...raporunu hazırlıycam dedi...kapıda bekledim, aldım raporu, kendi doktoruma çıktım..ense kalınlığı normal dedi...çarşamba günü kan tahlil sonuçlarını alıcam..:(((

hoşgeldin canım ultrason doktorları öle oluyor malesef göstermezler hiç bende ilk başlarda öleydim ama hastaneyi değiştirince rahatladım
ama yinede sonuç güzel bunada şükür canım

mide bulantısı için geçen tv de gördüm 1tane çiğ kurufasülye yutmak çok iyi geliyormuş..
mide de şişip suyu kendine çekiyormuş ve midemizi bulandıran mide suyu yok olunca da mide bulantısı kesiliyormuş..

hmm değişik bi yöntemmiş canım
aklımızda bulunsunopuyorumnanaktan

kızlar merhaba....nasılsınız?

merhaba özicim bizler iyiyiz canım sen nasılsın

Ya ben bu Şİrkettekİlerİ bİ dÖvsem rahatlasam ne gÜzel olcak valla

alsanaalsanasmile bencedealsanaalsanasmile

arkadaşlar şimdi doktordan geldim ense kalınlığı 1.7 çıktı kan sonuçlarını cumartesi günü alıcam. nette araştırdım canımı sıkan şeylerle karşılaştım şuan çok moralim bozuk. bazıları 3 ün üzeri riskli bazıları 1.7 de risk gurubuna girer diyo 1.7 çokmu yüksek yaa? nolur bişe söyleyin

canım sanmam sıkma hemen canını diğer arkadaşlarında dediği gibi bence herşey yolundadır benim doktorum 3 ün üstü risk grubu dedi üçün altında birçok hastalığı ekarte edtmiş oluyoruz dedi ki senin 1.7 hiçbişey olmaz canım Allah ın izniyle
sen içini ferah tut dua et bol bol:Saruboceq:

merhaba kızlar iki gün aradan sonra arabızdayım nasılsınız görüşmeyeli

merhaba aslıcım hoşgeldin
nasılsın

Kızlar hepinizi kocaman öpüyorum şimdi banyo yapmaya gidiyorum akşam sinema ve yemek yapacağız kociş ile..yarın için stress atma turlarındayım :))

bende seni öpüyorum canımcım
hiç stres yapma güzel haberlerini bekliyoruzz

Kızlar benimde oglum olacakmıs :) Bugun usg de herseyini acik acik gosterdi :)

anammm ne güzel canımcım
hayırlı uğurlu olsun
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhzemuszemus

hmm değişik bi yöntemmiş canım
aklımızda bulunsunopuyorumnanaktan

merhaba özicim bizler iyiyiz canım sen nasılsın

alsanaalsanasmile bencedealsanaalsanasmile

canım sanmam sıkma hemen canını diğer arkadaşlarında dediği gibi bence herşey yolundadır benim doktorum 3 ün üstü risk grubu dedi üçün altında birçok hastalığı ekarte edtmiş oluyoruz dedi ki senin 1.7 hiçbişey olmaz canım Allah ın izniyle
sen içini ferah tut dua et bol bol:Saruboceq:

merhaba aslıcım hoşgeldin
nasılsın

iyiyim canımcım ne olsun koşuşturmaca işte başladı bizim öğretmencilik oynama olaylarımız ama çok şükür şimdilik herşey yolunda yarın da bebişimi görcem o da iyi olursa Allahın izniyle benden iyisi yok senden naber bebiş nasıl annesi

Back
X