• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

arkadaşlar bi sorum olacak şimdi biz normal doğum yaparsak ıkınıcaz ya yanlış bişeylerde yapmayalım.çokmu saçma bi soru oldu

canım genelde doguma yakın sürelerde sıvı tüketimi öneriyor dr lar ....bunun nedeni tamamen bahsettigin şey...normal dogumlarda % 60 civarında ıkınmadan dolayı dışkı cıkabiliyormuş...banada kadın dogum uzmanım anlatmıştı ordan biliyorum...ama zaten benim normal dogum yapma şansın sıfır neyseki....

canım genelde doguma yakın sürelerde sıvı tüketimi öneriyor dr lar ....bunun nedeni tamamen bahsettigin şey...normal dogumlarda % 60 civarında ıkınmadan dolayı dışkı cıkabiliyormuş...banada kadın dogum uzmanım anlatmıştı ordan biliyorum...ama zaten benim normal dogum yapma şansın sıfır neyseki....

teşekkür ederim şekerim rezil oluruz vallahi.bebişlerin hayırlı olsun.normal yollamı hamile kalmıştın

arkadaşlar bi sorum olacak şimdi biz normal doğum yaparsak ıkınıcaz ya yanlış bişeylerde yapmayalım.çokmu saçma bi soru oldu

öyle bişey olmasın diye öncesinden lavman yapılıyor şekercim korkma bişeycik olmaz hem orası neredeyse 12 cm açılıyor bebekten başka bişeye çıkacak yer kalmıyor zaten kaydirigubbakcemile3

öyle bişey olmasın diye öncesinden lavman yapılıyor şekercim korkma bişeycik olmaz hem orası neredeyse 12 cm açılıyor bebekten başka bişeye çıkacak yer kalmıyor zaten kaydirigubbakcemile3

aman aman çok şükür.içim sıkılıyodu yani bunu düşününce.tabi ben normal doğum istiyorum ama zaman neyi gösterir bilemem

teşekkür ederim şekerim rezil oluruz vallahi.bebişlerin hayırlı olsun.normal yollamı hamile kalmıştın

sagol canım seninde bebegin hayırlı olsun...evet normal yolla hamile kaldım üstelikte ailede ne bir ikizimiz nede üçüzümüz var.....ilk bebegim düşmüştü cok üzülmüştüm allah mükafatlandırdı sanırım...

sagol canım seninde bebegin hayırlı olsun...evet normal yolla hamile kaldım üstelikte ailede ne bir ikizimiz nede üçüzümüz var.....ilk bebegim düşmüştü cok üzülmüştüm allah mükafatlandırdı sanırım...

ne mutlu size 3ü bi arada.bizim tüp bebekti 3 embriyoydu ama 1i tuttu .peki tek yumurtamı oluyo

angel sagol canım iyiyim uyudum uyudum yeni kalktım....:) sen naptın? ilerleyen dönemlerde işe devam edicekmisin?

iyi yapmışsın canımcım
bende iyiyim 2 li test sonuçları da temiz çıktı çok şükür mutluyum huzurluyum:))
32.hafta izne hak kazanır kazanmaz ayrılcam canımcımmmkaydirigubbakcemile4

iyiyim canımcım ne olsun koşuşturmaca işte başladı bizim öğretmencilik oynama olaylarımız ama çok şükür şimdilik herşey yolunda yarın da bebişimi görcem o da iyi olursa Allahın izniyle benden iyisi yok senden naber bebiş nasıl annesi

ay ne güzel bi mesleğin var ya rahatsın vallah:kedi:
herşey güzel olcak canım merak etme sen
dualarımız birbirimizle

ne mutlu size 3ü bi arada.bizim tüp bebekti 3 embriyoydu ama 1i tuttu .peki tek yumurtamı oluyo
bi tanesi tek digeri çift....yani oglum tek kesede kızlar aynı kesede......
iyi yapmışsın canımcım
bende iyiyim 2 li test sonuçları da temiz çıktı çok şükür mutluyum huzurluyum:))
32.hafta izne hak kazanır kazanmaz ayrılcam canımcımmmkaydirigubbakcemile4

anladım canım...hayırlısı olsun...

ay ne güzel bi mesleğin var ya rahatsın vallah:kedi:
herşey güzel olcak canım merak etme sen
dualarımız birbirimizle

özlemcim nasılsın canımcım var mı iki gündür kaçırdığım bişey bilgisayarı açamadım ama aklımda hep sizdeydi

iyi olmaya çalışıyorum canım çok sağol... sen de iyisindirinş. yarın hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ona göre :))) Pınarcığımla senden ve diğer tüm arkadaşlardan herkes gelip ilk bize söyleyecek herksden önce :)))

Kızlar benimde oglum olacakmıs :) Bugun usg de herseyini acik acik gosterdi :)

yaaa benim ki kesin kız olacak :D canım tebrik ederim... Allah kucağına almayı nasip etsin inş.

Kızlar hepinizi kocaman öpüyorum şimdi banyo yapmaya gidiyorum akşam sinema ve yemek yapacağız kociş ile..yarın için stress atma turlarındayım :))

ooh oohh yarasın canımcım :)) stresslik bişey gok ama mis bebeğinizi göreceksiniz yarın ne güzel :))) el sallayacak sizeeee

[

esteryammmm biliyodum biliyodum....:) gözünaydınnnnn........................

canım ben sana eşlik edicem merak etme.. içime bu sefer daha büyük oranda doğuyor beniim ki kız olacak :D hiç mi bişey göstermez yahuuu okadar çevirdi çevirdi baktı doktor...

iyi olmaya çalışıyorum canım çok sağol... sen de iyisindirinş. yarın hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ona göre :))) Pınarcığımla senden ve diğer tüm arkadaşlardan herkes gelip ilk bize söyleyecek herksden önce :)))

yaaa benim ki kesin kız olacak :D canım tebrik ederim... Allah kucağına almayı nasip etsin inş.

ooh oohh yarasın canımcım :)) stresslik bişey gok ama mis bebeğinizi göreceksiniz yarın ne güzel :))) el sallayacak sizeeee

[

nasıl ya nerden biliyorsun kesin kız olduğunu yoksa öğrendin mi cinsiyetini bebişin nasıl yani çok merak ettim

özlemcim cnm kendini kesin kız diye hazırlama sonra hayal kırıklığı olabilir

canım sanki 1000 tane cinsiyet varmış gibi.. 2 cinsiyette karar veremez, hangisini daha istediğimi anlayamaz oldum ya.. sanki hangisini söylese hayal kırıklığı olacakmış gibi geliyor ne komik.. keşke benim de ikizlerim olsaydı yaaaa :sinifsinif::sinifsinif:

Back
X