• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

canım sanki 1000 tane cinsiyet varmış gibi.. 2 cinsiyette karar veremez, hangisini daha istediğimi anlayamaz oldum ya.. Sanki hangisini söylese hayal kırıklığı olacakmış gibi geliyor ne komik.. Keşke benim de ikizlerim olsaydı yaaaa :sinifsinif::sinifsinif:

keske benımde olsaydı ıkızlerım...

ne kadar güzel bir şey,Rabbim sag salim bebişlerini kucagına almayı nasip eder inş. canım...hayırlı olsun bebişlerin ...

Amiiiiiiiiiin canım çok sağooool amin hepimiz sağ sağlim kucağımıza allalım inşallaaaah.TEŞEKÜREDRİM:1hug:

cnm ben johnson baby nin kini kullanmıştım güzeldi

geçmiş olsun cnm

oy maşallah tebrik ederim cnm,hayırı olsun

herkese günaydın kzılarrr

günaydın kızlar,

baby_love tebrik ederim.. Allah sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin...

çok sağol Soho teşekürederim amiiiiiin ..cümlemizinkinii inşallaaah sağ sağlim:1hug:

tebrıkllerrrr..Nekadar guzell biri kız biri erkekk Allah tamamına erdırsın hepımızı inş. onlar 2 kişi tabi oyun oynarlar bızımkıler tek belkı arada sıkıyolardır hahah:dance:

sağol teşekürler teşekürleeer..
çok heycanlıyıııız hepimiz.inanamadık.hatta ben herzaman takvimlere baktım hepisi erkek dedi..sonra kızlar RÜYALAR DA GERÇEK SÖYLÜYOO:Rüyamda biri kız bir erkek grdüm hep ammaa hiç şaşmıyodu..
o yüzden birazda olsa rüyalarınıza inanın..ben kaç kez emdirdim onları çok güzellerr..
pipisini gördük dün ama kız poposunu dönmüş kibarım beniim.

hepinize çok teşekürederim tekrar ÇOK MUTLUYUUM ÇOOOOOK:dance: :dance: hihoyyyt

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

özlemcim kendisini göstermiyo diye kız düşünüyosun muhtemelen benimkide göstermedi yaa bende acaba kızmı diye geçirdim içimden ama
kuznimin eşi hamileyken bebiş tam 6 aylıkken kendini gösterdi ve erkek çıktı onada herkes kızdır o demişti ama
ondan dolayı artık ben bunada inanmıyorum

baby_love canım Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ıns... cok sevındım coooooookkk hem kız hem erkek ne guzel masallah :nazar:

öyle göstermemekle kız olmaz ayol ben hep yatarken bacaklarımı ayırıp yatarım bana benzerse bu hafta bir mal beyanında bulunur bebiş ama eşim büzülüp uyuyor ona benzerse doğumu bekleriz öğrenmek için

öyle göstermemekle kız olmaz ayol ben hep yatarken bacaklarımı ayırıp yatarım bana benzerse bu hafta bir mal beyanında bulunur bebiş ama eşim büzülüp uyuyor ona benzerse doğumu bekleriz öğrenmek için

:roflol: ayy aslı ne bilim ben öyle derler yaa yok göstermezse kızdır diye
aman bebeişler biran önce göstersinler bizlerede bizlerde rahatlayalım artık

nasıl ya nerden biliyorsun kesin kız olduğunu yoksa öğrendin mi cinsiyetini bebişin nasıl yani çok merak ettim

canım benim bugünüm olaylıydı biraz :))) totomun ağrısından doktora gittim.. kabızım ya bütün gece ağrısından uyuyamadım.. sonra biliyorsun guatrım yüksek çıkıyordu, onun içinde test yaptırdım... boğazıma ultrasonla baktılar... ondan sonra doktora rica ettim bir de bebeğimi görebilir miyim diye saolsun o da gösterdi.. bayağı uğraştı görebilmek için ama göstermiyor sanırım kız dedi bıraktı hastlar bekliyordu :)))

cok tatlısın ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süper yaaa:)

Ben kendim ikiz olduğum için ikiz bebek ihtimalim çoook çoook az.

Son düzenleme:

:roflol: ayy aslı ne bilim ben öyle derler yaa yok göstermezse kızdır diye
aman bebeişler biran önce göstersinler bizlerede bizlerde rahatlayalım artık

aynen öyle şekerim heryerde deli gibi ucuzluk var kocamı alışverişe çıkaramıyorum cinsiyeti belli olsun diye diretiyor yani bakalım yarın annesi olarak koyucam ağırlığımı anne sözü dinlesin sıpa açsın bacaklarını doktor amcası da mal görsün naniknanik

aynen öyle şekerim heryerde deli gibi ucuzluk var kocamı alışverişe çıkaramıyorum cinsiyeti belli olsun diye diretiyor yani bakalım yarın annesi olarak koyucam ağırlığımı anne sözü dinlesin sıpa açsın bacaklarını doktor amcası da mal görsün naniknanik

evet cnm her yerde ucuzluk ama bizde sadece şimdilik bakmakla yetiniyoruz ama sanırım onun göstermesini bekleyemeden alıcam bişeyler
hadi bakalım inş. senin ufaklık anne sözü dinlerde gösterir size bayanssulusmile

özlemcim kendisini göstermiyo diye kız düşünüyosun muhtemelen benimkide göstermedi yaa bende acaba kızmı diye geçirdim içimden ama
kuznimin eşi hamileyken bebiş tam 6 aylıkken kendini gösterdi ve erkek çıktı onada herkes kızdır o demişti ama
ondan dolayı artık ben bunada inanmıyorum

ne desem bilemiyorum ki canım :)))

alemsin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet canım bebeğin gelişimine göre değişiyo ama yaılma payı var tabi aletlerin.kafana takma sakın aynı haftada olan bebeklerin boy ölçümleri farklı olabiliyo.

benim de en son gittiğimde 12.0 haftalık göstermesi gerekirken ultrasonda 12+4 gorunuyordu. dr. gec veya erken yumurtlamaya baglı olarak farklı gun verebilir demişti.bunun bebeğin gelişimi ile ilgili olmadıgını soyledi.

baby_love canım Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ıns... cok sevındım coooooookkk hem kız hem erkek ne guzel masallah :nazar:

baby_love tebrikler cnm hem erkek hem kız ne güzel

EVET ÇOK GÜZEL OLDU ÜÇ YILIN SONUNDA RABBİM İKİSİNİ NASİB ETTİ BİZE.
hep ağalr üzülürdüm allahım benden sonra evlenenlerin bile bebişleri oldu diye benide gör allaım..öyle bir duymuşkii al sana iki adet:)))
teşekürederiiiiimseymaa ve meral sağoluun kızlaar..a.s.:asigim:

valla oğluşum çok kığırdıyodu içeriyi oyun parkına çevirmiş.resmen kaydırak yapmış..o sırada pipisii belli oldu iilk ben gördüm doktorumda gülünce erkek dedim oda onayladı.sıraaa kızıma gelmiştikii o garibim kardeşinin oyunlarına küsmüş olmalı ki sırtını dönmüş eli de ağzında emzik gibi yamış nasıl uzun boylular anlatamam..15 gün içindeee kocaman olmuşlaaaar..baktık kızımın poposundan başka bişey görünmeyince bi ara döndü ve bacak arası boştu teyzeleri ondan doktorum öyle dedi:))

kızım 15 . haftada zor gösterdi. şimdi 2. ye hamileyim.14 . haftada kesin olarak ögrenilebilir demişti. bir sonraki randevumuz 27 şubat...yani 16. hafta Allah'ın izniyle ögreneceğiz. Bir de birşey daha kızımdaki ve şimdiki hamileliğim çok farklı o yuzden bana da erkek olacakmış gibi geliyor. kızımda daha kolaydı, şimdiki hamilleiğim zor geçiyor:(
Allah'tan Hayırlı Kul,
Hayırlı, sağlıklı ve huzurlu bir evlat daha diliyorum.
Hangisini verirse mutlaka ki, bizim için en hayırlı olanıdır.

kızım 15 . haftada zor gösterdi. şimdi 2. ye hamileyim.14 . haftada kesin olarak ögrenilebilir demişti. bir sonraki randevumuz 27 şubat...yani 16. hafta Allah'ın izniyle ögreneceğiz. Bir de birşey daha kızımdaki ve şimdiki hamileliğim çok farklı o yuzden bana da erkek olacakmış gibi geliyor. kızımda daha kolaydı, şimdiki hamilleiğim zor geçiyor:(
Allah'tan Hayırlı Kul,
Hayırlı, sağlıklı ve huzurlu bir evlat daha diliyorum.
Hangisini verirse mutlaka ki, bizim için en hayırlı olanıdır.

amın canım amın.. bende hep bunu dusunuyorum nası bı ınsan evlat kul olcak... goruyoruz cevremızı sımdı ınsan korkuyo...

Back
X