Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozi hoş geldin .ebruikra hayırlı olsun canım
bende de kız çıkıyor... açabildim siteyi :)))
Çabuk biter inşallah... :hulya:
kızlarrrr ben geldimmmmm.......
merhaba bende ağustos anne adayıyım
arkadaşlar herkese hayırlı cumalar.bugün bütün dualarımız kabul olsun inşallah.ve bişey sorcam.benim karnımda kahverengi çizgi çıktı.başka çıkan varmı?
bende her ikisindede erkek
bakalım hayırlısı:))
:kedi:
hoşgeldin özicim nasılsın
kelebekler nasıl?
hoşgeldin ebrucum
nasılsın
sanada hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar dilerim canım
sağol canım inşallah Allah hepimzin dualarını kabul etsin :Saruboceq:
hayırlısıyla güzel ve sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıkla sıhhatle meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
bende yok canım henüz öyle bi çizgi:CüvCüv:
kelebekler nasıl?
sagol canım iyiyim..kelebeklerim bugün bi kıpır kıpır...sabah 6 da uyandılar....hala kıpır kıpırlar....sen nasılsın...
kelebekler nasıl?
sagol canım iyiyim..kelebeklerim bugün bi kıpır kıpır...sabah 6 da uyandılar....hala kıpır kıpırlar....sen nasılsın...
aman ne güzel maşallah:))
darısı başımıza:Saruboceq:
inşallah angelim.....o günleride görürsün...
kızlar bebek odalarınızı hazırlamaya başladınızmı...gerci cogunuz için erken ama hızlı davranan varmı?
merhaba ben geldim
yok valla henüz en son almayı düşünüyorum kız olursa belli ne alacağım ama oğlum olursa bilmiyorum yani renk konusunu kafamda var ama almak istediğim model.
merhaba ben geldim
iyi uykular canım....benım cok uykum geldı uyumaya gıdıyorum o opuyorumnanaktanpuyorum hepınızı uyanınca gorusuruk... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar herkese selamm.. benim gb halsizliği devam eden varmı ya?