• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

evacım hoşgeldiiin...

uzun zamandır mı var sende bu halsizlik yoksa birden mi başladı? kısa süre önce

hamileliğin ilk zamanlarından beri var.. dr. soruyorum normal HORMONLAR.. zaten ne sorarsan hormonlarr die cevap alıyosun .)))

soho birden başlaması kötü mü? valla ben iyi gibiydim ama dün ve bugün değilim çok iyi beslenemiyorum sanırım

soho birden başlaması kötü mü? valla ben iyi gibiydim ama dün ve bugün değilim çok iyi beslenemiyorum sanırım

yok canım neden kötü olsun :)) ben sadece hani kısa süre önce başladıysa.. ve önceden iyiyse nazar değmiştir diyecektim...

ben kime iyiyim desem.. kime iyiliğini anlatsam hamileliğim kolay geçiyor desem ertesi gün yataklık olup halsiz düştümde... evanınn da öle bişeyi varsa..kimseye iyiyim demesin diyecektim.. gerek yok herkesin bilmesine..

ben artık demiyorumm.. soranlara çok şükür iyiyiz ama zor tabi diyorum :D

kızlar 2li teste aç gidilmiyo dimi eşim tutturdu aç gidiceksin kan tahilili diye hastaneyi arıyamıyıcam şimdi 100 kere arıyorum zaten herşeye

sanmıyorum cnm.. hormonlar hergün faklılık gösterebilir vücutta dr. öyle demişti.. yine hormonlar dicem ama öyleymiş.. hergün birbirine tutmuyo işte.. bende çok iyi beslenemiyorum hala acayip iştahsızlık var.. canımın bişiler çekip yemek yemesini özledim.. inşallah gelicek o günlerrr biraz daha sabretmek gerekcek herhalde..

oh neyse iyi bari bende kötü bi şey sandım birden halsizleşmek,
bende iyiyim demiyorum kimseye işte iyi demiyeyim sonra birden kötüleşiyorum sağım solum belli olmuyor diyorum

Kızlar aynı halsizlik bende de ilk hamile kaldığımdan beri var. Eve kendimi zor atıyorum ve hemen uyuyorum. ış yerinde de uyumamak için kendimi zor tutuyorum mesela şimdi bıraksalar akşama kadar deliksiz bir uyku çekerim.

Ozicelcius ne kadar güzel birden 3 çocuk annesi olucaksın. Hemde 2 kız bir erkek, gerçekten muhteşem bişey. Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hep hayalim 2 kızım 1 oğlum olmasıydı benim ama bunun için 3.cüyüde doğurmam gerekicek .

sagol canım iyiyim sen nasılsın...evet bugün pek bi hareketliler....sabahın köründe kalktılar,hala bi hareketlilik bi hareketlilik korktum dr u aradım normal mi diye,normalmiş neyseki...

ozicelcius maşallah üçüz annesi olucaksın.. sağlıkla inşallahh.. bende ne zaman hissedicem merak ediyorum.. senin bebişlerin büyümüşler artık .)

kızlar 2li teste aç gidilmiyo dimi eşim tutturdu aç gidiceksin kan tahilili diye hastaneyi arıyamıyıcam şimdi 100 kere arıyorum zaten herşeye

hayır canım gidilmiyor.. hatta tok gitmen daha iyi.. daha hareketli oluyorlar :)))

sagol canım iyiyim sen nasılsın...evet bugün pek bi hareketliler....sabahın köründe kalktılar,hala bi hareketlilik bi hareketlilik korktum dr u aradım normal mi diye,normalmiş neyseki...

ayyy canım anlatsana nasıl anlıyorsun uyandıklarını? senin nasıl kaldırıyorlar sabahları? Allahııımmm tez zamanda bize de nasip et bu duygularıııııı :Saruboceq:

bulantılarım olmasa iyiyim çok şükür.
yemeğe korkuyorum dışarı çıkmaya korkuyorum. asosyal bişi oldum iyice :(
ayyy maşallah bebişlerine kıpır kıpır :) ne güzel bi duygudur kimbilir..
darısı bizim başımıza artık..

aspirincim tok olman ultrason için önemliymiş. hatta içebiliyorsan bol su içip gitmen hatta sıkışmış halde olman iyiymiş. su bol olunca daha net görünüyormuş. gözükmesse alttan bakıyorlarmış.

neyse iyi bari okuturum eşime iyice inansın:))
ozicel doğum kaçıncı haftada olucak tahminen yani ikizden de erken olur sanırım dimi yada hastanede falan mı kalırsın süreyi uzatmak için

Selam kızlar, ben ikili test yaptırdım.Ense kalınlığı 1,7 çıktı.Bütün ölçümlerini yaptı, ayaklar ,baş vücut.67 grammış bebişimiz.Bütün herşeyi çok iyi görünüyo dedi.Kan testini pazartesi alıcaz.Cinsiyetine baktı baktı hiç bişey anlayamadı.1 saat doktorun odasındaydık.Karından ultrasonda ense ölçümü yapamadı, vajinal ultrasonla baktı. :ecrin_bebek:

birde bebeğimiz tam 13 haftalıkmış.

Kızlar aynı halsizlik bende de ilk hamile kaldığımdan beri var. Eve kendimi zor atıyorum ve hemen uyuyorum. İş yerinde de uyumamak için kendimi zor tutuyorum mesela şimdi bıraksalar akşama kadar deliksiz bir uyku çekerim.

Ozicelcius ne kadar güzel birden 3 çocuk annesi olucaksın. Hemde 2 kız bir erkek, gerçekten muhteşem bişey. Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hep hayalim 2 kızım 1 oğlum olmasıydı benim ama bunun için 3.cüyüde doğurmam gerekicek .
amin canım....hepimiz saglıkla dogurup alırız kucagımıza inşallah...belki 3.de yaparsın hayatım bellimi olur...:)
ozicelcius maşallah üçüz annesi olucaksın.. sağlıkla inşallahh.. bende ne zaman hissedicem merak ediyorum.. senin bebişlerin büyümüşler artık .)
sagol canım merak etme seninkide yakında kıpırdanmaya başlar...benimkiler benden geç yatıp benden erken kalkıyolar....:)
hayır canım gidilmiyor.. hatta tok gitmen daha iyi.. daha hareketli oluyorlar :)))

ayyy canım anlatsana nasıl anlıyorsun uyandıklarını? senin nasıl kaldırıyorlar sabahları? Allahııımmm tez zamanda bize de nasip et bu duygularıııııı :Saruboceq:

hayatım tam uykunun en güzel yerinde karnında bi hareketlilik hissediyosun gececek diye düşünüp uyumaya devam ederken saglı sollu karnında artan bi hareketlilik başlıyor...sonra uyumak ne mümkün....sabahları bi tabak meyvem var kahvaltıdan önce onu yiyince biraz hareketlilik azalıyor sonra tekrar başlıyor....ama bugün içerde parti var sanırım.....

Back
X