• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

merhaba bebecan,
bende de çok hafif açık kahverengi bir çizgi var,
bunun adı linea nigraymış, hamilelik dönemindeki pigmentleşmeden kaynaklanıyormuş, ama ben cinsiyetle ilşkisi olduğunu sanmıyorum, ten rengine göre değişiyormuş, esmerlerde daha çok oluyormuş aslında ben açık tanliim ama...

şekerim bilimsel değil zaten eski sistem kocakarı işi.cinsiyet öğrenmeye daha 1 ay var.malum her şeye açığım

berrak gözün aydın. üstten neden göremedi usg 4 boyutlu mu normal mi soruyorum bende gidicem ya ona göre tedbirli gidiyim. ama bana usgci bakıca alttan bakmaz sanırım

Selam kızlar, ben ikili test yaptırdım.Ense kalınlığı 1,7 çıktı.Bütün ölçümlerini yaptı, ayaklar ,baş vücut.67 grammış bebişimiz.Bütün herşeyi çok iyi görünüyo dedi.Kan testini pazartesi alıcaz.Cinsiyetine baktı baktı hiç bişey anlayamadı.1 saat doktorun odasındaydık.Karından ultrasonda ense ölçümü yapamadı, vajinal ultrasonla baktı. :ecrin_bebek:

birde bebeğimiz tam 13 haftalıkmış.

gözünaydın canım darısı teste gircek diğer annelerin başına

bulantılarım olmasa iyiyim çok şükür.
yemeğe korkuyorum dışarı çıkmaya korkuyorum. asosyal bişi oldum iyice :(
ayyy maşallah bebişlerine kıpır kıpır :) ne güzel bi duygudur kimbilir..
darısı bizim başımıza artık..
evet canım güzel bi duygu...allah hepinize nasip etsin....mide bulantıların bu dönem için normal hayatım ben koskoca prof un üzerine kustum okulda...:)
neyse iyi bari okuturum eşime iyice inansın:))
ozicel doğum kaçıncı haftada olucak tahminen yani ikizden de erken olur sanırım dimi yada hastanede falan mı kalırsın süreyi uzatmak için

hayatım yapılan araştırmalara göre 38-40 hafta dogan üçüz sayısı cok az...genelde 28-30 haftada doguyolarmış ...dr lar bunu rahimin genişlemesinden falan anlayabiliyolarmış...benim dr um rahim normal gelişim gösteriyo bi aksilik olmazsa 32 haftayı tamamlayabilecekler...hastane içinde dr um hele bi 28 haftayı tamamla gidişe göre yatırabilirim dedi...zaten şu anda evdeyim okula ara verdim,ve yardımcım var yoksa mümkün degil hiçbişey yapamam hareketlerim agarlaştı cünkü...

berrak gözün aydın. üstten neden göremedi usg 4 boyutlu mu normal mi soruyorum bende gidicem ya ona göre tedbirli gidiyim. ama bana usgci bakıca alttan bakmaz sanırım

Göbeğin biraz yağlı dedi, ondan göremedi . :roflol: :roflol: delikafadulden Şişko değilim yanlış anlaşılmasın. :roflol: kaydirigubbakcemile2

Selam kızlar, ben ikili test yaptırdım.Ense kalınlığı 1,7 çıktı.Bütün ölçümlerini yaptı, ayaklar ,baş vücut.67 grammış bebişimiz.Bütün herşeyi çok iyi görünüyo dedi.Kan testini pazartesi alıcaz.Cinsiyetine baktı baktı hiç bişey anlayamadı.1 saat doktorun odasındaydık.Karından ultrasonda ense ölçümü yapamadı, vajinal ultrasonla baktı. :ecrin_bebek:

canım tebrik ederiimm... Allah böyle sağlıkla devam etmesini nasip etsin :) Kan testleri de iyi çıkacaktır zaten :)

amin canım....hepimiz saglıkla dogurup alırız kucagımıza inşallah...belki 3.de yaparsın hayatım bellimi olur...:)

sagol canım merak etme seninkide yakında kıpırdanmaya başlar...benimkiler benden geç yatıp benden erken kalkıyolar....:)

hayatım tam uykunun en güzel yerinde karnında bi hareketlilik hissediyosun gececek diye düşünüp uyumaya devam ederken saglı sollu karnında artan bi hareketlilik başlıyor...sonra uyumak ne mümkün....sabahları bi tabak meyvem var kahvaltıdan önce onu yiyince biraz hareketlilik azalıyor sonra tekrar başlıyor....ama bugün içerde parti var sanırım.....

ben de istiyoruumm ben deee benim de bebeğim parti yapsın içeriideeee :)))

kızlar 2li teste aç gidilmiyo dimi eşim tutturdu aç gidiceksin kan tahilili diye hastaneyi arıyamıyıcam şimdi 100 kere arıyorum zaten herşeye

canım bende tok gittim hiç sormadı dr bende burdaki arkadaşlara sorup ona göre gitmiştim:))

aspirincim tok olman ultrason için önemliymiş. hatta içebiliyorsan bol su içip gitmen hatta sıkışmış halde olman iyiymiş. su bol olunca daha net görünüyormuş. gözükmesse alttan bakıyorlarmış.

canım ben bu sefer doktora gittiğimde sıkışıktım biraz yattım dr görüntü net değil
ölçümler sağlıklı olmaz dedi lavaboya git idrar keseni boşalt dedi:kedi:
gittim öyle yattım tamam şimdi iyi dedi artık bebek büyüyor sıkışık olmana gerek yok o zaman bebek görüntüsünü net alamıyorum dedi:kedi:

selam canımm hoşgeldin
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
maşallah bebeğine de sanada:emir_bebek:
hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah:Saruboceq:

yapmaya başlasın görürüm seni....o zamanda böyle konuşuyomusun...ama seninkinin partisi eglenceli gecmez tek başına nasıl eglensin kuzum...benimkiler koloni gibi eglence tam gaz...:))))))))

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:ben söylerim o oynar içeride :roflol: :roflol: :roflol: ben bebeğimi yanlız bırakmam ki :roflol:

Back
X