Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm..demek ki bebişin büyümesine göre değişiyomuş..canım bende tok gittim hiç sormadı dr bende burdaki arkadaşlara sorup ona göre gitmiştim:))
canım ben bu sefer doktora gittiğimde sıkışıktım biraz yattım dr görüntü net değil
ölçümler sağlıklı olmaz dedi lavaboya git idrar keseni boşalt dedi:kedi:
gittim öyle yattım tamam şimdi iyi dedi artık bebek büyüyor sıkışık olmana gerek yok o zaman bebek görüntüsünü net alamıyorum dedi:kedi:
selam canımm hoşgeldin
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
maşallah bebeğine de sanada
hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah:Saruboceq:
ay ne tatlı bi muhabbet :)
bebişler halay çekiyo içerde heralde oh üç bebiş halay başı kim acep :)
benim ki de tek başına sıkılcak garibim..
kim olacak benim cadılardan biridir...ogluşuma sıramı gelir onlardan...sitare bebeginin cinsiyeti bellimi...
bende almayı düşünüyorum.. ben kenarlardan ayarlanabilen değil de beli saran lastik varya ondan istiyorum.. gerçi yaz hamilesi olcaz biz o lastik sıkabilir sıcak basar..
ben almayı düşündüm ama daha göbişim çıkmadığı için denesem de büyük geldiler ben de biraz daha erteledim canım.
he valla kızlar kaptırır mı oğluşuna :)
yok canım daha belli diil bakalım yarın ikili testim var inş görebiliriz. önceleri hep kız olsun diyodum çok istiyodum ama bugünlerde içimde bi his var sanki erkek olcak gibi..
bilmem ki :)) ozamanda havaya göre bişiler alırız.. kısa kapriler falan çok güzel yaa:)) hoş hamilelerde gelinler gibiler bence.. ne giyseler yakışıyorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende almayı düşünüyorum.. ben kenarlardan ayarlanabilen değil de beli saran lastik varya ondan istiyorum.. gerçi yaz hamilesi olcaz biz o lastik sıkabilir sıcak basar..
hayırlısı olsun canım...saglıklı olsunda...
hımmm..demek ki bebişin büyümesine göre değişiyomuş..
ben de 13 haftalık sayılırım acaba sıkışık mı olmam lazım olmamam mı lazım :)
bilmem ki :)) ozamanda havaya göre bişiler alırız.. kısa kapriler falan çok güzel yaa:)) hoş hamilelerde gelinler gibiler bence.. ne giyseler yakışıyorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada kozyatağında tarafında oturan varsa bizim burda mothercare outleti var.. hamile ürünleri bulunuyo.. ben tişortler aldım yaza.. fiyatları 5,6,7'den başlıyo.. mesela askılı beyaz tişort aldım 4 tl.. çok çeşit yok ama yinede arada bakmak lazım.. bunun yanında bebek ürünleri de var.. mesela 7li askılı alttan çitçitli badi mağazada 40 tl felen (şimdi indirim varsa bilmiyorum) burda 27,90 gb.. emzirme sütyeni aldım 4 tl meselaa.. haberiniz olsun..