• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

şu havalar artık düzelse her gün günlük güneşlik olsa da hamişliğimizin tadını çıkarsak..
hava durumu beni çok etkiliyo güneşsiz günlerde hiç evden çıkasım gelmiyo ama bahar gelse de göbişimizi gere gere dolaşsak..son aylarda hem göbişler hem sıcaklar pek izin vermicek zaten.
depresyonda olabilir miyim bilmiyorum hamileyim diye sevinçliyim ama hep yatıorum hasta gibi zerre kadar enerjim yok hala :( bende bi sorun mu var sizce?

ben çoktan giymeye başladım hamile pantolonu gerçi zaten göbeğim vardı içime çekiyordum şimdi ohh bi saldım rahat rahat geziyorum:))))

aynı ben:) benimde zaten göbeğim vardı hemde böle yağlı bir tipten değil :) resmen böle şişti.. hamile gibi :)) şimdi orjinalde hamileyim göbeğimi yaya yaya geziyorum... ohh ne rahat :)))

sitare bende öyleydim biraz biraz düzelmeye başladım çok mutsuz gibiydim bi gariptim hava değişikliği arkadaşlarla bir şeyler yapmak baya iyi geliyor.
bu arada bugün eşimin doğum günü ve ben ne hediye alabildim ne pasta:(

sitare bende öyleydim biraz biraz düzelmeye başladım çok mutsuz gibiydim bi gariptim hava değişikliği arkadaşlarla bir şeyler yapmak baya iyi geliyor.

hediye alamasanda akşam eve giderken pasta al canım benim o da yeter :)

saol canım inş yakın zamanda geçer bu durum en güzel zamanları ıskalamak istemiyorum.

sık dışarı çıkmıosan hediye alamamanı anlayışla karşılar eşin canım. güzel bi pasta söyleyebilirsin o bile özel olur başbaşa :)

onuda alamam beraber çıkıyoruz işten hay allahım ya yazık zavallım dün gece 12den sonra göbeğime eğilip hadi bebeğim parti yapalım annenin bizi salladığı yok dedi harbiden öyle oldu çok ihmal ediyorum artık

Kızlar işte bebeğimiz :)

foto16b.jpg

onuda alamam beraber çıkıyoruz işten hay allahım ya yazık zavallım dün gece 12den sonra göbeğime eğilip hadi bebeğim parti yapalım annenin bizi salladığı yok dedi harbiden öyle oldu çok ihmal ediyorum artık

yakınınızda güzel bir pastane varsa tlfnunu al çaktırmadan canım evlere servisi varsa akşam sipariş verirsin siz otururken eşin de unuttun sanırken süpriz! pasta geliverir olmaz mı?

Amin kızlar. Ben normalde 12+4 tüm. Ama bugün doktor tam 13 haftalıksın dedi.Doğumda 20 ağustosa kaydı. kaydirigubbakcemile3

şekerim napiosuuunn? hoşgeldiin? nasılsın bugün?

İyiyim lokumum, kaçtım geldim. Mahkemeden celb kağıdı geldi de. Bu ayın 23'ünde mahkemeye çıkacağım eşimle beraber. Mart'ın başında da istanbul'a uçabilirim. Havayolları şirketlerine bakıyordum. Mama yedim geldim şükür. Neler kaynatıyorsunuz bakayım??

Back
X