- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
Amin kızlar. Ben normalde 12+4 tüm. Ama bugün doktor tam 13 haftalıksın dedi.Doğumda 20 ağustosa kaydı. kaydirigubbakcemile3
canım memnun kaldınmı hastaneden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kızlar. Ben normalde 12+4 tüm. Ama bugün doktor tam 13 haftalıksın dedi.Doğumda 20 ağustosa kaydı. kaydirigubbakcemile3
canım memnun kaldınmı hastaneden?
bugün yaptırdım canım, ense kalınlığı 1,7 çıktı.Herşeyi inceledi doktor.Çok iyi dedi.Kan testi pazartesi çıkıcak. :CüvCüv:
Kızlar 2li testimi yaptırdım bu gün. bebğimi akranda izlemeye başladığım anda ağlamaya başladım bitene kadar. ne kadar güzel bir duygu bu ya. bizimki yüz üstü yatmış ve tekme atıyodu. doktor cinsiyetini göremedi çünki sağolsun bebişim bir türlü dönmedi. olsun ya içim o kadar rahat ki, kan sonuçları 16 şubatta çıkacak. şimdilik diğer ölçümler çok güzel dedi doktor. ense kalınlığı 1,4 çıktı. buda iymiş. çok mutluyum çok.
İyiyim lokumum, kaçtım geldim. Mahkemeden celb kağıdı geldi de. Bu ayın 23'ünde mahkemeye çıkacağım eşimle beraber. Mart'ın başında da istanbul'a uçabilirim. Havayolları şirketlerine bakıyordum. Mama yedim geldim şükür. Neler kaynatıyorsunuz bakayım??
Kızlar 2li testimi yaptırdım bu gün. bebğimi akranda izlemeye başladığım anda ağlamaya başladım bitene kadar. ne kadar güzel bir duygu bu ya. bizimki yüz üstü yatmış ve tekme atıyodu. doktor cinsiyetini göremedi çünki sağolsun bebişim bir türlü dönmedi. olsun ya içim o kadar rahat ki, kan sonuçları 16 şubatta çıkacak. şimdilik diğer ölçümler çok güzel dedi doktor. ense kalınlığı 1,4 çıktı. buda iymiş. çok mutluyum çok.
bende ikili test sonuçlarımı gösterdim doktora geldim:)
dr.temiz çıkmış gayet güzel dedi çok şükür.
nassı yani benneyaptımki ne mahkemesi ne celp kağıdı kuşum? ne diosun? hayırdır inş
yok canım sana dememiştim seni biliyorum :)) karıştı yanlış alıntı yaptım sanırsam... aspirine sordum ben :)
Aaa söylemedim mi ben size? Enee boşanıyorum ben... DEERRRMİŞİİİM.
Şaka bir yana, annemin veraset ilamı çıkacak ya, mahkeme gün veriyor dava açılıyor; 1 şahitle duruşmaya gidiliyor. Annemi eşim gömdü (resmen) onunla çıkacağım ben de duruşmaya.
Veraseti çıktıktan sonra malı mülkü kaldıysa, yaşadığı il/ilçenin belediye (tapu işleri için) ve vergi dairesine başvurmak gerekiyor 4 ay içinde, yoksa cezası var.
Otobüs yasak,9 saat yol, zaten uçak da aynı paraya geliyor, hem 1 saat sürüyor, öyle işte.
Tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim, allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Aaa söylemedim mi ben size? Enee boşanıyorum ben... DEERRRMİŞİİİM.
Şaka bir yana, annemin veraset ilamı çıkacak ya, mahkeme gün veriyor dava açılıyor; 1 şahitle duruşmaya gidiliyor. Annemi eşim gömdü (resmen) onunla çıkacağım ben de duruşmaya.
Veraseti çıktıktan sonra malı mülkü kaldıysa, yaşadığı il/ilçenin belediye (tapu işleri için) ve vergi dairesine başvurmak gerekiyor 4 ay içinde, yoksa cezası var.
Otobüs yasak,9 saat yol, zaten uçak da aynı paraya geliyor, hem 1 saat sürüyor, öyle işte.
heheh bende bana sordun diye sevinmiştim.:roflol: