• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Arkadaşlar hepinize merhabalar,
bende dün akşam ikili test için doktara gittim ölcümleri yaptı ense kalınlığını ölçtü (1.13 çıktı) el ayak parmaklarını saydı kalp ile ilgili şeylere baktı yani baya bi inceledi ve herşeyin yolunda olduğu değerlerin çok iyi olduğunu söyledi veeeee okadar dualar ettim ki içten içe kızım olması için doktorda %80 kız dedi eşimde bende çok mutlu olduk inşallah herkezin gönlündeki olur

aylacım çok ama çok tebrik ederim Allah sonuna kadar böyle nasip etsin sağlıcakla kucağına aldığını göstersin inş. ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş :))

arkadaşlar bana müsade..
bi ağırlık çöktü üstüme
kestiricem azcık zaten buaralar geceleri kesintisiz uyuyamıorum takviye yapayım kendime.

amma kafiyeli oldu he :)
görüşmek üzere..opuyorumnanaktan

güle güle canım.. tez zamanda yine gel inş. :)))

ohhh ne güzel cnm ense kalınlığıda iyi çıkmış cinsiyetide istediğin gibi
allah inş. bizimde gönlümüze göre verirde bizde bi an önce öğreniriz

Canım çok sağol inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin aslında bir önemi yok diyordum içinden ama işte ilki erkek olunca insan istiyo bide kızı olsun diye

ya ben gördüğümde 16.5 mm daha özledim ya pzt iple çekiyorum.
laluz ben geçen haftalar çok çektim mide yanmasını ama şimdi geçti çok şükür yediklerimizle alakalı sanırım yağlı yiyince yanıyor galiba anlamadım

saol sohocum gelicem inş.
bana dua edin yarın teste gitmeden önce gelemezsem artık. dilerim güzel haberlerle gelirim.

aylacım çok ama çok tebrik ederim Allah sonuna kadar böyle nasip etsin sağlıcakla kucağına aldığını göstersin inş. ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş :))

Canım çok sağol güzel dileklerin için inşallah allh seninde gönlüne göre verir ama senin bebek biraz utangaç herhalde baksana hala göstermemiş cinsiyetini sakın kız olmasın:emir_bebek:

Arkadaşlar hepinize merhabalar,
bende dün akşam ikili test için doktara gittim ölcümleri yaptı ense kalınlığını ölçtü (1.13 çıktı) el ayak parmaklarını saydı kalp ile ilgili şeylere baktı yani baya bi inceledi ve herşeyin yolunda olduğu değerlerin çok iyi olduğunu söyledi veeeee okadar dualar ettim ki içten içe kızım olması için doktorda %80 kız dedi eşimde bende çok mutlu olduk inşallah herkezin gönlündeki olur

merhaba canım hoşgeldin
bugün 2 li test günüalkisalkisalkis
ve herkesin çok iyi sonuçları maşallahalkisalkisalkis
amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versinnn:Saruboceq:

evet cnm ben evdeyim çalışmıyorum
benim zaten öncesinden de biraz göbeğim vardı ama şimdi biraz daha fazla oldu pantolonlarımın üst düğmesini kapattığımda sıkıyolar artık

ohh ne güzel canım yat dinlen hamileliğinin keyfine var
bana şu an işe gelmek işkence gibi geliyor valla
benimde biraz göbeğim vardı ama indi:kedi: şimdi bir şişkin midem var:kedi:
bakalım ne zaman belli olmaya başlıcak meleğim:))

arkadaşlar bana müsade..
bi ağırlık çöktü üstüme
kestiricem azcık zaten buaralar geceleri kesintisiz uyuyamıorum takviye yapayım kendime.

amma kafiyeli oldu he :)
görüşmek üzere..opuyorumnanaktan

Ben de kaçayım bayanlar, kendinize iyi bakın...

size iyi dinlenmeler canlarım
öpüyorum sizi ve melekleriniziiiopuyorumnanaktan

Kızlarrrr ben geldimmmmmmm...ayy bebeğimin 2li testini yaptırdık biliyorsunuz..1.5 cm çıktı doktorumuz herşey çok normal ve olması gerektiği gibi dedi...7 cm olmuş benim kuşum ama cinsiyetini öğrenemedik :)) doktor henüz erken söyleyemem dedi..kan testimizin sonuçları için hazır olunca arayacaklar..Allahıma çok şükür bebeğimiz hoppidi hoppidi oynayıp durdu bize :sm_cool:

ya ben gördüğümde 16.5 mm daha özledim ya pzt iple çekiyorum.
laluz ben geçen haftalar çok çektim mide yanmasını ama şimdi geçti çok şükür yediklerimizle alakalı sanırım yağlı yiyince yanıyor galiba anlamadım

benimde 1 ay önce 13 mm salı günü 42.2 mm çıktı ama başından poposuna kadar olan kısmı :kedi:
3 katı büyümüş yafrum :))
seninkide kocaman olmuştur merak etme canımm

saol sohocum gelicem inş.
bana dua edin yarın teste gitmeden önce gelemezsem artık. dilerim güzel haberlerle gelirim.

Allah yardımcın olsun canım
dualarımız birbirimizle:Saruboceq:
güzel haberlerinizi bekliyoruzzopuyorumnanaktan

ohh ne güzel iyi haberler geliyor maşallah bebişlerimize allah nazarlardan saklasın darısı bizlerin başına inşallahh

Kızlarrrr ben geldimmmmmmm...ayy bebeğimin 2li testini yaptırdık biliyorsunuz..1.5 cm çıktı doktorumuz herşey çok normal ve olması gerektiği gibi dedi...7 cm olmuş benim kuşum ama cinsiyetini öğrenemedik :)) doktor henüz erken söyleyemem dedi..kan testimizin sonuçları için hazır olunca arayacaklar..Allahıma çok şükür bebeğimiz hoppidi hoppidi oynayıp durdu bize :sm_cool:

hoşgeldinnnnnnzemuszemus
herşey yolunda demek çok şükürrrzemuszemus
7 cm mi:kedi:eminmisin canım:kedi:

hoşgeldin cnm maşalah bebişine ne kadar güzel kocam olmuş bile :nazar:
herşeyin güzel çıkmasınada çok sevindim hihoyyyt

Hoşgeldinnnnnn ne güzel ne güzel herkez güzel haberler veriyor ama benim bebeğim hoppidi hoppidi oynamadı ya sadece hıçkırdı durdu:)
canım doktorun cinsiyetini göremedimi yoksa erken olduğu için bakmadımı?

İtalyadan çok tebrik ederim cnm,allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. bu arada benimkide göstermedi kendini, olsun gördümya ben onu o yetti

ohh ne güzel iyi haberler geliyor maşallah bebişlerimize allah nazarlardan saklasın darısı bizlerin başına inşallahh

Amiinnnnnn canım amiinnnnnnnn...

hoşgeldinnnnnnzemuszemus
herşey yolunda demek çok şükürrrzemuszemus
7 cm mi:kedi:eminmisin canım:kedi:

evet canım eminim 7 cm olmuş dedi neden böyle sordun ki ???? bilmiyorumkismile

kızlar ben geldimmm.... italyadan gözün aydın canım...

çokkkk teşekkürler bugün eşime seni anlattım normal yoldan 3 tane melek bekliyor diye..çok hoşuna gitti..zemuszemus

hoşgeldin cnm maşalah bebişine ne kadar güzel kocam olmuş bile :nazar:
herşeyin güzel çıkmasınada çok sevindim hihoyyyt

Meralcim canım çok teşekkür ederim....

Hoşgeldinnnnnn ne güzel ne güzel herkez güzel haberler veriyor ama benim bebeğim hoppidi hoppidi oynamadı ya sadece hıçkırdı durdu:)
canım doktorun cinsiyetini göremedimi yoksa erken olduğu için bakmadımı?

Baktı ama artık göremedi mi söylemek mi istemedi anlamadım..eşim inatla sordu çünkü..bakalım 22 sinde yeniden gideceğiz doktora o zaman belki belli olur hihoyyyt

İtalyadan çok tebrik ederim cnm,allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. bu arada benimkide göstermedi kendini, olsun gördümya ben onu o yetti
Aynen canım yaaa ben onu sağlıkla gördüm ya amannn varsın göstermesin cinsiyetini henüz..yani ağlamak istiyorum mutluluktan desem kızlar sanırım beni en iyi sizler anlarsınız ....

Amiinnnnnn canım amiinnnnnnnn...

evet canım eminim 7 cm olmuş dedi neden böyle sordun ki ???? bilmiyorumkismile

çokkkk teşekkürler bugün eşime seni anlattım normal yoldan 3 tane melek bekliyor diye..çok hoşuna gitti..zemuszemus

Meralcim canım çok teşekkür ederim....

Baktı ama artık göremedi mi söylemek mi istemedi anlamadım..eşim inatla sordu çünkü..bakalım 22 sinde yeniden gideceğiz doktora o zaman belki belli olur hihoyyyt

ne bileyim canım
7 cm baya uzun geldi aramızda pek fark yokta ondan
benim bebeğim başından poposuna 42.2 mm çıktı hadi bacaklarıda say 1 cm.
ondan sordum yanlış anlama bitanecimmm

Back
X