- 21 Ocak 2010
- 537
- 39
- 298
Başkanımmmmmmm Hallisnacıımmmmmmmm yaz beni de 2li test yaptırdı diyeeeee ..:)))))
Benide benideeeee:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkanımmmmmmm Hallisnacıımmmmmmmm yaz beni de 2li test yaptırdı diyeeeee ..:)))))
Burcucuğum hiiçççççç bunu dert etme birincisi aramızda 1 hafta var ..ben ayın 2 sinde yani senin kadarken gittiğimde 5.5 cm çıkmıştı ve doktor 3 gün önden gidiyor demişti..birde bu bebekten bebeğe göre değişir..önümüzdeki ay bir bakarsın sen benim önüme geçmişsin..ne bileyim canım
7 cm baya uzun geldi aramızda pek fark yokta ondan
benim bebeğim başından poposuna 42.2 mm çıktı hadi bacaklarıda say 1 cm.
ondan sordum yanlış anlama bitanecimmm
aylacım çok ama çok tebrik ederim Allah sonuna kadar böyle nasip etsin sağlıcakla kucağına aldığını göstersin inş. ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş :))
Canım çok sağol güzel dileklerin için inşallah allh seninde gönlüne göre verir ama senin bebek biraz utangaç herhalde baksana hala göstermemiş cinsiyetini sakın kız olmasın![]()
evet benimki galiba kız :))) bayağı bayağı şüphelenmeye başladım :)
Aynen canım yaaa ben onu sağlıkla gördüm ya amannn varsın göstermesin cinsiyetini henüz..yani ağlamak istiyorum mutluluktan desem kızlar sanırım beni en iyi sizler anlarsınız ....
Burcucuğum hiiçççççç bunu dert etme birincisi aramızda 1 hafta var ..ben ayın 2 sinde yani senin kadarken gittiğimde 5.5 cm çıkmıştı ve doktor 3 gün önden gidiyor demişti..birde bu bebekten bebeğe göre değişir..önümüzdeki ay bir bakarsın sen benim önüme geçmişsin..
Kızlarrrr ben geldimmmmmmm...ayy bebeğimin 2li testini yaptırdık biliyorsunuz..1.5 cm çıktı doktorumuz herşey çok normal ve olması gerektiği gibi dedi...7 cm olmuş benim kuşum ama cinsiyetini öğrenemedik :)) doktor henüz erken söyleyemem dedi..kan testimizin sonuçları için hazır olunca arayacaklar..Allahıma çok şükür bebeğimiz hoppidi hoppidi oynayıp durdu bize :sm_cool:
Özlemciimmmmm gördün mü teyzesi seninki neler yaptı neler....çok saol birtanem..asli yivruumm gelmiştir diye düşünmüştüm bende geçmiş okuyamadım çünkü ..umarım herşey yolundadır..anaaamm Pınarım... şekerim nerdesin gözüm yollarda kaldıııı.... çook ama çook tebrik ederiiimmm... ayy çok sevindim anlatamam opuyorumnanaktan ... maşallah maşallah...
allah gönlüne göre veriyor ne güzel... sonuna kadar hep böyle sağlıcakla inş.
hadi Aslı da gelse de artık... stresimiz bitse...
ben eve gidince şu ultrson kağıdına iyice bakayım
moralim bozulcak gibi
ama kesin yanlış anladım doktoru:kedi:
moralim bozulcak gibi
Canım bende 12+1 dün ikili test yapmıştım şimdi yanımda hemen baktım benimde 59 mm
yazıyor bi sorun yoktur takma kafanı
İtalyadan arkadaşın dediği gibi gebelikte 1 günde bile çok şey değişebiliyor oz yüzden sakın böyle şeyleri kafana takma![]()
Ahh Burcucum valla kendime kızdım şimdi neden söyledim diye..birtanem lütfen bozma moralini her bebeğin büyüme hızı farklıdır lütfen inan bana..bir problem olsa doktorun sana söylemezmiydi sanki..ayy lütfennn bozma moralini ve özürdilerim gerçekten içine boşu boşuna kurt düşürdümevet seni en iyi biz anlarız:)))
moralim bozulcak gibi
Canım bende 12+1 dün ikili test yapmıştım şimdi yanımda hemen baktım benimde 59 mm
yazıyor bi sorun yoktur takma kafanı
İtalyadan arkadaşın dediği gibi gebelikte 1 günde bile çok şey değişebiliyor oz yüzden sakın böyle şeyleri kafana takma![]()
[/QUOTE]benimkide 12+1 58mm cnm , doktorda gayet normal dedi, hızlı büyüyo annesi bak 3 günde bile büyür o
Ahh Burcucum valla kendime kızdım şimdi neden söyledim diye..birtanem lütfen bozma moralini her bebeğin büyüme hızı farklıdır lütfen inan bana..bir problem olsa doktorun sana söylemezmiydi sanki..ayy lütfennn bozma moralini ve özürdilerim gerçekten içine boşu boşuna kurt düşürdüm(((((
hmm anladım cnm
o zaman dediğin gibi bir sorun yoktur
ne bileyim baya minik geldide o yüzden bi acayip oldum:kedi:
ne bileyim canım
7 cm baya uzun geldi aramızda pek fark yokta ondan
benim bebeğim başından poposuna 42.2 mm çıktı hadi bacaklarıda say 1 cm.
ondan sordum yanlış anlama bitanecimmm
canlar :))) angelcım :)) senin bebeğin de yaklaşık bacaklarını da hesaba katarsak 7 cm dir . senin 42,2 dediğin bile 4 cm 2mm anlamına geliyor.. 1 cm = 10mm :))) bebeğinde bişey yok yani :)))
oldu mu şekerim için rahatladı mı :) arayı mm ve cm hesabı karıştırıyor :)))
Ayyy benim bal böcüğüm hemen nasıl açıklarmışşşşş.....gel kız bi öpüüümmmm yanacığından opuyorumnanaktancanlar :))) angelcım :)) senin bebeğin de yaklaşık bacaklarını da hesaba katarsak 7 cm dir . senin 42,2 dediğin bile 4 cm 2mm anlamına geliyor.. 1 cm = 10mm :))) bebeğinde bişey yok yani :)))
oldu mu şekerim için rahatladı mı :) arayı mm ve cm hesabı karıştırıyor :)))