Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayılrı olsun cnmKızlar benimde oglum olacakmıs :) Bugun usg de herseyini acik acik gosterdi :)
bişey olmaz cnm merak etme ordakiler alışkın bunlar normal şeylerarkadaşlar bi sorum olacak şimdi biz normal doğum yaparsak ıkınıcaz ya yanlış bişeylerde yapmayalım.çokmu saçma bi soru oldu
cnm ya benim içinde bi tahmin bekliyorum senden dediklerin hep çıktı da şimdiye kadarboshayallersmileesteryammmm biliyodum biliyodum....:) gözünaydınnnnn........................
tebrikler cnm ne güzel bi kız bi oğlanhihoyyytvalla oğluşum çok kığırdıyodu içeriyi oyun parkına çevirmiş.resmen kaydırak yapmış..o sırada pipisii belli oldu iilk ben gördüm doktorumda gülünce erkek dedim oda onayladı.sıraaa kızıma gelmiştikii o garibim kardeşinin oyunlarına küsmüş olmalı ki sırtını dönmüş eli de ağzında emzik gibi yamış nasıl uzun boylular anlatamam..15 gün içindeee kocaman olmuşlaaaar..baktık kızımın poposundan başka bişey görünmeyince bi ara döndü ve bacak arası boştu teyzeleri ondan doktorum öyle dedi:))
ilk gebeliğimde çektirmemiştim cnm çok gerekli değilmişkıslar birşey daha sorcam size, 2 li test yaptırırken renkli dopler de çektidiniz mi? o nasıl birşey oluyor ya?
hoşgeldin cnmkızlar hepinize selam.ben bu topiğe daha önce girip listeye ismimi yazdırmıştım fakar bir daha girmeye fırsat bulamamıştım. mafoldumben
bende 12+1 bir günlük hamileyim ve 26 ağustosta inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. bebeğimin kalp atışlarını 8 haftalıkken duydum ve yarın tekrar kontrolüm var.
benide aranıza alırmısınız. a.s.
ilk gebeliğimde tutmuştukızlar şu cin takvimine inanan varmı yada tutan ya....
rus takvimine göre kız çine göre erkek bakalım ne olacakkendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizcinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek canım
cnm o herkeste çıkıyor bir süre sonraBu arada sİze yenİ bİr cİnsİyet belİrleme metodu.karnında Çİzgİ Çıkan hamİlelerİn oĞlu olurmuŞ
tatlım 12+4 demek zaten 13.üncü haftanı dolduruyorsun demek oluyorAmin kızlar. Ben normalde 12+4 tüm. Ama bugün doktor tam 13 haftalıksın dedi.Doğumda 20 ağustosa kaydı. kaydirigubbakcemile3
sevindim cnm sonuçlarının güzel çıkmasınabende ikili test sonuçlarımı gösterdim doktora geldim:)
dr.temiz çıkmış gayet güzel dedi çok şükür.
inş güzel çıkar cnm sonuçlarınHerkese merhaba,
Kaç gündür yoğunluktan selam veremedim. Bugün güzel haberlerimi paylaşayım sizlerle...
Bugün doktor randevümüz vardı. 13+6 çıktı miniğimiz. secdeye kapanmış gibi duruyor dedi doktor:)Hareketlerini de gördük. Ama henüz cinsiyetini göstermedi. Biraz daha sabredin bakalım diyor. İkili testten bahsetti doktorum. anormal bir sonuç çıkması durumunda bir önlem vs. alınabiliyormu diye sordum. hayır, tek çarenin aldırmak olduğunu söyledi. Rabbim öylesini uygun görmüşse yapacak birşey yok. Aldırmayı falan da düşünmeyeceğim için testi yaptırmak istemediğimi söyledim. Doktorum da gayet doğal karşıladı. Hiç gerek yok öyleyse dedi. Zaten hastalıklar konusunda yeterince takıntılı bir insanım, test sonucunu kafama takmak istemiyorum.
Şimdi merakla bir ay sonraki kontrolü bekleyeceğiz, belki o zaman cinsiyetini gösterir diye...
Diğer meraklı anne adayları da güzel haberlerle dönerler inş. kontrollerden...
bu arada benimle aynı haftada olan arkadaşlar, bu aya kadar ikili test dışında başka bir tahlil yaptırdınız mı?
herkese selam ve sevgiler...
cnm bahsettiğin testlerin ikisidee aynı testCnm bendede yanma ve ekşime çok oluyodu ama artık hafifledi, birde bişey yedikten sonra hemen uzanmamaya çelışıyoru. buda işe yaradı.bende 2li testi bugün yaptırdım.ense kalınlığı 1,4 çıktı ve buda normalmiş ancak kan testinide mutlaka istiyorlar. benden 1.trimester down sendromu diye bir test için kan aldılar.yani test kartımda öyle yazıyo. heralde buda önemlidir diye düşünüyorum
tebrikler cnm hem cinsiyeti öğrenmişssin hemde sonucun iyi çıkmışArkadaşlar hepinize merhabalar,
bende dün akşam ikili test için doktara gittim ölcümleri yaptı ense kalınlığını ölçtü (1.13 çıktı) el ayak parmaklarını saydı kalp ile ilgili şeylere baktı yani baya bi inceledi ve herşeyin yolunda olduğu değerlerin çok iyi olduğunu söyledi veeeee okadar dualar ettim ki içten içe kızım olması için doktorda %80 kız dedi eşimde bende çok mutlu olduk inşallah herkezin gönlündeki olur
olsun geç olsun güç olmasın,değerinde güzel çıkmış cnm inş sonucunda iyi çıkarKızlarrrr ben geldimmmmmmm...ayy bebeğimin 2li testini yaptırdık biliyorsunuz..1.5 cm çıktı doktorumuz herşey çok normal ve olması gerektiği gibi dedi...7 cm olmuş benim kuşum ama cinsiyetini öğrenemedik :)) doktor henüz erken söyleyemem dedi..kan testimizin sonuçları için hazır olunca arayacaklar..Allahıma çok şükür bebeğimiz hoppidi hoppidi oynayıp durdu bize :sm_cool:
Çok teşekkür ederim arkadaşım desteğin için. İnşallah düzelicek... iyi şeyler düşünüyorum ki iyi şeyler olsun...
Doktora gittim bugün 30. haftaya kadar plasentanın yukarı çıkması beklenir çıkmazsa 36. haftada sezeryanla doğum yapılır dedi. Tabi arada kanama olmaması ümidiyle... Bol bol dinlen az gez dedi. Bakalım dua ediyorum ve dinleniyorum başka hiçbişey gelmiyor elden Çok üzgünüm çoook
şekerrr kıyaslama sözcüğünü yanlış yazdım sanırsam.. sizin durum cm mm kargaşası dedim ya..iyi tatiller canım sanada
öpüyorum kocaman
merhaba canımcım nasılsın
kıyaslamak değildi benimkide korktum çok minik geldi
42.2 mm deyince pınarcımınkide 7 cm miş
anam dedim noluyozz
sonra açıklayıp aydınlattılar beni biricik arkadaşlarım
cahillik işteee
kaydirigubbakcemile3 kısların belirtileriyle hurafeleri birleştiriyorum ortaya cinsiyet çıkıyor..:)cnm ya benim içinde bi tahmin bekliyorum senden dediklerin hep çıktı da şimdiye kadarboshayallersmile
Başkanımmmmm hadi beni de tahmin et bakiyimmmmm ....şekerrr kıyaslama sözcüğünü yanlış yazdım sanırsam.. sizin durum cm mm kargaşası dedim ya..
benim söylediğim genel anlamda idi.. yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kısların belirtileriyle hurafeleri birleştiriyorum ortaya cinsiyet çıkıyor..:)
sende anlat belirti şikayetlerini hemen söyleyeyim.. ne yersin ne yemezsin...:)
asspirin de sankim kız bekliyor:)
slm kızlar nasılsınız?sabahtan beri burdayım ama kızımdan fırsat bulup yazamadım,amma çeneniz düşmüş heee oku oku bitmedi be
şekerrr kıyaslama sözcüğünü yanlış yazdım sanırsam.. sizin durum cm mm kargaşası dedim ya..
kaydirigubbakcemile3 kısların belirtileriyle hurafeleri birleştiriyorum ortaya cinsiyet çıkıyor..:)
şekerrr kıyaslama sözcüğünü yanlış yazdım sanırsam.. sizin durum cm mm kargaşası dedim ya..
iyi akşamlar canlar
ben çıkıyorum
Allah a emanet olun siz ve melekleriniz
kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
halisnacım tahminlerini bekliyor öpüyorummmbayanssulusmile
uffff başkanım yaaaaa...valla ne yalan söyliyim bana da benimki erkek olacakmış gibime geliyor :))) ama desemki ben de hiiççççççç tatlı yemiyorum ve canım sadece ekşi istiyor kız olma şansı var sanırsam hala ..hehehheheh..ama dediğin doğru biliyorsun ben ne kustum ne tiksindim :))))_angelim erkekkkk:)
özlemin erkek:)
pınarım senin gönlün kız ama sanırım seninde erkek:)
evaa sen hiç yardımcı olmamışsın ama:)
not:%99 yanılma payı vardır:)
bakın benim kız.. et kelimesi bile midemi bulandırıyor.. şu haftama geldim hala kusuyorum.. her sabah uyandığımda 1yeni sivilce ile uyanıyorum
ekşi ne varsa seviyorum.. çikolatayı görmek dahi istemiyorum.. kokusu bile rahatsız ediyor..
takip ettiyseniz şu ana kadar cinsiyeti belli olanlarda kız annelerinin belirtileri hep aynı erkeklerinki de öyle..
erkek bekleyenler az kustular az tiksindiler..
_angelim erkekkkk:)
özlemin erkek:)
pınarım senin gönlün kız ama sanırım seninde erkek:)
evaa sen hiç yardımcı olmamışsın ama:)
not:%99 yanılma payı vardır:)
bakın benim kız.. et kelimesi bile midemi bulandırıyor.. şu haftama geldim hala kusuyorum.. her sabah uyandığımda 1yeni sivilce ile uyanıyorum
ekşi ne varsa seviyorum.. çikolatayı görmek dahi istemiyorum.. kokusu bile rahatsız ediyor..
takip ettiyseniz şu ana kadar cinsiyeti belli olanlarda kız annelerinin belirtileri hep aynı erkeklerinki de öyle..
erkek bekleyenler az kustular az tiksindiler..
%99 yanılma payım var dedim ama dimi:)hallisnacım bana erkek demiştinya ama benim belirtilerim çok karşık.etten hoşlanmıyorum,çikolata yemiyorum.arada bir sivilcem çıkıyo,ekşi seviyorum ama turşuyu ağzıma sürmem.ayrıca midem bulanmıyo biraz taş gibi ve ekşime yapıyo,kusma ve tiksinmede yok.eeeee noldu benimkikafamçokkarıştı
%99 yanılma payım var dedim ama dimi:)
aminnn aminnn inş canım...sağlıklı olsunda benim kuzum kız erkek farketmez![]()
*BEBEK ANNE KARNININ SAĞINDA İSE ERKEK SOLUNDA HİSSEDİLİRSE KIZ OLDUĞU VARSAYILIR
*Hamile olan bayanın başına o görmeden bir fiske tuz atılır.Eger bayan ilk önce burnunu ellerse erkek bebeği,ağzını ellerse kız bebeği olur
*Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır (?)
*Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.
*Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir.
*Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.
*Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
*Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.
*Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.
*Gebe bir kadına masadaki anahtarı tutup kaldırmasını söyleyin Eğer yuvarlak kısmından tutup kaldırdıysa bebek erkek, uzun kısmından kaldırdıysa kız olacak demektir. Anahtarı ortadan tutuyorsa ikizleri olabilir.
*Küçük çocuklar arasında bebeğinizin cinsiyeti hakkında anket yapın, oldukça iyi tutturuyorlarmış.
*Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.
*Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
*Gebelikten önce ve gebelik boyunca daha çok tuzlu yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
*Yatağınızın altına bir tahta kaşık ve bir de makas koyun kızınız olsun.)
*Bir diş sarımsak yiyin, terinizde sarımsak kokusu varsa bebeğiniz erkek, koku yoksa kızdır.
*Gebe kaldığınız cinsel ilişki esnasında kim daha "istekli ve ateşli" davrandıysa bebek onun cinsiyetinden olur.
*Gebelikte bacaklarınız adeta bir ağacın gövdesi gibi şekilsiz ve kalın hale geldiyse oğlunuz olacak, şeklinde değişiklik olmadıysa kızınız olacak.
*Ekmeğin kenarını tercih ediyorsanız bebeğiniz erkek, ortasını seviyorsanız kızdır.
*Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.
*Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.
*Eğer gebelikte yüzünüzde ve göğsünüzde sivilceler çıktıysa kızınız olacak.
*Rüyalarınıza güvenin, kız görüyorsanız kızınız olacak.
*Bebeğinizi yukarıda taşıyorsanız oğlunuz, aşağıda taşıyorsanız kızınız olacak. Tam tersini de iddia edenler var.
*Karnınız sivriyse bebeğiniz erkektir.
*Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.
*Karnınızda tüyler çıktıysa oğlunuz olacak.
*Meme ucunuz çok koyulaştıysa oğlunuz olacak.
*Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
*Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.
*Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.
*ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.
*KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.
*Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.
*ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.
*Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.
*Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
*Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
*Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.
*Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.