http://img29.imageshack.us/img29/7211/g29021.jpg
kızlar bu hamıs pıjama takımı nasıl sızce?? baska rengını dusunuyorum ama model guzel gıbı...
çok hoş canım
model güzel bence renkte güzel
benim favorimdir gri
pijamada eşofmanda:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://img29.imageshack.us/img29/7211/g29021.jpg
kızlar bu hamıs pıjama takımı nasıl sızce?? baska rengını dusunuyorum ama model guzel gıbı...
çok hoş canım
model güzel bence renkte güzel
benim favorimdir gri
pijamada eşofmanda:)))
esofmanda benımde favorım amma pıjama olunca kocısı cezbetcek renkler ıstıyorum... leylak lıla mor sıyah o tur renkler olabılır... kırmızı cok ıddalı o yuzden pek pıjama tercıh etmem ama gecelık olabılır... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmile senin amaç başkaymışaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ben her türlü alırım aklını onun da griden vazgeçemiyorum yaaaklinialirimsmile
ben de bi siteye bakıyorum çok güzel şeyler var burdan tavsiye edilmişti sanıyorum
Ebru Maternity
maşallah canım sizedeeeopuyorumnanaktan
aminnn... RABBİM o günleri göstersin inş hepimize..masallah canım... en guzel zamanınnızda katılmıs bebegın sıze... allahım saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın...
canım çok geçmiş olsun.. dinlenmeye bak bol bol..merhaba hanımlar.
ben ikili test yapırdım ancak göremedik cinsiyetini.
şuan çok hastayım kafamı kaldıramıyorum. boğazım genzim boynum ve başım çok ağrıyor. benzer şikayet yaşayan varsa nasıl tedavi ettiniz. yardımcı olursanız sevinirim. ilaç kullanmak istemiyorum tabiiki. ıhlamur, kekik yağı falan denedim. önerilerinizi bekliyorum.
model gayet hoş.. renk farklı olunca daha bir gösterişli olacaktır..http://img29.imageshack.us/img29/7211/g29021.jpg
hımm cok guzel seyler var... modellere bayıldım....ama hamıle kıyafetlerı hamıle kıyafetı oldugu ıcın mı bukadar pahalı ya.... ıkı al bı ode falan yapsalar...kaydirigubbakcemile3
dimi yaaa:))
fırsat ürünlerinde de çok hoş şeyler var
azcuk daha uygunn:kedi:
tatlım ınan acıyorum bukadar para vermek ıstemıyorum...
bizde sorun bendeydi.. ilk tanıştığımızda eşime söylemiştim.. iş resmiyete dönüşünce annesi de bilsin istedim.. söyledik.. benim çocuğumun olmayacağına kanaat getirdiler.. eşimle arama girildi ve biz nişan yapmayı düşünürken ayırıldık..haliisna cım en ıyısını yapmısınız ya kımsenın haberı olmamasıyla ılgılı... kendınız yıpranmıssınızdır ama kendı cınıze olması baskalarının bılmemesı daha ıyı olmus gercekten... ınsallah saglıkla al canım kucagına bebegını... dualarım senınle ıns...
ben cıkıyıyorum yemek yapcam kıslar opuyorum hepınızı ve bebıslerı gorusuruz yıne
bizde sorun bendeydi.. ilk tanıştığımızda eşime söylemiştim.. iş resmiyete dönüşünce annesi de bilsin istedim.. söyledik.. benim çocuğumun olmayacağına kanaat getirdiler.. eşimle arama girildi ve biz nişan yapmayı düşünürken ayırıldık..
sonrasında canım kocam ben seviyorum ben alıcam ben razıyım dedi.. evlendik..
sorunumda;pko.. ve sürekli tekrar eden kistler yüzünden tek yumurtalığımın alınmış olması..
hani ne bileyim evlilik dışı ilişkim sonucunda çocuk aldırsam da böyle bir rahatsızlığa sahip olsam tamam yine haklılar.. ama benim dışımda olan bir rahatsızlık.. keyfimden olmadı ya.. ki söylemesem kimseler bilmezdi anlamazdı.. ama gizli-saklı olmasın dedim..!!!
evlendik.. ilk aydan itibaren çocuk yokmu söylemleri başladı..
en başta kendimiz istediğimiz için,sonrasında herkesin susması için evliliğimizin 2.ayında tedavilere başladık..
önceki doğru söyleyişimin verdiği tecrübe ile kimseye söylememeye karar verdik..
şükür RABBİM senelerce uğraştırmadan nasip etti.. inş sonumuzda güzel olur..
bizde sorun bendeydi.. ilk tanıştığımızda eşime söylemiştim.. iş resmiyete dönüşünce annesi de bilsin istedim.. söyledik.. benim çocuğumun olmayacağına kanaat getirdiler.. eşimle arama girildi ve biz nişan yapmayı düşünürken ayırıldık..
sonrasında canım kocam ben seviyorum ben alıcam ben razıyım dedi.. evlendik..
sorunumda;pko.. ve sürekli tekrar eden kistler yüzünden tek yumurtalığımın alınmış olması..
hani ne bileyim evlilik dışı ilişkim sonucunda çocuk aldırsam da böyle bir rahatsızlığa sahip olsam tamam yine haklılar.. ama benim dışımda olan bir rahatsızlık.. keyfimden olmadı ya.. ki söylemesem kimseler bilmezdi anlamazdı.. ama gizli-saklı olmasın dedim..!!!
evlendik.. ilk aydan itibaren çocuk yokmu söylemleri başladı..
en başta kendimiz istediğimiz için,sonrasında herkesin susması için evliliğimizin 2.ayında tedavilere başladık..
önceki doğru söyleyişimin verdiği tecrübe ile kimseye söylememeye karar verdik..
şükür RABBİM senelerce uğraştırmadan nasip etti.. inş sonumuzda güzel olur..
aminn canım hepimizin aşkı daim olsun.. hepbirlikte alacağız bebişlerimizi kucağımıza..canım benim yaa
Allah ım aşkınızı daim etsin inşallah:Saruboceq:
siz beraber birlik olunca bişey diyemediler tabi
nefret ediyorum anlayışısz kendini düşünen kayınvalidenlerden
ama Allah ım yardımcınız olmuş çok şükür ki alıcaksın bebeğini kucağına:Saruboceq:
özlemimm işin enteresan yanı,temmuz ayında kürtaj olduğumda hastanede yalnızca eşim ve kendi ailem vardı.. çocuk diye söylenen kimse yoktu..Ayyyy canim benimm.. Ne kadar degerli bir kocan var.. Allah ayirmasin.. Allah yardimciniz olsun istediginiz kadar evlat versin size... Annemin surekli ettigi bir dua vardir. Allhim sen kimseyi bize guldurme diye. Sana veya bize hic farketmez senin basarisizliklarindan senin mutsuzluklarindan mutlu olan okadar cok insan var ki insanlar hazirda bekliyorlar. Kimseye tedavileri soylemeyerek 100 de 100 dogru bisey yapmissin canim... Herkesin herseyi bilmesi gerekmiyor... Birden boyle olmasi o olmayacagini dusunen insanlara super bir kapak olmus.. Allah yavrundan ayirmasin.. Mutluluklar canim ailecek ins.
aminn canım hepimizin aşkı daim olsun.. hepbirlikte alacağız bebişlerimizi kucağımıza..
şuan kendisine neden böyle düşündün diye sorduğumda şu cevabı alıyorum;ben oğlumun geleceğini düşündüm...!
onu anlamaya çalışıyorum.. kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum..
olaya hangi yönden bakarsam bakayım hak veremiyorum..
insanın evladı için gelecek endişesi mutlaka vardır.. ben şimdiden tedirginim dünyanın bozuluşundan tutun gıdaların hormonlu oluşuna kadar herşeyi düşünür oldum..
gelecekten evlat için endişe edilir ama gaibi de yalnızca ALLAH bilir..
Bu arada yemeklerimi yaptiiimmm ve geldiiimm :)) cok sukur bu yuk de kalkti uzerimden. Uzun zamandir yemek yapmiyordum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
katılımlarınızı bekliyoruz güzel anneler..
özlemimm işin enteresan yanı,temmuz ayında kürtaj olduğumda hastanede yalnızca eşim ve kendi ailem vardı.. çocuk diye söylenen kimse yoktu..
nasıl denklem anlamıyorum ki..
şuan bak 4.aya giriyoruz,hala bana tebrik ederim diyen kimse olmadı:)
artık takmamayı öğreniyorum sanırım..
ALLAH yavrularımıza sağlık-sıhhat-ömür versin inş..
bebişim annemlerde 9.torun olacak inş ve şimdiden örgülere başladı canım annem.. ALLAH ailelerimizi başımızdan eksik etmesin..
insan evlenince değerlerini daha iyi anlıyormuş..