• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

yani kesin bişey yok ama ben eskiden beri ipek ismini cok severdim kızlardan biri ipek olabilir eşimde zeynep i seviyor digeride zeynep olabilir oglan için bişey düşünmedik .....ama hani üçüzler kafiyeli olsun falan diye ugrasmıycam zaten dr umuzda onaylamıyor bu durumu....kısacası ortada henüz bişey yok...

:) senin işin de zor be canım hakkaten. bi tane isim bulmak için düşünüyoruz 3 isim zahmetli. isimler güzelmiş ben de severim zeynebi ama bizde çok. allah kolaylık versin sana canım...

çilekcim bana müsade.. kocişim bekliyo :) güzel isimler bulursak paylaşırız olur mu öpüyorum seni ve yavrunu.. iyi geceler

Uzzzuuunn zaman aradan sonra hepinize merhaba kızlaaarr a.s.
Geçmişi okuyayım dedim ama yüzlerce sayfa olmuş, listeye baktım da herkesin cinsiyetler belli olmaya başlamış ne güzel ne güzell :1rolleyes: ısim tartışmalarına da başlamışsınız... Ben cinsiyeti öğrenmeden düşünemiyorum tabii şimdiden...
Bizim 2li testler şubat başında yapıldı, sonuçlar iyi çok şükür, mart başında da 3lü testler için gidicez o zaman cinsiyeti de öğrenicez bakalım...

Uzzzuuunn zaman aradan sonra hepinize merhaba kızlaaarr a.s.
Geçmişi okuyayım dedim ama yüzlerce sayfa olmuş, listeye baktım da herkesin cinsiyetler belli olmaya başlamış ne güzel ne güzell :1rolleyes: İsim tartışmalarına da başlamışsınız... Ben cinsiyeti öğrenmeden düşünemiyorum tabii şimdiden...
Bizim 2li testler şubat başında yapıldı, sonuçlar iyi çok şükür, mart başında da 3lü testler için gidicez o zaman cinsiyeti de öğrenicez bakalım...

Günaydın Arkadaşım... Tekrar hoşgeldin ozaman aramıza.. umarım bundan sonra daha sık görüşürüz..

maşallah testlerin de çok ii çıkmış. bundan sonrası hep böyle olur inş. :1hug:

Günaydın Arkadaşım... Tekrar hoşgeldin ozaman aramıza.. umarım bundan sonra daha sık görüşürüz..

maşallah testlerin de çok ii çıkmış. bundan sonrası hep böyle olur inş. :1hug:

sağol canım senin de cinsiyet belli değil henüz heralde... sen ne zaman öğreniyosun? buarada bende son günlerde acaip bi çarpıntı var yaa geceleri uyuyamıyorum kalbim yerinden fırlicakmış gibi atıyor sizde de oluyor mu bu?

sağol canım senin de cinsiyet belli değil henüz heralde... sen ne zaman öğreniyosun? buarada bende son günlerde acaip bi çarpıntı var yaa geceleri uyuyamıyorum kalbim yerinden fırlicakmış gibi atıyor sizde de oluyor mu bu?

arada banada oluyor.ben birde kötü rüyalar görüyorum hayırlısı olsun korkutuyorlar .

evet maalesef henüz belli olmadı.. bir sonraki randevum 6 martta umarım ozaman gösterir pıtısını :))) bende kalp çarpması yok ama çok az dik bir bayır olsa bile nefes nefese kalıyorum... çok çabuk yoruluyorum :(

Aynen iki merdiven çıkınca bile mahfoluyorum. Daha şimdiden böyleysek haziran temmuzdaki hallerimiz nolcak onu düşünüyorum ben :kedi:

Sohocum buarada ben de büyük ihtimalle 6 Martta gidicem doktora aynı gün öğrenicez gibi yerimseniben

iyi geceler kızlar nasılsınız ya size sorum olacak benimle aynı şeyi yaşayan varsa lütfen bana cevap versin.Benim akıntı içinde kahverengi küçük bölüm oluyor bu bir kaç kez oldu olunca çok endişeleniyorum dün doktora gitttim sorun yoktu herşey normal dedi bugün yine normal akıntıyla birlikte küçük bir bölüm kahverengilik geldi ağrım falan yok bu şekilde bişey yaşayan varmı . allaha emanet olun...

Günaydın kızlar dün akşam soru sormuştum cevaplayan arkdaşlarım için teşekkür ama merak ediyorum kahverengi lekelenme yaşayan varmı her zaman değil bir kere oluyor dikkat etmesen belki farkına bile varılmayabilir.sonra bir hafta yada birkaç gün içinde tekrar minik bir lekelenme yaşayan varmı bugün doktora gidicem bunun için ama yinede size sormak istedim sağlıcakla kalın...

Aynen iki merdiven çıkınca bile mahfoluyorum. Daha şimdiden böyleysek haziran temmuzdaki hallerimiz nolcak onu düşünüyorum ben :kedi:

Sohocum buarada ben de büyük ihtimalle 6 Martta gidicem doktora aynı gün öğrenicez gibi yerimseniben

napalım canım istedik katlanıyoruz.. hoş buna katlanmak demek çok içimden de gelmiyor ama :) öle çıkıyor ağzımdan... neden onun yarattığı sıkıntılar bana hiç dert gibi gelmiyor :)) ondan gelen herşeye açığım :)))

ayy inş. korkuyorum yine de ... yine saklar ptısını göstermez diye ama öğrenelim artık yahuu :)) ben de bişeyler almak istiyorum bebeğime :)))

Günaydın kızlar dün akşam soru sormuştum cevaplayan arkdaşlarım için teşekkür ama merak ediyorum kahverengi lekelenme yaşayan varmı her zaman değil bir kere oluyor dikkat etmesen belki farkına bile varılmayabilir.sonra bir hafta yada birkaç gün içinde tekrar minik bir lekelenme yaşayan varmı bugün doktora gidicem bunun için ama yinede size sormak istedim sağlıcakla kalın...

Canım bende de oluyor aynı şey. İlk olarak 10. haftada başladı, hatta o dönemlerde birkaç damla kan da geldi, doktorum 10 günlük rapor vermişti evde dinlenmiştim. Sonra kontrole gittim herşey güzel çıktı, hala arada kahverengi lekelenmeler oluyor, doktorum olabilir kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. İçini ferah tut yani bazılarında böyle oluyor demek ki...

Back
X