• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Merhaba kızlarr.Ben geldim.Uuzn zamandır katılamıyorum aranıza.Kızlar ya sorunum varr.Pc başına geçemiyorum tv izleyemiyorum cep teli kullanamıyorum hemen midem bulanıyor başım dönüyor kusuyorumm..

merhaba kızlaar.
çok güzel bi haftasonu geçirdim yine çok şükür.biraz işlendim biraz gezdim

bulantılarım olduğu gibi duruyor paso naneli sakız çiğniyorum iyi geliyor.

sol kalçam çok fazla ayakta kalırsam batıyor.birde sırtımda bazende kollarımda kaşıntıyla kabarıklıklar oluyor.evveldende bu tip şikayetlerim olurdu ara ara.ama sırtımda uzun zamandır olmamıştı. dr.soracağım bu gidişimde inşallah.
herkese iyi sağlıklı bir hafta dilerim

Ama doktora gittik.ıkiz olduğukları için ikili test yapmmadı.Ense kalınlığı falan çok güzel dedi.Gelişimleri de çok iyiymiş.Bu arada biri kız diğeri erkeğe benziyor dedi.Ama 1 ay sonra kesin bilinicek cinsiyyeti dedii..

Merhaba kızlarr.Ben geldim.Uuzn zamandır katılamıyorum aranıza.Kızlar ya sorunum varr.Pc başına geçemiyorum tv izleyemiyorum cep teli kullanamıyorum hemen midem bulanıyor başım dönüyor kusuyorumm..

hoşgeldin canım.. nerelerdesiiinn :) bayağı uzun zaman oldu..

gerçekten onla rmı bulantı yapıyor emin misin? çok şaşırdım böyle bir etki yapmasına.. dikkat et kendine...

merhaba kızlaar.
çok güzel bi haftasonu geçirdim yine çok şükür.biraz işlendim biraz gezdim

bulantılarım olduğu gibi duruyor paso naneli sakız çiğniyorum iyi geliyor.

sol kalçam çok fazla ayakta kalırsam batıyor.birde sırtımda bazende kollarımda kaşıntıyla kabarıklıklar oluyor.evveldende bu tip şikayetlerim olurdu ara ara.ama sırtımda uzun zamandır olmamıştı. dr.soracağım bu gidişimde inşallah.
herkese iyi sağlıklı bir hafta dilerim

ohhh oohh maşallahh :))) Allah arttırsın neşenizi :))

o kalça ağrısı bende de oluyor efsanur... yemek yedikten sonra 2 3 tabak bulaşık .ıkıyor hadi şunları yıkayayım diyorum sonradan pişman oluyorum hemen batmaya başlıyor.. ben de merak ediyordum sadece bende mi oluyor acaba diye... neden ağrıyor ki yaa bir de ne alaka kalça ağrısı.. hadi bel ağrısı tamam biliyoruzda :uhm:
Ama doktora gittik.İkiz olduğukları için ikili test yapmmadı.Ense kalınlığı falan çok güzel dedi.Gelişimleri de çok iyiymiş.Bu arada biri kız diğeri erkeğe benziyor dedi.Ama 1 ay sonra kesin bilinicek cinsiyyeti dedii..

Kızlar ben 2. bebgim olmasına ragmen halen tam olarak tepiklerini hissedemiyorum :(

ben de hala hissedemiyorum... en geç 22. haftaya kadar hissedilirmiş.. eğer bebek 1 sn den uzun ve sert tepişmeler yapıyorsa anne ancak bunu hissedebilirmiş.. hissedememsi normalmiş canım üzülme... yakında başlar annesine kendini göstermeye.. yine de inş. diyelim ben de 4 gözle bekliyorum çünkü o günü :)))

Evet canım eminim bunların bulandırdığından.Şimdi kustum geldim.Çok öpüyorum çıkıyorum kızlar.Hepinizie güzel hamilelik diliyorum bebeişlerinize iyi bakın..Çıkmak zorundayım..Hepinizi seviyorum beni listeden almayın.Durumum düzeldikce gelicem aranıza..

Evet canım eminim bunların bulandırdığından.Şimdi kustum geldim.Çok öpüyorum çıkıyorum kızlar.Hepinizie güzel hamilelik diliyorum bebeişlerinize iyi bakın..Çıkmak zorundayım..Hepinizi seviyorum beni listeden almayın.Durumum düzeldikce gelicem aranıza..

canım çok geçmiş olsun... görüşmek üzere.. a.s.

günaydıııııınn :)) nasılsın? nasıl geçti hafta sonunuz.. iyidir inş :)

İyiyim işte ne olsun, yuvarlanıp gidiyoruz...

kıslar dün sevgililer günüydü ya :) naptınız nettiniz hamileyken nasıl geçti :)))

Kocişimle bütün gün gezdik, bornovaya gittik İkeaya filan baktık ne var ne yok diye... Yeni evimizin mutfağına masa alacaktık, model beğendik, bebiş için bir şeyler baktık, mammut diye bir seri var ki, rengi güzel ama plastik gibi, katalogtan göründüğü gibi değil. Sonra restorantta bir şeyler yedik içtik çıktık, gezdik, evimize geldik.
Hayret ettiğim birkaç şey oldu: karnım çıkmış demek ki bayağı yoksa hatun kişiler niye baksınlar karnıma karnıma??
Sonra bir de 14 şubattan mıdır nedir, kimsenin olduğu yerde yaklaşmaktan çekinen kocam, restoranda beni bir sevdi bir sevdi anlatamam .
Bir şey daha var ikea da oyuncaklar yapmışlar yumuş yumuş, ama bir türü vardı ki evlere şenlik; resmen sıçandı. fare de vardı, bu sıçan ötesi bir şeydi. Düşünsenize, bebeğinizin ağzında - oyuncak da olsa- sıçaaannn... delikafadulden

Hepinize teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için .Benim doktorum emin olmadığı için cinsiyetini söylemedi 3 hafta sonra dedi bugun gidicem tekrar sağ kasığımda hafif bir ağrı var bunlar bu haftalarda olabliyor biliyorum ama insan endişeleniyor.Ya bir ben acayip acıkıyorum SAAT BAşı yemem gerekiyor çok kilo almaktan

günaydın kızlar ben geldim. 2li testimiz yapıldı ensa kalınlığımız 1.0 mm boyumuz 50.5 mm yani çok şükür bebişimde sorun yok ama bende plasenta previa olduğum ortaya çıktı yani plasenta aşağıda dr 20. haftadan sonra çıkadabilir çıkmayadabilir dedi yine bi sürü yasak fazla hareket etmemem lazım yani lokal sarsıntılardan uzak durman gerekiyor dedi eğer düzelmezse normal doğum olmıyıcak mezburen sezaryan olucak aslında biraz korktum yani bebeğime bi şey olmaz inşallah.
usgmiz süperdi tam yarım saat 4 byutlu olarak gördük bebeğimizi ilk önce kıpır kıprdı sonra uyudu kuzum cinziyetini gördü ama söylemek istemedi 2 dr da bana kız gibi geldi bacaklarını arası boştu ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsun şu plasentam düzelsinde inşallah

herkezcıklere gunaydın.... haftanız hayırlı olsun ıns opuyorumnanaktan

Günaydın canım hoşgeldin..

günaydın kızlar ben geldim. 2li testimiz yapıldı ensa kalınlığımız 1.0 mm boyumuz 50.5 mm yani çok şükür bebişimde sorun yok ama bende plasenta previa olduğum ortaya çıktı yani plasenta aşağıda dr 20. haftadan sonra çıkadabilir çıkmayadabilir dedi yine bi sürü yasak fazla hareket etmemem lazım yani lokal sarsıntılardan uzak durman gerekiyor dedi eğer düzelmezse normal doğum olmıyıcak mezburen sezaryan olucak aslında biraz korktum yani bebeğime bi şey olmaz inşallah.
usgmiz süperdi tam yarım saat 4 byutlu olarak gördük bebeğimizi ilk önce kıpır kıprdı sonra uyudu kuzum cinziyetini gördü ama söylemek istemedi 2 dr da bana kız gibi geldi bacaklarını arası boştu ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsun şu plasentam düzelsinde inşallah

Hoşgeldin canım... Geçmiş olsun, aman dikkat et kendine. Tıp çok ilerledi şükürler olsun, bebeğin sağlıkla doğacak sen de onu güvenli kollarının arasına alacaksın inşallah...

masallah canım bebegının durumu ne kadar guzel... cok sevındım...plasentanda ıns yukarı cıkar tatlım ve cok dıkkat et kendıne ve ıns.... bol bol dınlen yorulma... oyyy bende ozledım kuzumu gormek ıstıyorum ya... mafoldumben

herkeslere merhaba kızlar nasılsınız bakalım
biz cuma gününden beri yatıyoruz yine cuma akşamı acile gitmek zorunda kaldım
hafif kanamam ve ufak bi parça gibi bişey geldi çok ama çok korktum bebeğimi kaybedicem diye
doktorumu aradım teli kapalıydı hemen hasteneye gittim ve hamile olduğum için beni doğumhaneye göderdiler tam oraya giderken doktorumun asistanını gördüm meğerse doktorumda doğumdaymış
hemen gittim doktorumun yanına odama gel orda bakim ben sana dedi çünkü kadının biri orda sancı çekiyodu etkilenmem için odasına çıktık
hemn baktı bebeğime çok şükür yaşıyo yerinde bebek dedi aşağı falanda inme olmamış rahimde kapalı dedi o gün biraz yorulmuştum evde biraz temizlik yapmıştım yorgunlıktan dedi doktorum
yine yatıcaksın ve bol bol su içiceksin dedi
bebeğim bile bana küsmüş heralde ban sırtını dönmüştü sonra doktor döndürdü onu biraz hareket etmeye başladı sonra
gitmişken 2'li test sonucumada baktı herşey iyi çıkmış dedi ve bizi bi daha bir ay sonra çağırdı kontrol için
cinsiyetide o zaman söyliycek heralde benimde o zaman aklıma gelmedi cinsiyet falan yeterki iyi olsunda

günaydın canım.. senin ismin de Özlem di dimi :))) yanlış kişiyi hatırlamıyor isem?

arkadaşıım hiiç üzülmeee.... ben bir yerde okumuştum.. bebeğiniz hiçbir zaman kalsiyumsuz vitaminsiz kalmaz o sürekli sizin depolarınızdan tüketir... siz kendi sağlığınıza dikkat etmelisiniz diye...

ama tabi böyle zayıflamak seni yorgun halsiz bırakabilir... vitamin kalsiyum ilacı kullanıyor musun takviye olarak? biraz vitamin alabileceğin şeyler ye bak sabah sabah ekmek arası domates peynir ne güzel gider koy tepsiye geç tv nin karşısına yanına portakal suyu sık :)) zeynebinle beraber yiyin .. güzel olmaz mı :)))
evet cnm benim adım da özlemdi,
bende biliyorum cnm bebk başlarda vitaminsiz kalmazmış diye ama benim 2doğu aram çok olmadığı için endişeeniyorum kızım 6 aylıkken hamile kladım vücut tam kendini toparlayamadan endişem bu yüzden
şimdilik vitamin kullanmıyorum dr.um elevit yazar sanırım bu hafta kontrolüm var
kendimi çok bitkin hissediyorum
inan düşününce bile iştahım açılmıyor özlem ya
saatlerce düşünüyorum bazen ne yesem diye ona yok buna yok derken,bu haftada 1 kilo verdim,3 kilo oldum ,az önce tarıldım,62,5 olmuşum 66 yla başlamıştım ne oluyo bana anlamıyorum
kızımda hiç böyle değildim
sen anıslsın?herşey yolunda değil mi?
kızlar günaydın nasılsınız opuyorumnanaktan hepinize iyi haftalar
cumartesi doktor kontrolüm vardı bebeğimin boyu 6cm olmuş doktorum haftasına uygun olarak gayet sağlıklı bi şekilde büyüyor dedi. ense boyu ölçümü yapıldı ense kalınlığı 1,14 dedi doktorum bi sorun olmadığını söyledi ve kan verdim sonucunu cuma günü alacağım. inşallah kan sonucumda temiz çıkar ve içim dahada rahat eder. opuyorumnanaktan
maşallah cnm hayırlı haberlerle gelmişssin ne güzel
Ama doktora gittik.İkiz olduğukları için ikili test yapmmadı.Ense kalınlığı falan çok güzel dedi.Gelişimleri de çok iyiymiş.Bu arada biri kız diğeri erkeğe benziyor dedi.Ama 1 ay sonra kesin bilinicek cinsiyyeti dedii..
inş öyledir cnm ne güzel ikisinden de olacak,çok şanslısın

cnm çok geçmiş olsun çok dinlenmen gerek kanaman oluyor muydu hiç senin
dr. neye dayanarak söyledi acaba?inş düzeliri tatlım ya

annişler ben bişey sorcam... ben hapşurdugumda ve oksurdugumde bazen cok guldugumde karnım agrıyo ama bazen bı agrıyo dayanamıyorum cok acıyo... ozellıkte hapşurmalarda... sizde de oluyo mu? karnımı tuta tuta guluyorum hapşuruyorum yoksa cok acıyo..

geçmiş olsun cnm sende kendine çok dikkat et umarım plasentada yukarı çıkar

Back
X