• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ohh canım keyfini çıkart vallaa süperr..bende ilk 2 ay yattım midem çok kötüydü çünkü..buarada işe gitsem bile benimde bütün işlerim yapılıyor ben parmağımı bile kıpırdatmıyorum,kayınvalidemle karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz yakınız yani..onlar herşeyi yapıyolar hihihiih...onlarda korkuyolar hiç bişeyi riske atmak istemiyolar çünkü..o yüzden sefan olsun cnm..bol bol dinlen yat bizimle takıl :))

ohh valla ne kayınvalideler var :)) benimki şimdiden strese girdi çocuk olunca ya ona da arada bırakırsak bakmak zorunda kalırsa diye. hatta o kadar abarttı ki beni ne arıyo ne soruyo, değil bana bakmak hamileliğimin nasıl gittiğini bile sormuyo korkusundan :((

bende üç tane meleğimi kaybettim hepsi düşükle sonuçlandı lürtaj olmadığıma dua ettim şimdi her gün aynı saate iğne oluyorum rahat bir hamilelik nasıl geçer bilemiyeceğim ama olsun bu sağlıklıya herşeye bedel her on günde bir hastaneye gitmek zorundayım gelişimi nası diye öğrenmek için ilk zamanlarda her hafta gidiyordum her halde bu forumda bebeğini en fazla gören anne ünvanı bana ait olacak :D:emir_bebek:

Canım ne güzel bu haftalara kadar sağlıkla gelmişsin.seni çok iyi anlıyorum.bizler maalesef hamileliğimizin tadını normal anlamda çıkaramıyoruz napalım allah sonucunda bizi mükafakatlandırır belki :)) canım bebişine ve sana sağlıklar :)

Canım ben evden yemek getiriyorum yanıma.normalde yemekhane var ama ben yiyemiyorum.hamilelikten öncede böyleydi şimdide aynı yani..ama bazen yemeğim olmuyor o gün mecburen dışardan bişeyler alıyorum napayım..normalde bile dışardan yemek zaten çok iyi bişey değil o yüzden mümkün olduğunca minimum olmalı bencede cnm..ben biraz beslenme konusuna normaldede çok dikkat ederimde..

çok haklısın canım ama ben hamilelikten öncede çok yerdim dışarıdan.. ben fastfood tarzı şeylere bayılıyorum.. kendimi alıkoyamıyorum.. bazen acıkıyorum nasıl canım istiyor nasıl anlatamam size varya... mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum ama yok yani yapamıyorum.. çok hominigırtlak oldum ben çook ohaoldumsmile

valla özenmedim desem yalan olur şeker öyle bi ballandıra ballandıra anlattın ki :) ben de hergün 6:20de kakıp 1 saat yol geliyoyorum sonra çalış çalış akşam eve dönmek için 1 saat daha yol (sırf bu bile yoruyo zaten) off sonra yemeği hazırla bulaşıkları topla falan filan dağılıyorum yatıncaya kadar doğum iznine de daha baya bi var yaaaa offfffff mafoldumben

canım özendirmek için demek istemedim canım ben sadece bu kadar olumsuzlukların içinde bile her şerde bir hayır olduğunu anlatmak istedim pozitif düşünmeye itiyorum kendimi canım allahım hepimize sağlıcakla bebeişlerimizi kucaklamayı nasip etsin ha çalışalım ha yatalım canım yeterki sağlıklı olsunlar

canım özendirmek için demek istemedim canım ben sadece bu kadar olumsuzlukların içinde bile her şerde bir hayır olduğunu anlatmak istedim pozitif düşünmeye itiyorum kendimi canım allahım hepimize sağlıcakla bebeişlerimizi kucaklamayı nasip etsin ha çalışalım ha yatalım canım yeterki sağlıklı olsunlar

öyle tabi cnm haklısın. ama çok güzel anlatmışsın hoşuma gitti ondan öyle dedim ben :))

allahım bizi sınamakta ve sonunda mükafatını göreceğiz inşallah canım tedbiri almak bizim görevimiz taktiri allahtan canım evet haklısın sen bendende sık gidiyormuşsun canım bende 15 günde bir gidiyorum

o kadar güzel bir duyguki 10 gün bile bazen çok geliyor sabırsızlanıyorum nasıl diye şimdi şimdi daha rahatım yavaş yavaş hissettiriyor kendini yaramazım 2 gün sonra tekrar göreceğim allah sabır versin valla 1 ayda anca görenlere ama git gide nasıl büyüdüğünü siz daha iyi anlarsınız :CüvCüv:

26100811503959158.jpg

kızlar şunun guzellıgıne bı bakın benım cok hosuma gıttı... sizce nasıl?

çok sağol sier rabbim o kadar büyükki demek vakti varmış meleklerimizin öyle düşünüyorum şimdi zamanı geldi kavuşacağız inşallah :ecrin_bebek:

ohh valla ne kayınvalideler var :)) benimki şimdiden strese girdi çocuk olunca ya ona da arada bırakırsak bakmak zorunda kalırsa diye. hatta o kadar abarttı ki beni ne arıyo ne soruyo, değil bana bakmak hamileliğimin nasıl gittiğini bile sormuyo korkusundan :((

Aaaa ne acayip kusura bakma cnm ama karnında oğlunun bebeğinide taşıyosun yanii...çok kızıyorum böyle bencil insanlara yaaa..bende aslında benimkinden biraz şüpheliydim o konuda ama benide çok şaşırttı doğrusu yaptıklarıyla..gerçi başımdan çok sıkıntılar geçti bu konuda sanırım biraz olsun anladı bazı şeyleri..hayret valla ama dediğin gibi maalesef böyle insanlar var..ne olcak ki seninde torunun..hani bi sağlık sorunu olmadıkça böyle davranmalarına anlam veremiyorum gerçekten!!!!
Neyse cnm sende takma boşver..bebişin olunca belki değişir..napalım herkes kendi annelerimiz gibi olmuyor işte..biz kendimiz yeteriz bebişlerimize allahın izniyle ;)

sağol angel hepimiz için dua ediyorum valla allahım isteyen herkese göndersin meleklerini 1.5 yıl uğraştım hastane hastane gezdim çok şükür meleğim benimle allahım cennet kokulularımızı kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah :Saruboceq:

evet canım Rabbim isteyen herkese göndersin yokluğunu aratmasın çok zor

çok haklısın canım ama ben hamilelikten öncede çok yerdim dışarıdan.. ben fastfood tarzı şeylere bayılıyorum.. kendimi alıkoyamıyorum.. bazen acıkıyorum nasıl canım istiyor nasıl anlatamam size varya... mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum ama yok yani yapamıyorum.. çok hominigırtlak oldum ben çook ohaoldumsmile

Soho cum bu işler biraz kendini alıştırmakla ilgili.ben disiplinliyimdir bide sporcuydum önceden onunda etkisi var.genelde sağlıklı şeylere yönelirim.kendime her anlamda bakmayı severim.geleceğe yatırım yapmak iyidir cnm.biraz irade ile de ilgili tabii..hamilelikten ayrı olarakta bu tip beslenme sağlıklı olmadığı için mümkün olduğunca uzak dur cnm kendini zorla..

Aaaa ne acayip kusura bakma cnm ama karnında oğlunun bebeğinide taşıyosun yanii...çok kızıyorum böyle bencil insanlara yaaa..bende aslında benimkinden biraz şüpheliydim o konuda ama benide çok şaşırttı doğrusu yaptıklarıyla..gerçi başımdan çok sıkıntılar geçti bu konuda sanırım biraz olsun anladı bazı şeyleri..hayret valla ama dediğin gibi maalesef böyle insanlar var..ne olcak ki seninde torunun..hani bi sağlık sorunu olmadıkça böyle davranmalarına anlam veremiyorum gerçekten!!!!
Neyse cnm sende takma boşver..bebişin olunca belki değişir..napalım herkes kendi annelerimiz gibi olmuyor işte..biz kendimiz yeteriz bebişlerimize allahın izniyle ;)

evet canım ben aslında hala çok üzülüyorum bu durumlara... yani eskiden de aramız çok süper değildi ama hamile kaldığımdan beri daha da kötüleşti. zaten hassas bi dönemdeyim ben şimdi, mesela bundan 1 ay önce kahverengi akıntım vardı evde 10 gün yatmıştım, 1 kere bile aramadı beni mesela ben buna taktım kafayı... beni sevmese de oğlunun çocuğunu taşıyorum en azından bunun hatrına bir ilgi bekliyor insan. bakma konusunda zaten ondan birşey istemiş de değilim aslında, annem başından beri ben bakarım diyor. ama nedense korkuyor işte hala bir şekilde işler başına kalır diye... anlayamıyorum, artık anlamaya da çalışmıyorum zaten... çünkü anlamaya çalıştıkça hem sinirleniyorum hem üzülüyorum. offf amma dertliymişim susamadım bi türlü yaa :))

Ben gördüm canım , güzelmiş.Kız olduğunu bilsem bebeğimin pembe doldurucam evi . kaydirigubbakcemile3

ınan benım ıcım gıdıyo tatlım...15 gun kaldı doktorum kesın kız desın bı varya okadar guzel seyler var kı dayanamıyom hepsını almak ıstıyorum...

Back
X