evet canım ben aslında hala çok üzülüyorum bu durumlara... yani eskiden de aramız çok süper değildi ama hamile kaldığımdan beri daha da kötüleşti. zaten hassas bi dönemdeyim ben şimdi, mesela bundan 1 ay önce kahverengi akıntım vardı evde 10 gün yatmıştım, 1 kere bile aramadı beni mesela ben buna taktım kafayı... beni sevmese de oğlunun çocuğunu taşıyorum en azından bunun hatrına bir ilgi bekliyor insan. bakma konusunda zaten ondan birşey istemiş de değilim aslında, annem başından beri ben bakarım diyor. ama nedense korkuyor işte hala bir şekilde işler başına kalır diye... anlayamıyorum, artık anlamaya da çalışmıyorum zaten... çünkü anlamaya çalıştıkça hem sinirleniyorum hem üzülüyorum. offf amma dertliymişim susamadım bi türlü yaa :))
Canım ben seni çok iyi anlıyorumm..çünkü benimki de bakma biraz gamsızdır.ANGEL cım az çok bilir kayınvalidemi :)) şu an bakıyo ama birazda mecburiyetten çünkü benim kimsem yok burda.annemler izmirde..onunda etkisi var..bende oooooo neler neler yaşadım ilk yıllar daha doğrusu alışamadım kayınvalideme..annemden çok değişik..her yönden farklı..ama iyice gözlemledim baktım; k.validem kendi eşine kendi oğluna bile aynı yani bencil hep.banamı olmasın!! dedim..o deliyse bende deliliğe vurdum :) inan çözüm bu tatlımm..öle boşuna düşünmene üzülmene hiiiiiiiiiççççççççç değmezzz..tecrübeyle sabittirr :))boşuna sinirlenme eşinede yansıtma.ben bazen eşime patlardım artık..ama o anlayamıyoduki ne demek istediğimi.şaşkın şaşkın bakardı dinlerdi beni..o doğduğundan beri böyle bir tipe alışık..benim annemden doğsa anlardı ne demek istediğimi:) o yüzdennn sende fazla takılma cnmm ..