• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kaynana adını duymak istemiyorum artık.bende ki düşman başına vermesin gözü kızından başkasını görmez.kızı damatı ve torunu oğullarını ne arar ne sorar ama dedikodusu boldur .yalanı iftırası boldur.eltimi 2 günlük lohusayken bırakıp gitti kız hem yabancıydı hemde ilk cocuk .cocuğu kuçağına almasını bilmiyordu acıma yok.kac sene cocuğum olmadı bir gün ne destek oldu ne bir yardımı.annem garibim uzakta gelemezde bilmem tek başıma nasıl bu doğumu yapaçağım.

annen uzaktaysa zormuş işin canım benim tek tesellim annem.
ama bak senin de eltin varmış senden önce doğum yapmış, birbirinize destek olun bari güç alın birbirinizden...

kaynana adını duymak istemiyorum artık.bende ki düşman başına vermesin gözü kızından başkasını görmez.kızı damatı ve torunu oğullarını ne arar ne sorar ama dedikodusu boldur .yalanı iftırası boldur.eltimi 2 günlük lohusayken bırakıp gitti kız hem yabancıydı hemde ilk cocuk .cocuğu kuçağına almasını bilmiyordu acıma yok.kac sene cocuğum olmadı bir gün ne destek oldu ne bir yardımı.annem garibim uzakta gelemezde bilmem tek başıma nasıl bu doğumu yapaçağım.

Allah yardım eder cnm merak etme..hem tek başına niye olasın eşin de var. o yardımcı olur sana.zaten ilk zamanlar herkes için zor olcak başımıza ilk defa gelen şeyler olucak bunlar..sende boşver seni sevmeyeni sende sevme,sana bakmayana sende bakma..sen eşinle kenetlen sonuçta doğum,annelik allahın bizlere verdiği bi mucize endişelenme hiçç..

tüm annelere güzel bir gün diliyorum....

sersuma ve _angel yavrularınızla birlikte sağlıkla-mutlulukla huzurla inş... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan üfleyin bakiiimmm..:)

hobilerimdentatlipastad.gif

Son düzenleme:
özlemimm.. uykusuz mu kalıyorsun?

yok canıımm asla... ben uykusuzluğa hiç alışkın değilimdir.. öle geç saatlere kadar oturamam hiç.. dün akşam 22:30 da yattım sabah 8:00 de kalktım :) ki bu neredeyse her gün böylee...

ama ne oluyorda böle başım ağrıyor anlayamıyorum.. sinüzit ağrısıda değil ki.. garip bişi

Soho cum ara ara bazı günler bendede oluyr neden bilmiyorum..mesela dün damarlarım pıt pıt atıyodu başımda..bende bi tülbenti ıslatıp başımı bağladım.iyi geldi..hamilelik te oluyomuş yapcak bişey yok cnm..

Soho cum ara ara bazı günler bendede oluyr neden bilmiyorum..mesela dün damarlarım pıt pıt atıyodu başımda..bende bi tülbenti ıslatıp başımı bağladım.iyi geldi..hamilelik te oluyomuş yapcak bişey yok cnm..

evet gidince bildiklerimin hepsini deneyeceğim canım.. biraz gözlerimi dinlendirsem iyi gelecek gibi geliyor... çok sağol tavsiyen için

kızlar merhaba size sormak istediğim birşey var. bildiğiniz çatlak kremi varmı?

Cnm benimde araştırmalarıma göre mustela diye bi marka öneriyolardı bu sitede..ama ben doğal fındık yağı ve kakao yağı ile nemlendiriyorum vücudumu.kakao yağıda çok güzel kokuyo ayrıca:) istersen fındık yağının faydaları diye google a yaz orda çatlaklara karşı çok iyi geldiği yazıyor.ben niyeyse doğal şeylerden yanayım.has zeytinyağı bile sürüyom bazen :)

canım ya.. ağrın-sızın kalmasın hiç.. ben dedim sabah sabah başınızı ağrıtmayayım diye:):) pınarım senin de başın ağrıyor mu:)

yok zaten bu akşam üstü oldu canımcım.. sen içini ferah tut :D inş. akşama kalmaz.. bak bu akşam ders çalışacaktım yine yalan oldu.. bu bahane ile ayyyy ayyyy

Back
X