Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy bir prensesimiz daha geliyormuşşşş...halisnacım ii akşamlar.bugün doktora gittim %80 kız dedi. çok mutluyummmmmmmmmmmm.ekler misin beni de...
halisnacım ii akşamlar.bugün doktora gittim %80 kız dedi. çok mutluyummmmmmmmmmmm.ekler misin beni de...
günaydın canlarrr
güzel bir gün diler hepinizi öperimmmopuyorumnanaktan
Angelcım nasılsın keyifler nasıl?
Ben güne bir başağrısıyla başladım onun dışında iyiyim bi de başım ağrımasa ve uykulu olmasam ne güzel olurdu :1no2:
günaydınnnnn
kıslar valla dün site bozuldu giremedim sonrada mesai bitti.
saç kremiyle ilgili olarak biliyorsunuz ki silokon saç kremleri yani normalde bile zararlı ki özellikle bebeklerde dahada zararlı kesin olmamakla birlikte düşüklere yol açacağını duydum ama ona pek inanmadım öyle saç kremi yüzünden düşük olacağını sanmıyorum ama zaralı olduğu kesin.
bu arada burda genelde sorulara cvp veriliyor ama genelde özellikle ben iş yerinde olduğum için bazen unutuyorum yazmayı yada arkadaşların sorunlarına cvp vermeyi buraya gelince okuyunca benimle aynı şeyleri paylaşan hamileleri görünce mutlu oluyorum rahatlıyorum o yüzden bence cvp konusuna takılmamak lazım
ben bi şeyi kafama takarsam başım ağrır genelde hamileykende pek fırsatım olmuyor sanırım takmaya geçen plesanta yüzünden ağrıdı o kadar:)
yediklerinizde etkiliyordur muhtemelen baş ağrısını mesele çikolata bende baş ağrısı yapıyor.
bu arada ben hep süt içmeyi unutuyorum siz içiyormusunuz?
günaydın arkadaşlar şuan 11. haftamdayım ben ay sonunda dr gidicem 2li test için bilginiz varmı devlet hastanesi yapıyormu 2 li testi ????????
yoksa özel mi yaptırmak gerekiyor ...
yazarsanız sevinirim ... öptüm
burcucum o ben kafama taktığım için yoksa ağrı yapmıyor :))
hndcyin dr un bilgi vermedimi
bizim burda devlet yapmıyor 2li testi gerçi burda herşey para :))
burcucum o ben kafama taktığım için yoksa ağrı yapmıyor :))
hndcyin dr un bilgi vermedimi
herkese günaydın