• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ya işte bende buna deli oluyorum yapsanız ne olur sankiiiiiiiii alsanaalsanasmile
özele gidiyosun zaten herşey paraa

canım benim dr um tanıdık özelden daha özel:)) ve devlet hastanesinde
ben devlet hastanesine gidiyorum orda yaptırıyorum ankarada oturuyorum oraları bilmiyorum ama devlet hastaneleri yapıyor bence sen bir araştır
arkadaşım istanbulda oturuyor orda yapmıyolarmış bende şaşırdım araştırmakta fayda varr

Canlarım herkezlere gunaydın.... Bugun gozumu acamıyorum ya... gecelerıde uyuyamıyorum artık... rahat 40 kez kalkmısımdır.... sizdede oluyo mu?

günaydın canımmm nasılsın
bende geceleri 1 defa kalkıyorum o kadar :)
çok sık kalkmıyorum

Canlarım herkezlere gunaydın.... Bugun gozumu acamıyorum ya... gecelerıde uyuyamıyorum artık... rahat 40 kez kalkmısımdır.... sizdede oluyo mu?

günaydın canım. yaaa aynen bende de oluyor. tuvalete kalkıyorum habire, çarpıntım oluyo uyuyamıyorum, başım ağrıyo uyuyamıyorum. Sırf problemim son günlerde... Şimdi bir de grip oluyorum sanırım. Bi de kendim uyumadığım gibi eşimi de uyutmuyorum yazık onun uykusu hafiftir gece delik deşik bi uyku geçiriyo benim yüzümden...

Sende ne gibi sıkıntılar var geceleri?

bende uyanıyorum geceleri bazen uyuyamıyorum bazen uyuyorum yani çook rahat deliksiz yattığımı söyleyemem.

burcu ankarada hangi hastaneye gidiyorsun bende evlenmeden önce ankarada yaşıyordum:(

canım benim dr um tanıdık özelden daha özel:)) ve devlet hastanesinde
ben devlet hastanesine gidiyorum orda yaptırıyorum ankarada oturuyorum oraları bilmiyorum ama devlet hastaneleri yapıyor bence sen bir araştır
arkadaşım istanbulda oturuyor orda yapmıyolarmış bende şaşırdım araştırmakta fayda varr

günaydın canımmm nasılsın
bende geceleri 1 defa kalkıyorum o kadar :)
çok sık kalkmıyorum

canım benım ıyıyım hapsurmaya basladım grıp olcam galıba... Sen nasılsın bebış nasıl?

günaydın canım. yaaa aynen bende de oluyor. tuvalete kalkıyorum habire, çarpıntım oluyo uyuyamıyorum, başım ağrıyo uyuyamıyorum. Sırf problemim son günlerde... Şimdi bir de grip oluyorum sanırım. Bi de kendim uyumadığım gibi eşimi de uyutmuyorum yazık onun uykusu hafiftir gece delik deşik bi uyku geçiriyo benim yüzümden...

Sende ne gibi sıkıntılar var geceleri?

tatlım aynen varya gormesılın... gece sıklıkla tuvalete gıdıyorum... belım agrıyo karnım agrıyo... bacagım agrıyo.. kaşıntılarım var.. kollarım bacaklarım. boynum mahvoldu ve kırmızı noktalar olusmus.. bazen basım agrıyo... sonra saga donuyorum sola donuyorum... of dıyom puf dıyom eşimde kalkıyo yazık adama:) sonra bı guzel sırtımı kasıtıyom... belıme masaj karnıma masaj yaaprken uyuyup kalıyorum... 1 saat sonra yenıden baslıyoruz:D:D kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Aslııııııııııııı :))) nirdesiiinn seeeennn??? bir başladın çalışma unuttun gittin bizi ascık arada gel canım yahuuu... hayır habersiz geçmesin günleer

kızlar iyiakşamlarrrr benim arkadaşlara bir şikayetim var ben neredeyse 1 aydır ortalama hergün giriyorum ama hep kendi aranızda konuşuyorsunuz yeni arkadaşlara acık degilsiniz galiba listeye eklendim halisnaya teşekkür ederim ama ne kadar yazdıysam cevap yazan olmadıgı gibi selam bile veren olmadı neyse ben sadece bunu belirtmek istedim bundan sonra yazmayıp sadece okuyayım bari cünkü yazsamda kimse cevap yada selam vermiyor hepinize iyiakşamlar

merhaba arkadaşım... inan bana da çok oluyor bu durumlar ki herkese oluyor... bir de böyle çoklu mesajlara yanıt veriyoruz ya belki sen de atlıyor olabilrsin ama alınma gücenme bize... kim neden seni dışlasın... cevap alamadığın zaman al oklavını eline tekrar sor inan kimsenin sana bir kastı yok ki herhangi bi gruplaşma da yok emin ol.. aramızda kal yaz bize lütfen ;)

ahhh ahhhh.. hormonlar diyorum başka da bişeycik demiyim diyorum...
arkadaşlar ben çok çok az yazıyorum.. ara ara cevap yazıyorum liste ile ilgileniyorum.. ama genel anlamda akşam saatlerinde ve hafta sonları topik baya sessiz.. p.tesi-cuma arası mesai saatleri:) içerisinde baya yoğun..
sürekli takip ediyor iseniz mutlaka gruplaşmanın olmadığını ve herkese cevap yazıldığını göreceksiniz..
gruplaşma olamazda zaten kimse kimseyi şahsen tanımıyor.. burada ne kadar anlatılırsa o..
hatta ve hatta başka topiklerden bile ziyaretimize gelenler var örnek;özelcius:).. başka yerden ziyaretimize geliyor, dışlanmadı.. geliyor selam veriyor kendinden haber veriyor selam dua alıp gidiyor.. kimsenin özellkle cevap yazmaması gibi bir durum yok yani..
bende birçok msjıma cevap alamıyorum.. gözden kaçıyor.. farkındayım.. msjlar arasında kayboluyor.. ve bazen cevap yazdığım halde tınlamayan kişilerde var:) kendi bilgilerini yazıp kimselere aldırmayan..
yüzsüzlük yapıp tekrar yayınlayın msjınızı mutlaka cevap alacaksınız:)
kızlar güzel paylaşımları olan bir topikimiz var.. hepimiz belli sıkıntılar yaşıyoruz bulantılar-yorgunluklar-sıkıntılar vs.. bu serzenişler onlardan olsa gerek... hepsi zamanla geçecek inş..

hallisna başkanıma katılıyoruumm... biraz fazla alınganız şu sıralar.. kendimize sıkıntı etmeyelim boş yere zemuszemus

halisnacım ii akşamlar.bugün doktora gittim %80 kız dedi. çok mutluyummmmmmmmmmmm.ekler misin beni de...

maşallahh... bir bakıyoruz kızlar bastırıyormuş erkekleri kikikiki :)) tebrik ederim canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin :) sonuna kadar böyle sağlıkla devam etsin inş.

selam kizlar bende uzun zamandir yazamiyorum ve cogu yazilanida okuyamiyorum .. umarim herkes iyidir .. benim randevumda persembe gunu insallah cinsiyetimiz belli olucak ... karnim cok buyudu bi ara gobusumun resmini paylasicam .. bazi arkadaslar hareketleri hissettiklerini soylemis bazen bendede asiri sekilde seyrime oluyo ve karnimin sol tarafina sanki iceriden bi baski yapiliyormus gibi oluyor son gittigimizde bebisim soldaydi, acaba diyorum hareketmi diye ama cokda heveslenmek istemiyorum .. ne kaldi sunun surasinda 3,4 hafta sonra zaten nasil olsa hissedicem diyorum .. insallah rabbim hepimize o gunleri gosterir :))

merhaba elifcim, benim karnım bir büyüyor bir küçülüyor anlamadım daha :))) yememe bağlı sanırım... ben de henüz hissedemiyorum bebeğin hareketlerini sabretmeye çalışıyorum ama korkuyorum da bazen hiç hissedemeyecekmişim gibi geliyor ama biliyorum hissedicem hem de en kısa süre

günaydın canlarrr
güzel bir gün diler hepinizi öperimmmopuyorumnanaktan

günaydın şekeriimm... biz de sana çok güzel bir gün dileeeerrr, yanaklarından öperiizzz opuyorumnanaktan

Günaydııın! Ben bugün pek giremicem ama sabah sabah ben de güzel bir gün dileyeyim dedim a.s.

günaydın canııımmm :))) ama giiiirrrrr bizi yalnız bırakma... yazamasanda oku emi :))) tabi yazman daha makbul ama işler malum seni çok iyi anlıyorum

günaydınnnnn
kıslar valla dün site bozuldu giremedim sonrada mesai bitti.
saç kremiyle ilgili olarak biliyorsunuz ki silokon saç kremleri yani normalde bile zararlı ki özellikle bebeklerde dahada zararlı kesin olmamakla birlikte düşüklere yol açacağını duydum ama ona pek inanmadım öyle saç kremi yüzünden düşük olacağını sanmıyorum ama zaralı olduğu kesin.

günaydııııııınnnn :)))))

bu arada burda genelde sorulara cvp veriliyor ama genelde özellikle ben iş yerinde olduğum için bazen unutuyorum yazmayı yada arkadaşların sorunlarına cvp vermeyi buraya gelince okuyunca benimle aynı şeyleri paylaşan hamileleri görünce mutlu oluyorum rahatlıyorum o yüzden bence cvp konusuna takılmamak lazım

katılıyorum arkadaşım sana

ben bi şeyi kafama takarsam başım ağrır genelde hamileykende pek fırsatım olmuyor sanırım takmaya geçen plesanta yüzünden ağrıdı o kadar:)
yediklerinizde etkiliyordur muhtemelen baş ağrısını mesele çikolata bende baş ağrısı yapıyor.

bu arada ben hep süt içmeyi unutuyorum siz içiyormusunuz?

evet o bende de var... ama şu sıra kafama taktığım bişi de yok yine de ağrıyor anlamıyorum ki Allah sıhhat versnnn :Saruboceq:

ben yanıma süt alıyorum masama koyuyorum canımcım... ozaman sürekli aklımda oluyor içiyorum

herkese günaydın

günaydın imrenciiiiiimmmmm

yok canım en azından henüz o yok ama olmasında zaten... başka şeyler yetiyorda artıyor bilem bana vuuuuuu

tatlım aynen varya gormesılın... gece sıklıkla tuvalete gıdıyorum... belım agrıyo karnım agrıyo... bacagım agrıyo.. kaşıntılarım var.. kollarım bacaklarım. boynum mahvoldu ve kırmızı noktalar olusmus.. bazen basım agrıyo... sonra saga donuyorum sola donuyorum... of dıyom puf dıyom eşimde kalkıyo yazık adama:) sonra bı guzel sırtımı kasıtıyom... belıme masaj karnıma masaj yaaprken uyuyup kalıyorum... 1 saat sonra yenıden baslıyoruz:D:D kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hahahah iyi bari yalnız değilmişim kaydirigubbakcemile3
Kaşıntı bende de çok var yaa uyuz gibi habire kaşınıyorum karnım göğsüm sırtım offf hele işteyken doğru düzgün kaşıyamıyorum da çok fena oluyorum.
Ama bunlar çatlak belirtisi olabilir aman dikat et canım... Ben hergün mutlaka nemlendirici ya da çatlak kremi kullanıyorum. Sonra bi de çatlak çutluk olmayalım di mi yerimseniben

Sohocum tamam maximum oranda girmeye ve yazmaya çalışıcam canım opuyorumnanaktan
Valla bana çok iyi geldi burası 3 gündür bi rahatlama var içimde... Benim iş ortamı biraz bayık ve stresli sizlerle olmaktan sohbet etmekten çoook mutlu oluyorum a.s.

Hahahah iyi bari yalnız değilmişim kaydirigubbakcemile3
Kaşıntı bende de çok var yaa uyuz gibi habire kaşınıyorum karnım göğsüm sırtım offf hele işteyken doğru düzgün kaşıyamıyorum da çok fena oluyorum.
Ama bunlar çatlak belirtisi olabilir aman dikat et canım... Ben hergün mutlaka nemlendirici ya da çatlak kremi kullanıyorum. Sonra bi de çatlak çutluk olmayalım di mi yerimseniben

talım bebe yagı kullanıyorum bende... ama sankı catlak degıl... ayagımın altından omuzlarıma kadar kasınıyorum... yedıklerımıden mı kaynaklanıyo dıye dusunmeye basladım... hergun yumurta yıyorum eşimin zoruyla acaba ondan olabılırmı kı?

Sohocum tamam maximum oranda girmeye ve yazmaya çalışıcam canım opuyorumnanaktan
Valla bana çok iyi geldi burası 3 gündür bi rahatlama var içimde... Benim iş ortamı biraz bayık ve stresli sizlerle olmaktan sohbet etmekten çoook mutlu oluyorum a.s.

canım benım... aynen benımde tek mutlulugum burası oldu... evdeyım tekım canım sıkılıyo... ve burda ıstedıgımde ole dıssarı cıkamıyorum... cevrem hep calısyo cunku... komsuyada ole rahat gırıp cıkamıyorum.... cok ıyı geldı burası bana..

Herkese günaydınlar...

Günaydınlar canımmm :))

ayyy ne olacak bizim bu halimiz yaa benim geçenki popo meselem gibi saatlerce kıvranmıştımm anaaamm gece uyuyamamak çok kötü bişi özellikle sabah işe gidiyorsan

Günaydınlar canımmm :))

ayyy ne olacak bizim bu halimiz yaa benim geçenki popo meselem gibi saatlerce kıvranmıştımm anaaamm gece uyuyamamak çok kötü bişi özellikle sabah işe gidiyorsan

kesınlıkle canım... sizin ıcın daha zor ınan kı.. nese antreman olsun bıze.. ıns bebişler dıgunca gece kac kez kalkcaz allah bılır sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bende uyanıyorum geceleri bazen uyuyamıyorum bazen uyuyorum yani çook rahat deliksiz yattığımı söyleyemem.

burcu ankarada hangi hastaneye gidiyorsun bende evlenmeden önce ankarada yaşıyordum:(

canımcım keçiören hastanesine gidiyorum:)

sen nerde oturuyodun o zaman annenler ankaradamı halen

canım benım ıyıyım hapsurmaya basladım grıp olcam galıba... Sen nasılsın bebış nasıl?

ayy canım çok yaşa sağlıklı yaşa bebişinle yaşa:))

ben iyiyim canımın içi hafif karnımda sızılar var ama iyiyim şükür

Herkese günaydınlar...

günaydın canımmmm nasılsınn

sohocum sana da günaydın canımın içi nasılsın
ben seni ve meleğini öperimmm
opuyorumnanaktan

talım bebe yagı kullanıyorum bende... ama sankı catlak degıl... ayagımın altından omuzlarıma kadar kasınıyorum... yedıklerımıden mı kaynaklanıyo dıye dusunmeye basladım... hergun yumurta yıyorum eşimin zoruyla acaba ondan olabılırmı kı?

Hmm yumurtadandır o canım yaa 2 günde bir 1 günlük aralar versen?
Başlarda ben de her gün yiyordum ama şimdi sabahları üşeniyorum, günaşırı yemeye başladım :kedi:

sanırım burası herkese rehabilitasyon gibi geliyor... evde kocamla konuşmadıklarımı burda konuşuyorum ben valla :D
sevenin halinden sevenler anlar gibi... çekenin halinden çekenler anlar misali :D kaydirigubbakcemile3

kesınlıkle canım... sizin ıcın daha zor ınan kı.. nese antreman olsun bıze.. ıns bebişler dıgunca gece kac kez kalkcaz allah bılır sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayyy onu düşünüyordum ben deee.. ama neyse ozaman izinli olucam zaten benim iznim bitene kadar inş. bebeğinde uykuları düzene girer :)))

canımcım keçiören hastanesine gidiyorum:)

sen nerde oturuyodun o zaman annenler ankaradamı halen

ayy canım çok yaşa sağlıklı yaşa bebişinle yaşa:))

ben iyiyim canımın içi hafif karnımda sızılar var ama iyiyim şükür

günaydın canımmmm nasılsınn
sohocum sana da günaydın canımın içi nasılsın
ben seni ve meleğini öperimmm
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim şekerim iyi diyelim iyi olalıımmm... artık iyiyim demeye de korkuyorum.. hop başlıyor baş ağrılarım ama sanırım yine başlayacak hissediyorummmmmmm

Hmm yumurtadandır o canım yaa 2 günde bir 1 günlük aralar versen?
Başlarda ben de her gün yiyordum ama şimdi sabahları üşeniyorum, günaşırı yemeye başladım :kedi:

ben sadece haftada bikere yiyebiliyorumm yaa hafta içi evde kahvaltı yapamıyorum kiiii

sanırım burası herkese rehabilitasyon gibi geliyor... evde kocamla konuşmadıklarımı burda konuşuyorum ben valla :D
sevenin halinden sevenler anlar gibi... çekenin halinden çekenler anlar misali :D kaydirigubbakcemile3

ayyy onu düşünüyordum ben deee.. ama neyse ozaman izinli olucam zaten benim iznim bitene kadar inş. bebeğinde uykuları düzene girer :)))

teşekkür ederim şekerim iyi diyelim iyi olalıımmm... artık iyiyim demeye de korkuyorum.. hop başlıyor baş ağrılarım ama sanırım yine başlayacak hissediyorummmmmmm

evet canım haklısın
benimde karnımın içinde hafif sızılar var neden acaba?

Back
X