• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

şekerim seninle bizim SAT ımız aynı sen öğrenmiş miydin cinsiyetini? öğrenmedin dimi? ne zaman gideceksin kontrole?

Canım ben 12 haftalıkken gitmiştim daha o zaman çok ufaktı 17 haftan bitince gel dedi doktorum,ben de anneme ist geldim gezmeye dün gittim hem ilaçlarım bitmişti onları yazdırdım şansıma gittiğim hastanedeki ultrason eskiymiş anca sadece bebişi ve kalp atışlarını duyabildik üzüldüm..Ama cuma gidicem özel hastaneye annemle ablam görsün beşimi bir daha fırsat olmaz diye inş o zaman belli olur sanki bana kızmış gibi geliyor dua ette öğrenebileyim canım :) biraz uzun oldu ama :D

günaydın herkese nasılsınız anneler?bayagdır yoktum evde degıldım esımın ısı dolayısıyla.cok ozlemısım sıteyı:)ben hala bebısın cınsıyetını ogrenemedım catlıyorum meraktan bu hafta sonu gıdıcez ben burda bı bayana gıttım ozel muaynehanesıne gormelıydınız sankı makına 1980lerden kalma bıde benı cok korkuttu bebek asagıda dıye sonra medıcalparka gıttım allahtan bebek ıyıymış.bazı doktorlar para ugruna ınsanın bayag canını sıkıyor amac surekli gelinmesi için korkutmak şuan gülüyorum ama bebek aşağıda düşük riskin var dediğinde bayağ ağlamıştım.

ben onları hep bebeğin büyümesine yoruyorum canım ki zaten başka bişeyde düşünmek istemiyorum açıkçası... ozaman çektiğim sızıdan mutlu oluyorum sen de kötü bişey getirme aklına :olmaz:

yok canım kötü düşünmedimde
benden tecrübeli olanlar varsa diye sorayım dedim sizdede oluyormu?

siz önce kendinizi düşünün bahar geliyor sonra yaz gelecek :))) ben karnım şişken giyeceğim güzel güzel elbisleri babetleri düşünüyorumm... inş. yarım dünya bir anne adayı olmamda istediğim gibi giyinir giyinir çıkarım dışarı...

evet canımcım aynı düşündecedeyim seninle
bende şimdi kendimi düşünüyorum
ay başında çıkıcaz annişle hamile alışverişi yapıcaz:)))
inşallah

HAFTANIN ÖNERİSİ
Uyku gebeliğinizin kaliteli geçmesi açısından önemlidir. İlk haftalarda uykuya eğilim artarken bu haftalardan itibaren uykusuzluk sorunu yaşamaya başlayabilirsiniz. Uykusuzluk sorunu genelde son haftalarda belirgin olmasına karşın bu haftalarda da sizi gündüzleri "nakavt edecek" duruma gelebilir.
İşte size iyi uyku uyuma önerileri:
Hergün mümkün olduğunca aynı saatlerde yatın ve sabah aynı saatlerde kalkın. Bu, santral sinir sisteminizi eğitecektir.
Gece yatmadan birkaç saat önce sıvı almamaya özen gösterin. Bu, geceleyin tuvalet ihtiyacı nedeniyle uyanmanıza engel olacaktır.
Akşam kafein içerikli içecekler tüketmeyin. Kafein en iyi uyku açıcılardan biridir.
Gece yatmadan önce doktorunuzun önerdiği egzersizleri uygulayın. Egzersiz kaslardan kana laktik asit geçmesini sağlar ve bu madde uykuya dalmanıza yardımcı olur.
Oda sıcaklığınızı 21 dereceye ayarlayın. Aşırı sıcak veya aşırı soğuk bir oda uyumanızı engeller.
Mide ekşimesi sorununuz varsa birkaç yastık birden kullanın.
Mümkün olduğunca sol yanınıza yatarak uykuya dalmaya çalışın. Bu önlem nefes darlığı sorununuza çare olabilir.
Yatmadan önce ılık duş almak, ılık süt içmek bazı anne adaylarında uykuya dalmayı kolaylaştırabilir.
Uykusuzluk sorununuz belirginse ve sürekli bir yandan diğer yana dönüyorsanız yatağınızı değiştirmeyi ve hatta yalnız uyumayı deneyin. Eşiniz buna mutlaka anlayış gösterecektir.

sağol canımın içi opuyorumnanaktan

kızlar lcw nın hamıle koleksıyonunu gordunuz mu? guzel seyler var gıbı.. hem fıyatlarıda gayet uygun..

canım ben henüz bakmadım hiçbirşeye
aybaşında çıkıp talan edicem mağazaları:)))

günaydın herkese nasılsınız anneler?bayagdır yoktum evde degıldım esımın ısı dolayısıyla.cok ozlemısım sıteyı:)ben hala bebısın cınsıyetını ogrenemedım catlıyorum meraktan bu hafta sonu gıdıcez ben burda bı bayana gıttım ozel muaynehanesıne gormelıydınız sankı makına 1980lerden kalma bıde benı cok korkuttu bebek asagıda dıye sonra medıcalparka gıttım allahtan bebek ıyıymış.bazı doktorlar para ugruna ınsanın bayag canını sıkıyor amac surekli gelinmesi için korkutmak şuan gülüyorum ama bebek aşağıda düşük riskin var dediğinde bayağ ağlamıştım.

moralini bozma canım ben de ilaçlarmı yazdırmak için gittim ilacımı bile yanlış yazmış hamileyim bebeğe baktı gitti bide hamileler için olmayan ilaç yazmış söylediğim halde Allah korusun bizi böyle insanlardan...

Canım ben 12 haftalıkken gitmiştim daha o zaman çok ufaktı 17 haftan bitince gel dedi doktorum,ben de anneme ist geldim gezmeye dün gittim hem ilaçlarım bitmişti onları yazdırdım şansıma gittiğim hastanedeki ultrason eskiymiş anca sadece bebişi ve kalp atışlarını duyabildik üzüldüm..Ama cuma gidicem özel hastaneye annemle ablam görsün beşimi bir daha fırsat olmaz diye inş o zaman belli olur sanki bana kızmış gibi geliyor dua ette öğrenebileyim canım :) biraz uzun oldu ama :D

olsun canım :)) ben de 13 haftalıkken falan gitmiştim benimki de göstermemişti :)) ayy hadi inş. hayırlısı... ben artık martın 6 sında gidicem neredeyse 18 haftalık hamile olacağım e ozaman annesine bir kıyak geçerde açıverir bacaklarını diye umuyoruumm :))))

günaydın canım hoşgeldiiinn.. sen neden ticker koymuyorsun senin bebeğininde ne kadarlık odluğunu göreliiiiimmm :))

ayy o doktorlar yok mu bir de böle pat diye söylerler... bişi dicem ama başkanım sonra edit yapar mesajımı :D boşver canım hayırlı sonucu öğrenmişsin.. gidip yüzüne yüzüne vurmak var ama biz terbiyeli insanlarız yapmıyoruzzz

ya sorma nefret edıyorum ben ole doktorlardan... ben ılk hamılelıgım sırasında neler yasadım hıc unutamıyyorum.. test yaptım pozıtıf.. doktora gıdelım hadı dedık... hastane tasınıyomus... ults.la bakalım dedı tmm dedım... baktı goremedı.. 3 gun sonra gelın dedı... gıttık baktı goremıyorum dıs gebelık gıbı dedı... nası agladım... nası agladım... ondan berı burda doktora gıtmıyorum batmana gıdıyorum ozele... ay cok kotu oldum ya

Bu arada kızlar bilgisayarlar çok fazla radyasyon yayıyorlar bende evde modemde sorun var bahaneyle giremiyorum annemdeyim biraz giriyorum ama yine de tedirginim.Ve çamaşır makineleri savurmaya geçince çok fazla radyasyon yayıyormuş savururken makinenin olduğu yerde bulunmayın aklıma gelmişken söyleyeyim dedim...

Bu arada kızlar bilgisayarlar çok fazla radyasyon yayıyorlar bende evde modemde sorun var bahaneyle giremiyorum annemdeyim biraz giriyorum ama yine de tedirginim.Ve çamaşır makineleri savurmaya geçince çok fazla radyasyon yayıyormuş savururken makinenin olduğu yerde bulunmayın aklıma gelmişken söyleyeyim dedim...

evet canım öyle de yapacak bişeyim yok ki ben mecburum bütün gün onun başında oturmaya :(:(

canlar agubugu dıye bı sıte var hafta hafta gebelıgı doktor kendısı anlatıyo vıdeoda cok guzel anlatıyo bı bakın ıstersenız...

moralini bozma canım ben de ilaçlarmı yazdırmak için gittim ilacımı bile yanlış yazmış hamileyim bebeğe baktı gitti bide hamileler için olmayan ilaç yazmış söylediğim halde Allah korusun bizi böyle insanlardan...

sanada geçmiş olsun bilinçsiz okadar insan varki belki hamilelere yazılmayacak olan ilaçları bilmeyenler çoook kullanmıştır ay üzülüyorum ben ya köyden gelip konuşamayan insanlarıda azarlıyor bu adi doktorlar devlet hastanesınde bı kadını oyle azarladılarki içim gitti kadın utanıyor konusamıyor ama bızım ukalalar anlamıyorkı

şu karına sarılan birşey var folyolu gibi nette satıyorlar acaba onlar bir işe yarıyor mudur? ben biraz pimpirikli oldum yaa ilk bebeğimi kaybettim 2 hafta önce doğmuş olacaktı şimdi bişi olacak diye ödüm kopuyor sokağa çıksam hep acaba düşersem biri bana çarparsa bişi olursa diye kafayı üşüttüm... :)
annem de telefonla konuşşam "kapa radyosyon oldu bebek" bilgisayara baksam "kapa radyasyon yaydın bebeğe" yok "makineye yaklaşma" diye çok yardımcı oluyor bana yani :D

soho soğuk sütte kabızlık yapar şekerim hatta yiğenime içiremiyorduk hemen kabız oluyordu zavallım o yüzden ılık az şekerli içerdi hep aklında olsun.

bu arada bende çok kaşınıyorum hatta dün düğüne gitmiştik oturamadım eşime dedim hemen kalkalım iş yerinde de çaktırmadan kapının önünden geçen yoksa kaşınıyorum.

burcucum annemler batıkentte carfeoura yakın oturuyorlar. 94 ten beri ankaradaydım evlenince geldim marmarise ama buralarda güzel sadece istediği istediğim zaman bulamıyorum bide sosyal aktivite yok yani öyle sinema filan hayal bize

canımcım öğrenirsin inş en kısa zamanda
hayırlısı bakalım hepimiz bekliyoruz büyük bir heycanla:))

günaydın canım hoşgeldin

olsun canım :)) ben de 13 haftalıkken falan gitmiştim benimki de göstermemişti :)) ayy hadi inş. hayırlısı... ben artık martın 6 sında gidicem neredeyse 18 haftalık hamile olacağım e ozaman annesine bir kıyak geçerde açıverir bacaklarını diye umuyoruumm :))))

günaydın canım hoşgeldiiinn.. sen neden ticker koymuyorsun senin bebeğininde ne kadarlık odluğunu göreliiiiimmm :))

ayy o doktorlar yok mu bir de böle pat diye söylerler... bişi dicem ama başkanım sonra edit yapar mesajımı :D boşver canım hayırlı sonucu öğrenmişsin.. gidip yüzüne yüzüne vurmak var ama biz terbiyeli insanlarız yapmıyoruzzz

ticker nasıl eklenıyor onu bilmiyorum :):):):) oyuzden koymadım.ben bu hafta tekrar gıdıcem valla 90mılyon aldı muayneden ve bıkere alıp oburunde almıyor bu hafta gıdıcem bakalım ne dıyecek gıtmemdekı amacta sız ınsanları korkutuyorsunuz ben sızden sonra cok uzuldum ve baska bı hastaneye gıttım hıc bıseyınız yok dedı sız nasıl boyle seyler soyleyebılıyorsunuz her ınsandan 90 almayı bılıyorsun suraya guzel bı ultrason al dıycem cunku cok ıcıme battı:)

arkadaşlar günaydın...önceki yazıları okudum ve kafam bişeye takıldı şimdi bu toksoplazma nın belirtisi falan varmı...ben ilk dr a gittiğimde bi arkadaşımla gittim doktor test istedi bi kaç tane ama o gün gittiğim arkadaşımın dış gebelik geçirdiği ortaya çıktı ameliyat moral bozukluğu derken bende onu bırakıp aa ben testlerimi yaptırayım sen ameliyatını ol diyemedim açıkça aklıma bile gelmedi o gün.sonrasındada diğer kontrole yaptırırım dedim ama gittiğimde dr artık gerek yok yaptırmaya dedi 12. hafta olmuştu..şimdi ne yapcam bilmiyorum..dr u arayıp sorsammı ? bişey olurmu bebeğime ya korktum çok kontrole 15 gün var daha :(

ya sorma nefret edıyorum ben ole doktorlardan... ben ılk hamılelıgım sırasında neler yasadım hıc unutamıyyorum.. test yaptım pozıtıf.. doktora gıdelım hadı dedık... hastane tasınıyomus... ults.la bakalım dedı tmm dedım... baktı goremedı.. 3 gun sonra gelın dedı... gıttık baktı goremıyorum dıs gebelık gıbı dedı... nası agladım... nası agladım... ondan berı burda doktora gıtmıyorum batmana gıdıyorum ozele... ay cok kotu oldum ya

sanada cok gecmıs olsun bu gıbı ınsalnlar cıdden yarım hekım ve ınsanı canından edıyorlar
aslında sıkayette etmek lazım ama kımı kıme sıkayet etceksın:(

soho soğuk sütte kabızlık yapar şekerim hatta yiğenime içiremiyorduk hemen kabız oluyordu zavallım o yüzden ılık az şekerli içerdi hep aklında olsun.

bu arada bende çok kaşınıyorum hatta dün düğüne gitmiştik oturamadım eşime dedim hemen kalkalım iş yerinde de çaktırmadan kapının önünden geçen yoksa kaşınıyorum.

burcucum annemler batıkentte carfeoura yakın oturuyorlar. 94 ten beri ankaradaydım evlenince geldim marmarise ama buralarda güzel sadece istediği istediğim zaman bulamıyorum bide sosyal aktivite yok yani öyle sinema filan hayal bize

tatlım ne dıyon sen ben sınemadan gectım bız merkeze gıdınce aaaa trafık lambası aaa alısverıs merkezı aaa yaya gecıdı ve kavsak falan dıyoz artık yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 okadar kotu yanı

sanada cok gecmıs olsun bu gıbı ınsalnlar cıdden yarım hekım ve ınsanı canından edıyorlar
aslında sıkayette etmek lazım ama kımı kıme sıkayet etceksın:(

oyle tatlım ben daha hıc bı hekımın hıc bı hekıme kotu laf ettıgını duymadım... masallah guzel koruyolar bırbırerını... ettıklerı yemının ıcınde buda var herhalde

Back
X