• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

şu karına sarılan birşey var folyolu gibi nette satıyorlar acaba onlar bir işe yarıyor mudur? ben biraz pimpirikli oldum yaa ilk bebeğimi kaybettim 2 hafta önce doğmuş olacaktı şimdi bişi olacak diye ödüm kopuyor sokağa çıksam hep acaba düşersem biri bana çarparsa bişi olursa diye kafayı üşüttüm... :)
annem de telefonla konuşşam "kapa radyosyon oldu bebek" bilgisayara baksam "kapa radyasyon yaydın bebeğe" yok "makineye yaklaşma" diye çok yardımcı oluyor bana yani :D

canım bu kadar korkma Allah'a emanet et sen yeter... duanı oku öyle çık evden opuyorumnanaktan bu gibi şeyler için yapacak bişeyimiz yok napalım... Allah korusun..

evet seyma ne kötü dimi ot gibi yaşıyoruz valla allahtan puzzle var habire evde puzzle yapıyoruz bide tabu aldık arkadaşlarla onu oynuyoruz herkes deniz var diyor işte hafta sonları balık tutmaya gidiyoruz insan özlüyor bazen kalabalığı gürültülü alışveriş merkezlerini. ben severim gürültü patırtıyı

soho soğuk sütte kabızlık yapar şekerim hatta yiğenime içiremiyorduk hemen kabız oluyordu zavallım o yüzden ılık az şekerli içerdi hep aklında olsun.

bu arada bende çok kaşınıyorum hatta dün düğüne gitmiştik oturamadım eşime dedim hemen kalkalım iş yerinde de çaktırmadan kapının önünden geçen yoksa kaşınıyorum.

burcucum annemler batıkentte carfeoura yakın oturuyorlar. 94 ten beri ankaradaydım evlenince geldim marmarise ama buralarda güzel sadece istediği istediğim zaman bulamıyorum bide sosyal aktivite yok yani öyle sinema filan hayal bize

hmm bende batıkent girişinde çalışıyorum canım
hergün eve giderken geçiyorum carreforun önünden:kedi:
eryamanda oturuyorum
alla alla demek o kadar kötü hee:) sinema falandamı yok hayret:)

arkadaşlar günaydın...önceki yazıları okudum ve kafam bişeye takıldı şimdi bu toksoplazma nın belirtisi falan varmı...ben ilk dr a gittiğimde bi arkadaşımla gittim doktor test istedi bi kaç tane ama o gün gittiğim arkadaşımın dış gebelik geçirdiği ortaya çıktı ameliyat moral bozukluğu derken bende onu bırakıp aa ben testlerimi yaptırayım sen ameliyatını ol diyemedim açıkça aklıma bile gelmedi o gün.sonrasındada diğer kontrole yaptırırım dedim ama gittiğimde dr artık gerek yok yaptırmaya dedi 12. hafta olmuştu..şimdi ne yapcam bilmiyorum..dr u arayıp sorsammı ? bişey olurmu bebeğime ya korktum çok kontrole 15 gün var daha :(

selam canım hoşgeldinn
ilk yapılan kan tahlilinde çıkıyordu ama o zaman yapmadıysa dr şimdi rica et çünkü o rutin testler mutlaka yapılıyor benim bildiğimm:kedi:

ticker nasıl eklenıyor onu bilmiyorum :):):):) oyuzden koymadım.ben bu hafta tekrar gıdıcem valla 90mılyon aldı muayneden ve bıkere alıp oburunde almıyor bu hafta gıdıcem bakalım ne dıyecek gıtmemdekı amacta sız ınsanları korkutuyorsunuz ben sızden sonra cok uzuldum ve baska bı hastaneye gıttım hıc bıseyınız yok dedı sız nasıl boyle seyler soyleyebılıyorsunuz her ınsandan 90 almayı bılıyorsun suraya guzel bı ultrason al dıycem cunku cok ıcıme battı:)

de canım de hakkın :hooray: ilk sayfada yazıyor canım listenin sonunda oraya bakarak yapabilirsini ;)

evet seyma ne kötü dimi ot gibi yaşıyoruz valla allahtan puzzle var habire evde puzzle yapıyoruz bide tabu aldık arkadaşlarla onu oynuyoruz herkes deniz var diyor işte hafta sonları balık tutmaya gidiyoruz insan özlüyor bazen kalabalığı gürültülü alışveriş merkezlerini. ben severim gürültü patırtıyı

aynen tatlım... tamam sessız sakın oluyo ama dısarı cıkınca bı gıdıp gelıyosun markete okadar baska bısey yokkı.... bende sevıyorum kalabalıgı... bı yerden alısverıs yapmak bana gore degıl... gezcem gezcem ole alcam... ama burda tek eglencemız esımle net ve satranc ınan kı baska bısey yok...

arkadaşlar günaydın...önceki yazıları okudum ve kafam bişeye takıldı şimdi bu toksoplazma nın belirtisi falan varmı...ben ilk dr a gittiğimde bi arkadaşımla gittim doktor test istedi bi kaç tane ama o gün gittiğim arkadaşımın dış gebelik geçirdiği ortaya çıktı ameliyat moral bozukluğu derken bende onu bırakıp aa ben testlerimi yaptırayım sen ameliyatını ol diyemedim açıkça aklıma bile gelmedi o gün.sonrasındada diğer kontrole yaptırırım dedim ama gittiğimde dr artık gerek yok yaptırmaya dedi 12. hafta olmuştu..şimdi ne yapcam bilmiyorum..dr u arayıp sorsammı ? bişey olurmu bebeğime ya korktum çok kontrole 15 gün var daha :(

arkadaşım ben bu konu ile ilgili yeterli bilgiye sahip olmadığım için maalesef bişi diyemiyorumm :(

tatlım ne dıyon sen ben sınemadan gectım bız merkeze gıdınce aaaa trafık lambası aaa alısverıs merkezı aaa yaya gecıdı ve kavsak falan dıyoz artık yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 okadar kotu yanı

canım senin eşin polis falan mı ne işiniz var şırnakta?

hmm bende batıkent girişinde çalışıyorum canım
hergün eve giderken geçiyorum carreforun önünden:kedi:
eryamanda oturuyorum
alla alla demek o kadar kötü hee:) sinema falandamı yok hayret:)

selam canım hoşgeldinn
ilk yapılan kan tahlilinde çıkıyordu ama o zaman yapmadıysa dr şimdi rica et çünkü o rutin testler mutlaka yapılıyor benim bildiğimm:kedi:
evet ya bu paranoya ile yaşayamam ben akşama bi arayayım doktoru gerekirse kontrolden önce gideyim yani 14. haftada belli olur yine di mi...peki toksoplazma çıkarsa ne yapıyolar tedavi mi oluyo:uhm:

ayy bende avm leri çok severim gezmeyi bizim orada en yakın çorluda var bize yarım saat uzaklıkta küçük ist geldim zaten hemen carusel e capasity e gittim bi ohh çektim...

oyle tatlım ben daha hıc bı hekımın hıc bı hekıme kotu laf ettıgını duymadım... masallah guzel koruyolar bırbırerını... ettıklerı yemının ıcınde buda var herhalde

aynen biliyormusun benim eşimde veteriner hekim jinekoloğu valla o bile hayvanların hamılelık psıkolojısını anlayıp ona göre davranıyorum diyor:)

evet ya bu paranoya ile yaşayamam ben akşama bi arayayım doktoru gerekirse kontrolden önce gideyim yani 14. haftada belli olur yine di mi...peki toksoplazma çıkarsa ne yapıyolar tedavi mi oluyo:uhm:

hmm onu bilmiyorum canımm
bi çaresi vardır mutlaka
ama bu kadar korkma yaa
senin kedin falanmı varrr

hmm onu bilmiyorum canımm
bi çaresi vardır mutlaka
ama bu kadar korkma yaa
senin kedin falanmı varrr
kedim yok..ama çiğ köfte yedim bi kaç kez daha hamile olduğumu öğrenmeden önce.. bide o testleri ihmal ettiğim için vicdan azabı çekiyorum sanırım .doktorda kızıyo bana netten bişeyler öğrenip kafama çok takıyorum diye ..

canım senin eşin polis falan mı ne işiniz var şırnakta?

yok tatlım ogretmen... asıl yerımız adana ama askerı ögretmenlık buraya cıktı burdayız o yuzden.. bende cok sordum ne ısımız var burda dıye.. adamlar bekarlar kahramanmarasta yapıyo askerı ogretmenlıgı bız evlıyız şırnakta... şırnakta degıl idil dıye ılcesı.... ama napalım kısmet dıye... gobek adınıda idil koycaz ıns

yok sohocujm ılık süt yapmaz ama iş yerinde nerden buluyosun ılık süt ben hani şu küçük sütlerden yanına alıp içiyorsun diye düşünmüştüm.

seandsun sen neden takıldın bu kadar o hastalığa cnm düşünme kötü şeyler yoktur bi şey bak ben plesanta previa yım yinede kötü şeyler düşünmemeya çalışıyorum( her daim aklımda ama olsun)

kedim yok..ama çiğ köfte yedim bi kaç kez daha hamile olduğumu öğrenmeden önce.. bide o testleri ihmal ettiğim için vicdan azabı çekiyorum sanırım .doktorda kızıyo bana netten bişeyler öğrenip kafama çok takıyorum diye ..

çiğköfteden felan birşey olmaz canım bende yememem gerektiği halde salam,sucuk felan yedim kaçkere çiğken.sen yindede bu günlerinin tadını çıkarmaya çalış.Sen nette duyduğun için mi endşelisin yoksa öyle bir sorun varmıymış sende?

hamile olduğunu öğrenmeden yemişsin korkma bi şey olmaz düşünsene annelerimiz biliyormuymuş sanki yememeleri gerektiğini eminin yemişlerdir çok takma kafana.

Back
X