- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kılzar canım çok sıkkın
eşim hiç aramadı bugün
sınava irerken bile başarılar demek için aramadı hadi müsait değil desem ne oldu diye arardı bana hala kızgın .............ben hamileyim farında değil mi acaba...
bu kadar olur:) artık yükleyebilirsin canım.. yeni adres ekledim..ya resmi yükleyemiyorum. ımegasmack çalışmıyo nerden yüklicem...
çok daha güzelleri senin meleğinin olsun inş..canım şeymacım ve halisna bebeklerinizin kıyafetlerini gördüm güle güle giydirmeyi nasip etsin güzel allahım
çok daha güzelleri senin meleğinin olsun inş..
asıl önemlisi yavrularımıza giydirmek nasip olsun..
ALLAH hayırlı-sağlıklı olanı nasip etsin inş ama bu da erkek olsun tam olsun.. ablasıyla büyüsün..kızlar iyiakşamlar yana yana gün sayıyorum pzartesi dr gidicem bende bişşiler almak istiyorum artık yaaaaa bu arada gecmişi okurken bazı arkadaşlar hareketlerini hissetmiyorlarmış ben bile ikinci bebek olmasına ragmen hissetmiyorum daha beklemekten başka care yok sanırım bakalım birde beta hcg olayı varmış galiba benim eltimin 36 falan dı oglu oldu kızımda yaptırmamıştım ben test bilmiyorum o yüzden bunda benim 39.bişi cıktı ama tam hatırlamıyorum en önemlisi saglıklı olması ama degilmi hepinizi öptüm ben cıkıyorum kendinize iyi bakın annecikler
canım şeymacım ve halisna bebeklerinizin kıyafetlerini gördüm güle güle giydirmeyi nasip etsin güzel allahım