• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

wildcim cok gecmis olsun , panik atak nobeti nasıl oluyor ben bilmiyorum canım ya

Kalp krizi gibi, nefes alamamaya başlıyorsun (aslında alıyorsun ama ciğerlerin hızlı hızlı soluklarını kabul etmiyor maalesef). Sonra kalbin küt küt atıyor, başın dönmeye başlıyor; ve garip bir terleme oluyor, soğuk terliyorsun ama yakıyor terin. Bu sefer bende terleme olmadı, ondan anlamam uzun sürdü. 1 saat kadar fenaydım, yerimde ölü gibi yattım, bir de istemsiz gözyaşı döküyorsun (hani birikimden oluyor ya, boşalıyor sinirler), sonra yavaş yavaş geçti.

Kalp krizi gibi, nefes alamamaya başlıyorsun (aslında alıyorsun ama ciğerlerin hızlı hızlı soluklarını kabul etmiyor maalesef). Sonra kalbin küt küt atıyor, başın dönmeye başlıyor; ve garip bir terleme oluyor, soğuk terliyorsun ama yakıyor terin. Bu sefer bende terleme olmadı, ondan anlamam uzun sürdü. 1 saat kadar fenaydım, yerimde ölü gibi yattım, bir de istemsiz gözyaşı döküyorsun (hani birikimden oluyor ya, boşalıyor sinirler), sonra yavaş yavaş geçti.

Canım benim ya çok zor bişey anladığım kadarıyla yalnız değildin inşallah?.Yanında kimse var mıydı?O anda yapabileceğin bişey yok mu yoksa geçmesini mi bekliyorsun mecburen?

canım ne zaman gideceğini bilmiyordum ki :( bilsem tavsiye alırdım... şimdi araştır araştırabilirsenn bul iyisini....

bulursun inşallah canımın içi

Günaydın kızlar nasılsınız?
Biliyor musunuz beni bu sabah bebişim uyandırdı:emir_bebek:kıyamam ona yaaa.Sola döndüm sol tarafımda öyle şiddetli bi kıpırdama vardı ki korktum bi anda.Hem uzun sürdü baya.Uykumu açtı içimde kıpır kıpır ama çok güzeldi ilk defa bu kadar net ve uzun bi şekilde duydum.
Bu arada sitarenin ve demetin göbeğini nasıl gördünüz? ben de görmek istiyorum benim de baya çıktı ama dışarıdan bakılınca hemen belli olmuyor.Sitarenin profilinde gölge şeklinde bir foto gördüm ama o kadar da değildir heralde diye düşündüm çünkü o fotoda 9 aylık gibi görünüyor.Başka bir foto da göremedim.

günaydın canımm
çok şanslısın Allah bizlerede nasip etsin inşallahhopuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar... Nasılsınız bugün? ıyisinizdir inşallah?
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün gece çok ağır bir kriz geçirdim. En son panik atak krizini 4 sene önce geçirmiştim, anlayamadım ne olduğunu o yüzden en başta. Bebeğime bir şey oluyor sandım. Şimdi üstümden kamyon geçmiş gibi.

canım benim günaydın
çok geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin canım
inşallah bir daha olmaz
neden oldu seni bişeymi üzdü canınmı sıkıldı tatlım

günaydın canım.. hoşgeldiin..Allah bize de nasip etsin o kıpırtıları en kısa sürede inş :))) beni de uyandırsın bebeğim :))

İnşallah özlemcim o kadar güzel bir duygu ki anlatamam.Gün içinde küçük küçük hissediyorum ama bu sabahki çok farklı ve çok uzundu sanki içerde koşup duruyor.Bir de son 3 gündür çok daha sık hissetmeye başladım.Anlamıyorum acaba bu kadar hareketli mi oluyorlar ya da benimki mi böyle bilmemki?

[ı]günaydın arkadaşlar... Nasılsınız bugün? Iyisinizdir inşallah?
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün gece çok ağır bir kriz geçirdim. En son panik atak krizini 4 sene önce geçirmiştim, anlayamadım ne olduğunu o yüzden en başta. Bebeğime bir şey oluyor sandım. şimdi üstümden kamyon geçmiş gibi.
[/ı]

canım benim kend,ne çoık çok dikkat et , bende hiç tanık olmadım öyle bir şeye

Sohocum ne güzel hissetmişsın, akşam dün senın dediğin gıbıyaptım uzandım sırt ÜstÜ nefes almadan algılamaya ÇalıŞtım , ama yok , eşımde elıyle belktı , bebek Şu an bırda dedı ama daha kıpırtı hıssetmedı. Daha erken sanırım . Belkı 16. Haftadan sonra hıssedebılırız.

Sağolun arkadaşlar, iyi ki varsınız...
Defnecim, yanımda maalesef kimse yoktu, yatak odasındaydım, kitap okuyordum; bir anda başladı. 1 saat boyunca başımı çeviremediğim, sesim de çıkamadığı için eşimin gelmesini beklemek zorunda kaldım. Hatta adam odaya girdi, konuşamadım bile o yatağa girmeden. Çevirmeye çalıştı da sadece "yapma" diyebildim. Fısıltı ile cevap verdim sorularına. Bazıları çığlık atabiliyormuş, herkesinki başka oluyor demek ki. Aslında dişimin dibinin karıncalanmasından farketmem lazımdı ama olmadı işte.
Allah kimsenin başına vermesin.
Angel; uzun zamandır sorunlar yaşıyordum. Dün de bazı şeyler oldu, çok üzüldüm. Sanırım içime attığım için oldu. Aylardır biriktiriyordum zaten; 2 haftadır da her akşam çarpıntım oluyordu. Hamilelikten sanıyordum, değilmiş. Neyse daha iyiyim şimdi, şükürler olsun...

Sohocum ne güzel hissetmişsİn, akşam dün senİn dediğin gİbİyaptım uzandım sırt ÜstÜ nefes almadan algılamaya ÇalıŞtım , ama yok , eşİmde elİyle belktı , bebek Şu an bırda dedİ ama daha kıpırtı hİssetmedİ. Daha erken sanırım . Belkİ 16. Haftadan sonra hİssedebİlİrİz.

canım ben de şimdiye kadar sadece bikere tam olarak hissedebildim.. inş. bundan sonra benimkiler de sıklaşır... :))) ve sizler de hissetmeye başlarsınız :))

Gördüm göbişleri hepsi birbirinden şirin maşallah:CüvCüv:Benimki de baya varmış yani toxicdaisy kadar var ayyy çok güzel yaaa.Ben de eklemek isterim ama eşim izin vermez:1no2:

herkese günaydınnnnn:)
geçmişi okumaya geçmeden angelin yazısını gördüm sabah sabah güldürdün ya ALLAH da seni güldürsün emi:)
hepinize maşallah kıslar 41 kere maşallah :Saruboceq:
Allah ım nazarlardan saklasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah:Saruboceq:

(bu arada bişi sorcam nasıl yaptınız bu göbüşlerikaydirigubbakcemile3)
çok yedikkkkkk,,,,,, çok çalıştıkkkkkk,,,,,,,, çok uyudukkkkkkk,,,,, sonra birdaha denedik....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Defnecim, yanımda maalesef kimse yoktu, yatak odasındaydım, kitap okuyordum; bir anda başladı. 1 saat boyunca başımı çeviremediğim, sesim de çıkamadığı için eşimin gelmesini beklemek zorunda kaldım. Hatta adam odaya girdi, konuşamadım bile o yatağa girmeden. Çevirmeye çalıştı da sadece "yapma" diyebildim. Fısıltı ile cevap verdim sorularına. Bazıları çığlık atabiliyormuş, herkesinki başka oluyor demek ki. Aslında dişimin dibinin karıncalanmasından farketmem lazımdı ama olmadı işte.
Angel; uzun zamandır sorunlar yaşıyordum. Dün de bazı şeyler oldu, çok üzüldüm. Sanırım içime attığım için oldu. Aylardır biriktiriyordum zaten; 2 haftadır da her akşam çarpıntım oluyordu. Hamilelikten sanıyordum, değilmiş. Neyse daha iyiyim şimdi, şükürler olsun...

canımcım anlıyorum seni Allah ım yardımcın olsun eminim çok zordur bir daha yaşamazsın inşallah canım
konunun ne olduğunu bilmiyorum ama bu kadar sıkmasan kendini hiçç içine atma ne olursa paylaş eşinle yada burda bizimle ama içine atma zor oluyor bende öleydim ama artık hiç susmuyorum ne olursa eşime anlatıyorum gerekirse kavga ediyorum :) ama rahatlıyorum canımmm

Teşekkürler canım:1hug:

Şeniz

herkese günaydınnnnn:)
geçmişi okumaya geçmeden angelin yazısını gördüm sabah sabah güldürdün ya ALLAH da seni güldürsün emi:)

çok yedikkkkkk,,,,,, çok çalıştıkkkkkk,,,,,,,, çok uyudukkkkkkk,,,,, sonra birdaha denedik....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:kedi::kedi:
ama bende istiyorum yaaa
ben hiç yiyemiyorum uyuyamıyorumda :))
hiç büyümüyecekmi karnımm:hulya:

wild canım çok çok geçmiş olsunnn.. ALLAH vermsin bir daha.. benim eşimde panik atak hastası.. onunla yaşamış kadar oldum bende.. normalde 20dk süren bir durum ama seninki baya uzun sürmüş ve farkı sessiz kalman.. çok dikkat et canım kendine.. yalnız kalmamaya özen göster geceleri..

çok geçmiş olsun canım.allah bidaha yasatmaz ınsallah

günaydın arkadaslar nasılsınız?bende bugun bebısın cınsıyetını ogrendım erkekmıs.

canımcım hoşgeldinn
oo bir erkek daha geliyorrrr
hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım inşallahopuyorumnanaktan

Back
X