• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz ancak şimdi girebildik nete
ne güzel herkes başlamış eklemeye göbeklerini kaydirigubbakcemile2

merhaba canım nasılsın?

Valla ben çok iyiyim çok şükür. bebekim de iyi. sen nasılsın? bebekimiz nasıl iyi mi?:dance:

merhaba güsell göbüşlü demettt:))))
maşallah Allah nazarlardan saklasın:kedi:
nasılsın canımm

merhaba canım,
valla gündeydim yeni geldim şimdi. allah razı olsun canım cümlemizi nazardan saklasın. sen nasılsınn canım iyi misin? bebiş nasıl?:nazar:[/QUOTE]

amin canım inşallah
benim bebişim iyi gibi sessiz sedasız yatıyor bebişim inşallah iyidir teyzesi:))

ayrıca da ohh ne güzel günlerde gez sen bisde burda sandalye başında dirsek çürütelim:)))
gelsin pastalar gitsin börekler dimiii
şaka bir yana yarasın canımcım sanada bebişinide inşallahopuyorumnanaktan

biz de iyiyiz canlarım bebeişimde iyidir herlade
doktora gitmek için sabırsızlanıyorum ama daha çoook var
iki hafta gitmeme boshayallersmile

merhaba canım,
valla gündeydim yeni geldim şimdi. allah razı olsun canım cümlemizi nazardan saklasın. sen nasılsınn canım iyi misin? bebiş nasıl?:nazar:

amin canım inşallah
benim bebişim iyi gibi sessiz sedasız yatıyor bebişim inşallah iyidir teyzesi:))

ayrıca da ohh ne güzel günlerde gez sen bisde burda sandalye başında dirsek çürütelim:)))
[/QUOTE]

Canım öyle çok pastalı börekli bir gün deil, genede kuranlı oluyor bizim günümüz. Allahım inşallah kabul eder, cümlemize hayırlı doğumlar,hayırlı evlatla diledim kızlar. Valla yarım saat sandalye tepesinde durdum ağrım başladı. nasıl duruyorsunuz kuzum allahım sabırlar versin inşallah cümle çalışanlara kuvvet versin.

Aklımdan geçeni yazmışsın arkadaşım ya.Ben de diyecektim ki isimleri ne zaman konuşmaya başlıycaz kızlar diyecektim neyse ben yazıym bari.
Ben ARDA DORUK istiyorum eşim BUĞRA DORUK diyor sizce hangisi daha güzel?

eee artık isimleri düşünmeye başlıyalım demi arkadaşlar her ne kadar benimkinin cinsiyeti daha belli olmasada kafamdan bir sürü isim geçiyor . sizin bulduğunuz isimlerde cok güzel ben arda ismini hep beğenmişimdir zaten. bizde simay ismine uygun isimler düşünüyoruz fikirlerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:

biz de iyiyiz canlarım bebeişimde iyidir herlade
doktora gitmek için sabırsızlanıyorum ama daha çoook var
iki hafta gitmeme boshayallersmile

Yaa bende öyle her akşam acaba ne kadar olmuştur konuşması yapıyoruz eşimle. Bende 12 martta gideceğim inşallah...

Amin canım cok saol ya bak senin doğmuşda 5 yaşında bile olmuş dilerm bende o günleri grebilirim..kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar ben sizleri sürekli takip ediyorum ama yazma imkanım pek fazla olmuyor aysun elmas kızına çok güzel bir isim bulmuşsun canım benimde simay adında 5 yaşında bir kızım var isimleriyle yaşasınlar bu arada diğer annecikler bebişlere ne isim koymayı düşünüyorsunuz :emir_bebek::emir_bebek:

eee artık isimleri düşünmeye başlıyalım demi arkadaşlar her ne kadar benimkinin cinsiyeti daha belli olmasada kafamdan bir sürü isim geçiyor . sizin bulduğunuz isimlerde cok güzel ben arda ismini hep beğenmişimdir zaten. bizde simay ismine uygun isimler düşünüyoruz fikirlerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:

Merhaba canım,

Ben erkek düşündüm hep. isim olarak da DEMİRHAN düşünüyorum. Eğer oğlum olursa DEMİRHAN ÖZTÜRK olacak annesinin kuzusu.. Ama kız olursa muallak. babası koyacak adını.:tomato:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz ancak şimdi girebildik nete
ne güzel herkes başlamış eklemeye göbeklerini kaydirigubbakcemile2

hoşgeldiin canıımm :))

merhabalaarr bizden şekeriimmm :)) nasılsın?
Aklımdan geçeni yazmışsın arkadaşım ya.Ben de diyecektim ki isimleri ne zaman konuşmaya başlıycaz kızlar diyecektim neyse ben yazıym bari.

buğra doruk bana daha hoş geldi canım :))

Bence; arda - doruk buğrada çok güsel bir isim ama ikisi birleşince ağır gibi...:dance:

Merhaba canım,

Ben erkek düşündüm hep. isim olarak da DEMİRHAN düşünüyorum. Eğer oğlum olursa DEMİRHAN ÖZTÜRK olacak annesinin kuzusu.. Ama kız olursa muallak. babası koyacak adını.:tomato:

bizde de erkek olursa baba koyacak ismini kesin kararlı EFEHAN istiyor bende seviyorum efe ismini itiraz etmedim.. ama kız olursa ne olur bilemiyorumm... aklımda şimdilik DURU ismi var bakalım kısmet herşey değişebilir :)

bizde de erkek olursa baba koyacak ismini kesin kararlı EFEHAN istiyor bende seviyorum efe ismini itiraz etmedim.. ama kız olursa ne olur bilemiyorumm... aklımda şimdilik DURU ismi var bakalım kısmet herşey değişebilir :)

Efehan çok güzel isim canım. İnşallah isimleri ile yaşasınlar kuzucuklarımız. Kıza da Duru çok sade kalıyor bence bir de herkesde var bir duru. Benim tanıdığım 3 yaşında bir duru ve 5-6 aylık bir duru var mesela. Ama karar sizin tabi ki:sm_cool:

ayyy cicim benim oğlum olursa ki içime öyle doğuyor:))
adını ahmet arda koyucam inşallah ama ne tesadüftürki abimde buğra istiyor :))
o zamanda ahmet buğra koyucam da bana buğra azcık kaba geliyor birde anlamı erkek deveymiş bilmiyorumkismile

aaaaaa tesadüfe bak:))))) Bak buğranın anlamına bakmıştım unutmuşum eşime diyimde vazgeçsin o isimden ne o öyle ERKEK DEVE:roflol: Arda yı ben çok beğeniyorum eskiden beri.bir sorun da artık ismi arda olan bebişlerin hep gs li olarak bilinmesi.Yani çoğu anne baba bebişlerini sarı-kırmızı giydirip arda koyuyorlar isimlerini eşimde bjk li bu yüzden istemiyor sanırsam ardayı.Ben de diyorum amaaaan Arda da hep gs de mi oynayacak canım bakarsın bjk ye geçiverir diyorum sırf bu yüzden de koymamazlık edemem arda ismini çünkü çok beğeniyorum hem kulağa hoş geliyor hemde batıdaki nehri temsil ettiğinden sanki daha bi içim ısınıyor.Neyse daha vakit var bakıcaz bakalım.

amin canım inşallah

Canım öyle çok pastalı börekli bir gün deil, genede kuranlı oluyor bizim günümüz. Allahım inşallah kabul eder, cümlemize hayırlı doğumlar,hayırlı evlatla diledim kızlar. Valla yarım saat sandalye tepesinde durdum ağrım başladı. nasıl duruyorsunuz kuzum allahım sabırlar versin inşallah cümle çalışanlara kuvvet versin.[/QUOTE]

ayy canım ne güzel
ALlah ım kabul etsin inşallah dualarınızı:Saruboceq:

ayy çok zor ya inanki hergün bel sırt ağrısı çekiyorum canım
Allah ım yardımcımız olsun hepimizinn:Saruboceq:

Back
X