• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar bebıslere kıyafet alırken onemlı olan ne sızce marka mı kalıte mı... nelere dıkat etmelıyız bunu konusalım mı bıraz?

Elbette ki önce kalite. Markalı ürünler de kalite olarak diğer ürünlerden üstün olacaktır elbette. Hatta şimdi organik bebek kıyafetleri piyasaya sunuldu. Çok pahalı olduğu için her kesime hitab etmeyebilir. En iyisi %100 pamuklu kumaştan üretilmiş zıbın ve bodyler almak. Ayrıca hepimizin bildiği gibi ilk aldığımızda 1 kere toz sabun ile yıkanmalı. Boyası akabilir, kullanılan boya bebeği allerji edebilir.

Elbette ki önce kalite. Markalı ürünler de kalite olarak diğer ürünlerden üstün olacaktır elbette. Hatta şimdi organik bebek kıyafetleri piyasaya sunuldu. Çok pahalı olduğu için her kesime hitab etmeyebilir. En iyisi %100 pamuklu kumaştan üretilmiş zıbın ve bodyler almak. Ayrıca hepimizin bildiği gibi ilk aldığımızda 1 kere toz sabun ile yıkanmalı. Boyası akabilir, kullanılan boya bebeği allerji edebilir.

bende boyle dusunuyorum tatlım... eşimle boyerde baktık yanlıs hatırlamıyom boyerdı 3 tane zıbına 50 tl dıyo bana pahalı geldı... bende 100de 100pamuk olamsı gerektıgını pamuk olduktan sonra ismin pek farketmedıgını duydum...

Buarada 2 Mart Salıya randevumu aldım kızlar hem 3lü test yapılcak hem de cinsiyetini öğrenicez. Çok merak ediyorum çooookk boshayallersmile

ayyy canım biz de cumartesi gidiceeeezzzz... inş. pıtısını gösterir bebeğim çok heyecanlyıımm çoook :)))

Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun...

Canım benim daha ne tepikler yiyeceksin, sabret biraz daha olumunekankayizsmile

Dün bebişim kıpraşmayınca korkup hastaneye gittik k.validemle. Ağzı burnu bacaklarıma dönmüş tatlışımın :asigim: o yüzden hissetmiyormuşum. Ayakçıklarını sürtüyordu birbirne minnoşum :asigim: . Doktor "kimseye söyleme ama erkek" dedi. Zaten biliyordum ama kendi doktorum emin olamamıştı; Kesinleşmiş oldu.

Bu sabah da 3'lü test sonuçlarımı almaya gittik yengemle. trisomy 18 taraması: < 1:10000 ; trisomy 21 de : 1:895 çıktı. Yani çok sağlıklı bebeğim.

Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?

öncelikle maşallah maşallah canım bebeğinee:nazar: :nazar: Alah sonuna kadar sağlıkla büyümesini nasip etsin hepimize...

ayyy çiğdemcim yeter ki onun tepiklerini yiyeyim ben yaa o nasıl bir duygudur... anında reflekes olarak yüzüm gülüyor hissedince yerim onu yeriimm .. bir de bana ptısını gösterse daha da çok yicem onu :)))
Soho cum çok güldüm ya şu ayakkabı bağlama işine kaydirigubbakcemile3 ama haklısın e heralde kocişler bağlar artıkkk..
Buarada ben normalde hep yüzükoyun yatan biriyim ama tabii hamişlikten dolayı artık yatamıyom öle zor geliyoki diğer pozisyonlarrrr..yılların alışkanlığıı tabii..mecburen yan yatıyoz artık ama öle zor geliyokiii uyumak o şekildeee..zaten hep önceden düşünürdüm ben hamile olunca nasıl uyuycam yüzüstü diyee..CADIARZU

şekerim napiiimmm sabah eğiliom ama nasıl eğiliom.. nefes almadan bağladım :))) kocaiş evde olduğunda bağlarda sabah işe giderken yazık anneme diyemem ki gücüme gider anneme ayakkabı bağlatmak... Allah herzaman böyle olanlara yardımcı olsun...:Saruboceq:

Sağol canım inşallah :)) pembe mavi farketmez ama yine de merak sardı beni... bir de artık isim düşünmek istiyorum cinsiyeti öğreneyim de ona göre düşüneyim bari, zaten yeterince kararsız bir insanım anca karar veririm :)
Buarada test sonuçlarının iyi çıkmasına çook sevindim canım darısı başıma inşallah...

benim de için de öyle pembe mavı farketmez ancak gel gör ki merak içinde kıvranmadanda edemiyorumm :)))

Bencede kesinlikle kalite..bizim adını duymadığımız ama kaliteli ürünleri olan markalarda var.illa yabancı firma olması gerekmiyor..ülkemizinde ürettiği çok güzel ve kaliteli şeyler var.tekstil konusunda zaten biz daha iyiyiz.önemli olan inceleyerek almak..birer kez yıkanması gerekli bence de.normalde ben kendimize aldığımız herşeyi zaten bir kez yıkamadan giymem.bebişlerinde tabiiki herşeyi bir kez yıkanmalı..

Bencede kesinlikle kalite..bizim adını duymadığımız ama kaliteli ürünleri olan markalarda var.illa yabancı firma olması gerekmiyor..ülkemizinde ürettiği çok güzel ve kaliteli şeyler var.tekstil konusunda zaten biz daha iyiyiz.önemli olan inceleyerek almak..birer kez yıkanması gerekli bence de.normalde ben kendimize aldığımız herşeyi zaten bir kez yıkamadan giymem.bebişlerinde tabiiki herşeyi bir kez yıkanmalı..

evetkesınlıkle yıkamak gerekıyo... kı ben bıle yenı bısı alsam yıkamadan gıysem bana bıle hemen alerjı yapıyo kı bebişler.. bebek deterjanı olarak ne dusunuyosunuz kızlar

ayyy canım biz de cumartesi gidiceeeezzzz... inş. pıtısını gösterir bebeğim çok heyecanlyıımm çoook :)))

öncelikle maşallah maşallah canım bebeğinee:nazar: :nazar: Alah sonuna kadar sağlıkla büyümesini nasip etsin hepimize...

ayyy çiğdemcim yeter ki onun tepiklerini yiyeyim ben yaa o nasıl bir duygudur... anında reflekes olarak yüzüm gülüyor hissedince yerim onu yeriimm .. bir de bana ptısını gösterse daha da çok yicem onu :)))

Amin lokumum amin... Cümlemize inşallah... :Saruboceq:

Benimki öyle çok tepikliyor ki konuşuyorum onunla; "bir ağustos gelsin, sen bir doğ; senin o minik ayaklarını ham yapcam" :asigim: diyorum. Dünkü hali çok komiğime gitti minnoşumun bit kadar ayaklarını nasıl da sürttürüyordu birbirine :asigim: . İşin garibi ben de bazen yatarken aynı hareketi yaparım delikafadulden anasının oğlu ne olacak kaydirigubbakcemile3

evetkesınlıkle yıkamak gerekıyo... kı ben bıle yenı bısı alsam yıkamadan gıysem bana bıle hemen alerjı yapıyo kı bebişler.. bebek deterjanı olarak ne dusunuyosunuz kızlar

Toz sabun kullanılır bebek kıyafetlerinde. Benim allerjim vardı, iç çamaşırlarımı yıkamak zorunda kaldım bir kaç ay toz sabunla. Ondan biliyorum: Haci Şakir'in toz sabunu var. Onu kullanacağım. Dalin'in sıvı deterjanı da varmış. Hatta 6. ayda alacağım 2-3 bebiş kıyafetini, yıkayıp ütüleyeceğim bir güzel, boyası aksın (akıyorsa tabi), ütü de mikrop öldürür. Doğum çantasına koyacağım, erken geleceği tutar Allah muhafaza. Hazırlıklı olmak lazım, değil mi??

Hepınızın kandılı mÜbarek olsun allahım bu kandıl gÜnÜnde bebıŞlerımızın karnımızda olmasını nasıp ettı bızlere umarım bır dahı kandıl gÜnÜnde yavrularımızın kucaĞımızda saĞlıcakla bÜyÜmesını nasıp etsın ınŞallah
allahım bu gece aÇılmıŞ olan ellerımızı dualarımızı kabul etsın
ne muradımız varsa hayırlı kılsın ınŞallah
bebek hasretı ıle yanan tÜm kadınlarımıza anne olmayı nasıp etsın

Hepİnİzİn kandİlİ mÜbarek olsun allahım bu kandİl gÜnÜnde bebİŞlerİmİzİn karnımızda olmasını nasİp ettİ bİzlere umarım bİr dahİ kandİl gÜnÜnde yavrularımızın kucaĞımızda saĞlıcakla bÜyÜmesİnİ nasİp etsİn İnŞallah
allahım bu gece aÇılmıŞ olan ellerİmİzİ dualarımızı kabul etsİn
ne muradımız varsa hayırlı kılsın İnŞallah
bebek hasretİ İle yanan tÜm kadınlarımıza anne olmayı nasİp etsİn

amiinn amiiinnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

Toz sabun kullanılır bebek kıyafetlerinde. Benim allerjim vardı, iç çamaşırlarımı yıkamak zorunda kaldım bir kaç ay toz sabunla. Ondan biliyorum: Haci Şakir'in toz sabunu var. Onu kullanacağım. Hatta 6. ayda alacağım 2-3 bebiş kıyafetini, yıkayıp ütüleyeceğim bir güzel, boyası aksın (akıyorsa tabi), ütü de mikrop öldürür. Doğum çantasına koyacağım, erken geleceği tutar Allah muhafaza. Hazırlıklı olmak lazım, değil mi??

tatlım aynen bende senın gıbı dusunuyorum... 7. ayımızda hersey hazır olcak ıns... aynne ya erken gelecegı falan tutar bellı mı olur hıc...

bu arada erken dogum demısten kızlar benım eşim premature 7 aylık dogmus acaba bu benım bebegımı etkıler mı? sonucta babası erken gelmıs... benım kardesımde 7. ayda gelıyodu zor durdurmusları... genlerle alakası olabılır mı canlar ya...

Hepİnİzİn kandİlİ mÜbarek olsun allahım bu kandİl gÜnÜnde bebİŞlerİmİzİn karnımızda olmasını nasİp ettİ bİzlere umarım bİr dahİ kandİl gÜnÜnde yavrularımızın kucaĞımızda saĞlıcakla bÜyÜmesİnİ nasİp etsİn İnŞallah

amın amın amın canım amın... bırbırımıze dua edelım bu aksam ınsallah kızlar unutmayın dualarınızda nour

Valla deterjan konusunda henüz bi araştırmam yok ama,toz sabunlar veya organik kaliteli bişeyler olabilir..diye düşünüyorum..yani içeriğinde kozmetiği,parfümü filan olmasın istiyom ben.varsın kokmayıversin parfümlü parfümlü..yumuşatıcı da düşünmüyo gibiyim.ne bileyim artık bırakıyo diyolar ya..normalde bile bizlere kullanılması iyi değil aslında yumuşatıcıların.ama dediğim gibi tam bi araştırma yapmadım bu konuda..

Canım arkadaşım hoşgeldin. Dualarına yürekten katılıyorum. Allah yokluğunu aratmasın, hepimizin bebeğini hayırlısı ile kucağına versin...

Ayy canımmm ne güzel yazmışsınnn...tüm kalbimle AMİİNNNNN diyorumm..bende bugece hepimiz için dualar etcem..zaten ediyom ama bugün daha önemli bi gece..
hoşgeldin tatlım..seninde kandilin mübarek olsunnn..Şeniz

tatlım aynen bende senın gıbı dusunuyorum... 7. ayımızda hersey hazır olcak ıns... aynne ya erken gelecegı falan tutar bellı mı olur hıc...

bu arada erken dogum demısten kızlar benım eşim premature 7 aylık dogmus acaba bu benım bebegımı etkıler mı? sonucta babası erken gelmıs... benım kardesımde 7. ayda gelıyodu zor durdurmusları... genlerle alakası olabılır mı canlar ya...

Yok canım ne alakası var. Takma kafanı böyle şeylere. zemuszemus Benim kocacım da 4 kilodan fazla doğmuş, bebeğim de 4 kilo mu doğacak şimdi?

tekrardan hepinize merhabalar canlarımm
sabah sabah elektrik gittide şimdi geldim
nerdeyse uyucaktım karanlık odadaaaa

cok sukur tatlım 2 haftadır uyuyamadıgım uykuyu dun gece uyudum ve dınlenmısısm.... gosusumdekı acıda gectı.. ama hareket edınce cok kalbım cok hızlı atıyo...

Sen nasılsın datlısım bebişin nasıl...

çok sevindim tatlım kendini iyi hissetmene
benimde kalbim çok hızlı atıyor normal demişti doktor içinde bir canlı oluşuyor dedi:)
bende iyiyim canımın içi elektrik geldi koştum yanınızaa:)))

Bütün Arkadaşlarımın Mevlüt Kandili Mübarek Olsun...

Allah bütün dualarımızı kabul etsin inş. Bu akşam birbirimiz için dualarımızı esirgemeyelim... Hayırlı evlatlar, sağlıklı doğumlar dileyelim birbirimize...

amin canım

günaydın kızlar iş yerinde teftiş var 1 ay sürücek o yüzden giremiyorum biz iyiyz şükür sadece çoook yoruluyoruz gece 12lere kadar çalışıp sabah 8 de tekrar mesai yapıyoruz haftasonuda dahil artık bittim resmen doğru düzgün yemek de yiyemiyorum bebeğime yarayacak şeyleri unuttum resmen daha da var bu durumun bitmesine inşallah sizler iyisinizdir.

günaydın canımm
dikkat et kendine çok yorma canımm

Herkese günaydın arkadaşlar..öncelikle kandiliniz mübarek olsun.ALLAHım hepinizin dualarını kabul etsin inşallahh..bu güzel gecede bol bol ibadet ve dua edelimm..allahım hepimize sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsinnn..
Hallisnacım dr dan gelince bizede hemen bildir sonuçlarını olurmu..
Seyma cım iyileştiğine çok sevindimm.kendine yinede dikkat et..
Angel ım yine ne güzel yazmışsın tatlı dilli arkadaşım benim..yerim senii;)

:kedi::kedi:
ye bisi canımmm:kedi:
bu arada aminnn

Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun...

Canım benim daha ne tepikler yiyeceksin, sabret biraz daha olumunekankayizsmile

Dün bebişim kıpraşmayınca korkup hastaneye gittik k.validemle. Ağzı burnu bacaklarıma dönmüş tatlışımın :asigim: o yüzden hissetmiyormuşum. Ayakçıklarını sürtüyordu birbirne minnoşum :asigim: . Doktor "kimseye söyleme ama erkek" dedi. Zaten biliyordum ama kendi doktorum emin olamamıştı; Kesinleşmiş oldu.

Bu sabah da 3'lü test sonuçlarımı almaya gittik yengemle. trisomy 18 taraması: < 1:10000 ; trisomy 21 de : 1:895 çıktı. Yani çok sağlıklı bebeğim.

Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?

canımcım günaydın
bir oğlumuz daha oluyor ne güzell
herşeyin güzel olmasına da çok sevindim canımm

Toz sabun kullanılır bebek kıyafetlerinde. Benim allerjim vardı, iç çamaşırlarımı yıkamak zorunda kaldım bir kaç ay toz sabunla. Ondan biliyorum: Haci Şakir'in toz sabunu var. Onu kullanacağım. Dalin'in sıvı deterjanı da varmış. Hatta 6. ayda alacağım 2-3 bebiş kıyafetini, yıkayıp ütüleyeceğim bir güzel, boyası aksın (akıyorsa tabi), ütü de mikrop öldürür. Doğum çantasına koyacağım, erken geleceği tutar Allah muhafaza. Hazırlıklı olmak lazım, değil mi??

toz sabunu yine makinada kullanacağız dimi canım
yoksa elimizdemii yıkıcaz:kedi:

Hepınızın kandılı mÜbarek olsun allahım bu kandıl gÜnÜnde bebıŞlerımızın karnımızda olmasını nasıp ettı bızlere umarım bır dahı kandıl gÜnÜnde yavrularımızın kucaĞımızda saĞlıcakla bÜyÜmesını nasıp etsın ınŞallah
allahım bu gece aÇılmıŞ olan ellerımızı dualarımızı kabul etsın
ne muradımız varsa hayırlı kılsın ınŞallah
bebek hasretı ıle yanan tÜm kadınlarımıza anne olmayı nasıp etsın

aminnn canım aminnn

günaydın güzel anneler
hepinizin kandili mubarek olsun
allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin

günaydın canımmm
amin inşallah Rabbim bütün dualarımızı kabul eylesinn:Saruboceq:

canımcım günaydın
bir oğlumuz daha oluyor ne güzell
herşeyin güzel olmasına da çok sevindim canımm

Teşekkür ederim tatlım, eksik olma...

toz sabunu yine makinada kullanacağız dimi canım
yoksa elimizdemii yıkıcaz:kedi:

Matik olanları da var elde olanları da mevcut. İçine hangisi sinerse onu alır, kullanırsın. :hulya:

Back
X