• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar ben geldım....

cok mutluyum cok cok cok...

geldık doktorumuzudan... bebegımın durumu cok ıyı kılosu 136 gr olmus boyuda 9cm dedı doktor.. gayet herseyı normal dedı... kalbı nası hızlı atıyodu... ve ellerı ensesınde keyıf yapıyodu... cınsıyetımızde bellı oldu kesın artık...
KIZIM OLUCAK:):) ıns... cok mutluyum....

ayy canımcım bugün hep kız haberi aldık yaaa ne güzelll
prensesin hayırlı olsun bitanem
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben geldım....

geldık doktorumuzudan... bebegımın durumu cok ıyı kılosu 136 gr olmus boyuda 9cm dedı doktor.. gayet herseyı normal dedı... kalbı nası hızlı atıyodu... ve ellerı ensesınde keyıf yapıyodu... cınsıyetımızde bellı oldu kesın artık...

Hayırlı olsun canımmm. :) Ben de dün öğrendim kızım olucağını.Kızlar yavaş yavaş artmaya başladı. kaydirigubbakcemile3

Kız anneleri bebeklerine ne isim düşünüyo acaba ? Var mı aklınızda güzel isimler. bayanssulusmile

MAŞALLAH... gözünaydın canım...
bu kızlar baskın çıkacak görün bak:)

teşekkurler tatlım... ya ne guzel kızımız olcak ya ben cok mutluyum... ıns. saglıkla kucagımıza alırız...

ayy canımcım bugün hep kız haberi aldık yaaa ne güzelll
prensesin hayırlı olsun bitanem
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkur ederım datlım... darısı basınıza ıns...cok heycanlı bısımıs ogrenmek... Rabbım en kısa zamanda ogrenmeyı nasıp etsın sızlere ıns... canım benım

Hayırlı olsun canımmm. :) Ben de dün öğrendim kızım olucağını.Kızlar yavaş yavaş artmaya başladı. kaydirigubbakcemile3

senınde hayırlı olsun canım... evet artmaya basladı... Rabbım arttırsın ıns:)

Ayyy beni bekleyiinn telden bu sevince tam ortak olamiom pcv yi acip geliyorum :)

hadı cabul cabuk...

benim aklımda azra ipek var:)

yaa varya bu kadar olurrrr hallisnam benim aklımdan da ipek ismi geçiyor :))) ama diyorum yok bilinen isim o olmasın ama güzel isim falan diye de düşündüm... içime sinen iki isim var biri duru biri ipek :)) kısmet bakalım babamız hangisini beğenecek :))

yaa varya bu kadar olurrrr hallisnam benim aklımdan da ipek ismi geçiyor :))) ama diyorum yok bilinen isim o olmasın ama güzel isim falan diye de düşündüm... içime sinen iki isim var biri duru biri ipek :)) kısmet bakalım babamız hangisini beğenecek :))

tatlısım eşin naptı ogrenınce... ne dedı...

kızlar ben geldım....

canım benim aynı şeyleri ben de senin için yaşadım ve inan bunu çok samimi söylüyorum demek demek için değil... ayyy çok güzellllll...

tebrik ederim canım benim.. hallisna haklııı :))) kızlar baskın çıkacak kaydirigubbakcemile3

ben galiba benim bebeiki biraz fazlı yağlı beslemişim doktor 170gr olmuş dedi ortalamaların üzerinde :)))

veee kızlar hala 2kg dayım... :))) Allah sonuna kadar böyle devam etmesini nasip etsin orantılı gitsin :)))

teşekkurler tatlım... ya ne guzel kızımız olcak ya ben cok mutluyum... ıns. saglıkla kucagımıza alırız...

teşekkur ederım datlım... darısı basınıza ıns...cok heycanlı bısımıs ogrenmek... Rabbım en kısa zamanda ogrenmeyı nasıp etsın sızlere ıns... canım benım

senınde hayırlı olsun canım... evet artmaya basladı... Rabbım arttırsın ıns:)

hadı cabul cabuk...

sağol canımın içi inşallah
2 hafta geçsede öğrensem bende :kedi:
çok var daha yaaaa:kedi:

zeynep canan ıns koyduk ısmını:):)

ayy zeynep çok güzel canımm
zeynepmi diceksiniz peki
çok severim ben yaaa
maşallah adıyla yaşasın inşallahhhopuyorumnanaktan

canım benim aynı şeyleri ben de senin için yaşadım ve inan bunu çok samimi söylüyorum demek demek için değil... ayyy çok güzellllll...

tebrik ederim canım benim.. hallisna haklııı :))) kızlar baskın çıkacak kaydirigubbakcemile3

ben galiba benim bebeiki biraz fazlı yağlı beslemişim doktor 170gr olmuş dedi ortalamaların üzerinde :)))

veee kızlar hala 2kg dayım... :))) Allah sonuna kadar böyle devam etmesini nasip etsin orantılı gitsin :)))

maşallah canım 41 kere maşallah
neler yiyosun anlat bakalımmkaydirigubbakcemile2

masallah de annesı nazar deymesın... ama ben 4 kılo vermısım 66 kıloyum:( cocuk somurmus benı galıba:):) ya kızlar 4aylık ıcın 9 cm kısa degılmı...

tatlısım eşin naptı ogrenınce... ne dedı...

ben zaten onu baştan beri alıştırmaya çalışıyordum çünkü içime hep kız doğuyordu :) neyse iştee.. gittik oraya doktora ilk dediği şey cinsiyeti bugün öğrenebilirz miyiz :))) doktorda gösterirse tabi neden olmasın dedi :)) ama belli canımcım doktor ne kadar %60 desede bizimki maşallah bayağı açtıda açtı bacaklarını bişi olsa görünürdü hoş allahın işi başka görünüp başka doğan bebekler duyduk :)) Allah hayırlısını versin inş.

ama beni mutlu eden şu ki buna çok sevindim... eşim bu duruma çabuk alıştıı :)) biraz önce telefonda konuştuk kendisi evde yok sabata yorgundum biraz neyse sen nasılsın kızımız nasıl dediiiiiiiii ben orda koptuummmm öldüm mutluluktan resmen.. Allah bozmasın yarebbimmm.. :Saruboceq:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Ben de Irmak ve Öykü ismini beğeniyorum.Eşimi ikna edersem ikisini koyarız. O tek isim istiyo da. kaydirigubbakcemile3

sağol canımın içi inşallah
2 hafta geçsede öğrensem bende :kedi:
çok var daha yaaaa:kedi:

yok tatlım az kalmıs 2 hata dedıgın nekı cok cabuk gecer annesı

ayy zeynep çok güzel canımm
zeynepmi diceksiniz peki
çok severim ben yaaa
maşallah adıyla yaşasın inşallahhhopuyorumnanaktan

evet tatlım zeynep demeyı dusunuyorum... kayınvalıdmeın adı canan.. ben sımdı kızma onun yanında canan demeye utanırım canım... sankı ona seslenıyomusum gıbı utanırım ya...

ben zaten onu baştan beri alıştırmaya çalışıyordum çünkü içime hep kız doğuyordu :) neyse iştee.. gittik oraya doktora ilk dediği şey cinsiyeti bugün öğrenebilirz miyiz :))) doktorda gösterirse tabi neden olmasın dedi :)) ama belli canımcım doktor ne kadar %60 desede bizimki maşallah bayağı açtıda açtı bacaklarını bişi olsa görünürdü hoş allahın işi başka görünüp başka doğan bebekler duyduk :)) Allah hayırlısını versin inş.

ama beni mutlu eden şu ki buna çok sevindim... eşim bu duruma çabuk alıştıı :)) biraz önce telefonda konuştuk kendisi evde yok sabata yorgundum biraz neyse sen nasılsın kızımız nasıl dediiiiiiiii ben orda koptuummmm öldüm mutluluktan resmen.. Allah bozmasın yarebbimmm.. :Saruboceq:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

amin canımmm benim
Allah hiçbirimizin ağzının tadını mutluluğumuzu bozmasınnnnopuyorumnanaktan

masallah de annesı nazar deymesın... ama ben 4 kılo vermısım 66 kıloyum:( cocuk somurmus benı galıba:):) ya kızlar 4aylık ıcın 9 cm kısa degılmı...

canım o 19 cm olmasın... yada ne bileyim başka bir rakamı yanlış anlamış olmayasın... bir de usg de bebek 17+1 çıktı.. aa dedim 2 gün önde görünüyor falan doktor dedi ki siz 17 haftalık deyin dedi... eliniz 1mm bile kıpırdasa oran değişiyor dedi... belki sizin doktorda iyi ölçememiştir... kısa kısa deyip kafaya takma şimdi herşey güzel sağlıklı giderken :)

]

tatlım cok sevındım ya... bende eşime sabahtan berı kız babası kız babası dıyorumkaydirigubbakcemile3

amin canımmm benim
Allah hiçbirimizin ağzının tadını mutluluğumuzu bozmasınnnnopuyorumnanaktan

amiiin canım :))) Allah sana da en yakın zamanda öğrenmeyi nasip etsin :)) az kalmışşş hepimiz okadar bekledik :) şimdi 1 ay beklicem ben bakalım nasıl sabredicem :)) kaydirigubbakcemile3

Back
X