• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ben de Irmak ve Öykü ismini beğeniyorum.Eşimi ikna edersem ikisini koyarız. O tek isim istiyo da. kaydirigubbakcemile3

öykü çok tatlı canımm
ama tabi karar senin:))

evet tatlım zeynep demeyı dusunuyorum... kayınvalıdmeın adı canan.. ben sımdı kızma onun yanında canan demeye utanırım canım... sankı ona seslenıyomusum gıbı utanırım ya...

evet zaten bence zeynep daha güzel:))
hemde anlamlı hemde mübarek
siz analı kızlı güzel isimlerde olcaksınızzz:kedi:
çok güzel bende hep isterdim kızım olsa zeynep koyarım diye
ama yengemin ismi o yüsden vazgeçtim :kedi:

amiiin canım :))) Allah sana da en yakın zamanda öğrenmeyi nasip etsin :)) az kalmışşş hepimiz okadar bekledik :) şimdi 1 ay beklicem ben bakalım nasıl sabredicem :)) kaydirigubbakcemile3

amin canım hayırlısı tabi ama
bugün bi acayip hissediyorum kendimi:(
sabah dedim ki eşime aşkım hiç kg almadım halende veriyorum, göbeğimde çıkmadı, azcık bulantım ve baş ağrım olmasa korkmaya başlıcam dedim :(
kötü bişey olsa belli olurdu dimi

halisnacım merhabalar canım
nasılsın
opuyorumnanaktan
merhaba canım.. iyi diyim iyi olalım.. benim kusmalarım hala var.. o sersemletiyor beni.. seninkide göstersin hayırlısıyla artık şu bıdıkını inş:)

yaa varya bu kadar olurrrr hallisnam benim aklımdan da ipek ismi geçiyor :))) ama diyorum yok bilinen isim o olmasın ama güzel isim falan diye de düşündüm... içime sinen iki isim var biri duru biri ipek :)) kısmet bakalım babamız hangisini beğenecek :))
aynı gün doğacakları yetmesin isimleri de aynı olsun:) ipek çok güzel geliyor ama kulağa.. ipek gibi yumuşacık mis kokulu teni geliyor aklıma:)
amin canımmm benim
Allah hiçbirimizin ağzının tadını mutluluğumuzu bozmasınnnnopuyorumnanaktan
bu güzel duaya bende aminnn demek istiyorumm:)

şeymacım kızın ismiyle sağlıkla büyüsün inş.. listeye ekliyorum..

canım o 19 cm olmasın... yada ne bileyim başka bir rakamı yanlış anlamış olmayasın... bir de usg de bebek 17+1 çıktı.. aa dedim 2 gün önde görünüyor falan doktor dedi ki siz 17 haftalık deyin dedi... eliniz 1mm bile kıpırdasa oran değişiyor dedi... belki sizin doktorda iyi ölçememiştir... kısa kısa deyip kafaya takma şimdi herşey güzel sağlıklı giderken :)

bencede 19dur ya 9 olması ımkansız artık cunku... ayrıntılı usgde organlarına baktı baska bı doktor... masallah bazılarında 16+4 gorunuyo.. ılk gıttımızde bebgım 1 hafta nerdeyse gerı gorunuyodu... doktor gec dollenme olmus demıstı... sonrakı aylarda ara kapanmaya basladı su anda satımdan bıle ılerde nerdeyse... cok uzuluyodum cunku ben besleyemıyorum dıye... Allahıma cok sukur... ama ben beslenemıyorum... baska bı vıtamınle kalsıyum yazdı... cunku dudagımda kocaman bır ucuk cıktı kızlar...

sabah dedim ki eşime aşkım hiç kg almadım halende veriyorum, göbeğimde çıkmadı, azcık bulantım ve baş ağrım olmasa korkmaya başlıcam dedim :(

canım ben de hiç kilo almadım hatta 2 hafta önce gittiğimde doktora 60 kiloydum.Şimdi 59 olmuşum.Dün doktorda tartıldım tekrar.Ayrıca 62,5 la başladım ben.58,5 a kadar düştüm.sonra en son 60 olmuştum.Şimdi 59 a geri düşmüşüm.Ama bebeğimiz 67 gramdan 112 grama kadar çıkmış.

merhaba canım.. iyi diyim iyi olalım.. benim kusmalarım hala var.. o sersemletiyor beni.. seninkide göstersin hayırlısıyla artık şu bıdıkını inş:)

aynı gün doğacakları yetmesin isimleri de aynı olsun:) ipek çok güzel geliyor ama kulağa.. ipek gibi yumuşacık mis kokulu teni geliyor aklıma:)

bu güzel duaya bende aminnn demek istiyorumm:)

şeymacım kızın ismiyle sağlıkla büyüsün inş.. listeye ekliyorum..

aman iyi olalım hepimizde ama senin bulantılarda geçse artık canım ya:)
evet ya artık merak sardı iyice bakalım 2 hafta daha beklicezzz

evet ya ipek deyince mis kokulu teni geliyor insanın aklına
opuyorumnanaktan

tabii ki canım.. hiç dert etme kendine emi.. kötü haber tez duyulur misali elbet kendini belli ederdi :))

canım ben de hiç kilo almadım hatta 2 hafta önce gittiğimde doktora 60 kiloydum.Şimdi 59 olmuşum.Dün doktorda tartıldım tekrar.Ayrıca 62,5 la başladım ben.58,5 a kadar düştüm.sonra en son 60 olmuştum.Şimdi 59 a geri düşmüşüm.Ama bebeğimiz 67 gramdan 112 grama kadar çıkmış.

anladım canım maşallah bebeğine:)
işte arada geliyor bana öle sonra geçiyır:)

tabii ki canım.. hiç dert etme kendine emi.. kötü haber tez duyulur misali elbet kendini belli ederdi :))

öle olurdu dimi:)
dert etmek değilde içim bi acayipti ondan üzüldüm bu sabah
ama sizlerle sohbet güzel oluyor rahatlıyor insan
iyki varsınız canlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım ben sordum bugun doktoruma dedım cok agrı gırıyo karnıma korkuyorum mıdme bulanıyo karnım cıkmıyo neden bebge bı zararı olurmu dıye? olmaz dedı..

Eşim sordu Allah korusun bebge bısey olsa nası anlıcaz dedı... anlamak zor dedı... ama korkmayın bundan sonra bebege kolay kolay bısey olmaz dedı... korkma tatlım bundan sonra bısı olmaz ıns kolay kolay...

tatlım ben sordum bugun doktoruma dedım cok agrı gırıyo karnıma korkuyorum mıdme bulanıyo karnım cıkmıyo neden bebge bı zararı olurmu dıye? olmaz dedı..

Eşim sordu Allah korusun bebge bısey olsa nası anlıcaz dedı... anlamak zor dedı... ama korkmayın bundan sonra bebege kolay kolay bısey olmaz dedı... korkma tatlım bundan sonra bısı olmaz ıns kolay kolay...

anlamak zormu?
kanama falan olmazmıymış yani?
Allah korusun

bak şimdi şeyma eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün :))) :oklava:

Kızlar ben düne kadar her kontrol öncesi, yani son gittiğim günden itibaren bir daha ki kontrole kadar geçen zamanda o kadar korkuyodum ki bebeğe bişey oldu mu, yaşıyo mu, hep böyle korku içindeydim.Sonra bugün kendi kendime karar verdim.Herşey normal gidiyo, hiç bi sorunumuz yok.Ben kendi kafamı neden böyle şeylerle yorarak hamileliğimin tadını çıkaramıyim? Hamileliğin tadını çıkarmak varken, neden korkuyla yaşıyayım dedim.Ve bundan sonra kötü düşünmeyeceğime karar verdim kendi kendime.Yoksa kötü düşüne düşüne zaman geçmek bilmiyo. opuyorumnanaktan

bak şimdi şeyma eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün :))) :oklava:

Anammmmmmmmmmmm kıs doktor bişi olmaz dedı bebege dedı bundan sonra dedı... kanama olur ya herhalde bılmıyom kı...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay korktuğum halde güldürdünüz beni
Allah ta sizi güldürsün inşallahh

Kızlar ben düne kadar her kontrol öncesi, yani son gittiğim günden itibaren bir daha ki kontrole kadar geçen zamanda o kadar korkuyodum ki bebeğe bişey oldu mu, yaşıyo mu, hep böyle korku içindeydim.Sonra bugün kendi kendime karar verdim.Herşey normal gidiyo, hiç bi sorunumuz yok.Ben kendi kafamı neden böyle şeylerle yorarak hamileliğimin tadını çıkaramıyim? Hamileliğin tadını çıkarmak varken, neden korkuyla yaşıyayım dedim.Ve bundan sonra kötü düşünmeyeceğime karar verdim kendi kendime.Yoksa kötü düşüne düşüne zaman geçmek bilmiyo. opuyorumnanaktan

haklısın canım en güzeli
bende sizin kadar oluyum şu önümdeki kontrolü de atlatayım
hiç korkmucam inşallahhh:kedi:

Back
X