• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar meraba

Çok kötü bir gün geçirdim ben:( sinirlerim bozuldu çok ve temizliğe giriştim:( kolyukları çektim yani ittim ve altlarını silip süpürdüm. Şimdi belim ağrıyor:( uzandm ama hareket ederken iğne batıor sanki:(

iyi akşamlar kızlarrrr...opuyorumnanaktan
pelin neden o kadar hırpaladın ki kendini canım?:sm_confused:

kızlar meraba

Çok kötü bir gün geçirdim ben:( sinirlerim bozuldu çok ve temizliğe giriştim:( kolyukları çektim yani ittim ve altlarını silip süpürdüm. Şimdi belim ağrıyor:( uzandm ama hareket ederken iğne batıor sanki:(
aaaaaaaaa :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:
kime kızdında hıncını bebeğinden çıkardın bakıyım...:oklava: :oklava: :oklava: :oklava:
tatlımmm içinde can var.. annesin sen.. ne olur dikkat et... sol tarafına uzan dinlen.. sıcak tut kendinide.. anlatılcak bir durum olursa gel bizimle paylaş.. belki seni rahatlatabiliriz kimbilir..:1hug:

kızlar meraba

canım bvenım dıkkat et kendıne... sanada yazık bebişinede.... varsın evın pıs kalsın.... sızden onemli degıl canım ya

Pelinn galiba ben de seninle ayni durumdayim :( sadece ortaligi topladim ve banyoyu yikadim suan oturup kalkmakta zorlaniyorum dedigin gibi igneler batiyor... :( ama galiba sen benden daha cok yormussun kendini :( ama yapmayinca da olmuyor ki hep annemden bekliyorum yazik o da yoruluyor... Ama demekki egilip kalmadan is yapmak lazim olamasa da...

en azından senin annen geliomuş tatlım. Bana yardıma kimse gelmio, hrrkes kendi keyfinde. Alındım çok. Bugünde böyle oldu işte şükür hala iyiyim dedim, 9 aylık değilim ya mızıkladım ağladm ama bitirdm işte:) Allah'ım hepimizi ve bebişlerimizi korusun...

ıyi akşalar kızlar soho ve pelinurgun elinize sağlık kızlar evinizi temizlemişsiniz ama yormuşsunuzz kendinizi.Sağlıcakla kalın.

selam annişler Biz dün doktora gittik bebişimi gördüm oğluşumuz olacakmış Kız anneleri liste verin ilerde gelin arayacağız;) Doktorumuz cd yaptı bize durmadan izliyoruz çokk tatlı oğlummm

selam annişler Biz dün doktora gittik bebişimi gördüm oğluşumuz olacakmış Kız anneleri liste verin ilerde gelin arayacağız;) Doktorumuz cd yaptı bize durmadan izliyoruz çokk tatlı oğlummm

Ahh canım yaaa çok sevindim. Benim kontrol günmde haftaya pazartesi ama dayanamıcam cuma gidicem umarım bizde dr.umzu ikna edip öğreniriz ciniyetini çnkü geçen ay görmesine rağmen 5.ayda sölicem yanılma payı olmasn dedi:( acaba bizede cd verir mi:(

bu sene erkek yılı diyolar ve çoğu arkadaşımın erkeki olucak,bizde ümidimisi kesmiştik erkek olur diyoduk,neyseki meleğim zaten kızmış rabbimm gönlümüse göre verdi

bu sene erkek yılı diyolar ve çoğu arkadaşımın erkeki olucak,bizde ümidimisi kesmiştik erkek olur diyoduk,neyseki meleğim zaten kızmış rabbimm gönlümüse göre verdi
canım RABBİM hayırlı-sağlıklı etsin inş kızını..
bilgilerini verirsen seni de ilk sayfadaki listemize ekleyebilirim..
yaş?
hamile kaldığın kilo?
son adet tarihi?
beklenen doğum tarihi?
ikili test yapılıp yapılmadığı?
ve belliyse kızının ismi?

kızçeler biran önce sabah olsun istiyorum bebişimin cinsiyetine bakmaya gidicez geçen sefer kıza benzetmişti dr um ama tahmini çok hareketliydi vede minik göremedik inş.artık kesinleşir görürüz.

Back
X