• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

arkadaslar 4lü tarama testı nedır hıc duymadım burda ypılmıyor bızım heralde 3lu ve 2li yi duymustum sadece

Ben de bilmiyordum canım nette araştırma yaparken rastladım.4lü tarama testi 3 lünün gelişmiş testiymiş.3 lü testtense 4 lüyü yaptırın falan yazıyordu.Ben de 2 li iyi çıktığı için pek önemsemedim ama dr.um geçen randevudan 3 lüye gerek yok direk 4 lü test yapalım dedi.

arkadaşlar daha önce bahsi geçtiyse kusuruma bakmayın görmedim sanırım
anadolu yakasında ikamet eden hamişler hangi hastaneye kime gidiyosunuz ben doktorumu değiştircem bu gidişle ilgili bilgili ağzından kerpetenle laf alınan değil sen sormadan bilgilendiren bi doktor arıyorum :(

Bir zamandır yoktum..gelemedim diyelim..Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..geçmiş okuyamadım..cinsiyetler belli olmaya başlamıi ne güzel..bal böcüğüm Kız geliyormuş çok sevindim canım..Umerım sana benzeyen çokkkkk güzel bir prensesin olur canım..

Kızlar dün doruğum hiç tekmelemedi beni ben de korktum akşama kadar dinledim hiç bir kıpırtı yok.Zorla da olsa çukulata yedim biraz sol tarafıma yattım yine tık yok.baya bir korktum ama sağolsun bugün hiç durmuyor 5dk.da bir kıpırtı hissediyorum.Eşimde aradı hissediyor musun diyekaydirigubbakcemile3

Şu batıl inançlara inanmıyorum ama erkek anneleri gerçekten daha çabuk hissediyor galiba???????

Benim de geçen gün hiç tekmelememişti, apar topar acile gitmiştik. Minnoş yüzünü aşağı dönmüş eller ayaklar aşağı bakıyordu, ondan hissetmemişim. Doktor ultrasonda minicik ayaklarını göstermişti, sürtüyordu birbirine civcivim :asigim: "bunu hissediyor musun?" demişti. Demek ki herşeyi hissedemiyoruz...
Bir de cumartesi kadınlar gününe gittik, orada şimdi normal olarak herkes yüksek sesle konuşuyor. Bebek o kadar seste rahatsız oldu, başladı tepmeye. Ara ara lavaboya kaçtım o yüzden. Yüksek sese tepki veriyor lokumlarımız.

Ebrucuğum nasılsın en son konuştuğumuzdan beri ? Ben iyiyim ama benim doktorum 35 + olduğum için amniosentez yaptırmamı öneriyor. Sen yaptırmayacak mısın ?
Öperim

pınar ablaaaaaa nerdesın sen ya... özledık seniiiiiiiiiii

Ben de bilmiyordum canım nette araştırma yaparken rastladım.4lü tarama testi 3 lünün gelişmiş testiymiş.3 lü testtense 4 lüyü yaptırın falan yazıyordu.Ben de 2 li iyi çıktığı için pek önemsemedim ama dr.um geçen randevudan 3 lüye gerek yok direk 4 lü test yapalım dedi.

anladım canım ben tokatta oturuyprum muhtemelen burda yapılmıyordur o test ınsallah sonucun ıyı cıkar benım 3lu taramanın sonucubugun cıktı ıyıymıs sukur

pınar ablaaaaaa nerdesın sen ya... özledık seniiiiiiiiiii

Canım sağolasın.. :))) Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı..Bir de amniosentez falan yaptıracağım ona kafayı taktım..Yani gelemedim ama neyse şimdi geldim işte..Sen nasılsın bakalım..geçmiş okuyamadığım için soruyorum inşallah iyisinizdir..

Pınaaaar:1shok::1shok:hoşgeldiiin nerelerdesin?

Canım hoşbuldukkkkk :)) geldim geldim..Sohocum Ebrucuğum sağolsunlar onlarda merak etmişler mesaj atmışlar özelden..Merakta bırakmiyim geleyim dedim..zemuszemus

Benim de geçen gün hiç tekmelememişti, apar topar acile gitmiştik. Minnoş yüzünü aşağı dönmüş eller ayaklar aşağı bakıyordu, ondan hissetmemişim. Doktor ultrasonda minicik ayaklarını göstermişti, sürtüyordu birbirine civcivim :asigim: "bunu hissediyor musun?" demişti. Demek ki herşeyi hissedemiyoruz...
Bir de cumartesi kadınlar gününe gittik, orada şimdi normal olarak herkes yüksek sesle konuşuyor. Bebek o kadar seste rahatsız oldu, başladı tepmeye. Ara ara lavaboya kaçtım o yüzden. Yüksek sese tepki veriyor lokumlarımız.

Yaaaaa bak bu hiç aklıma gelmemişti.C.tesi günüde gündüzden pek hissetmedim.Akşam eşimin iş arkadaşına gittik oradada kalabalık sayılırdık durmadan tekmeledi.:emir_bebek:kıpır kıpır e kimseye de belli etmedim tabi ama hiç durmadı sonra okadar çok tekmeledi ki insanların içinde eşimin elini alıp karnıma götürecektim bak diye.Bundan olabiir mi acaba yaaaa?Sese karşı hangi haftalarda duyarlılık gösteriyorlar ki?:emir_bebek:

Bir zamandır yoktum..gelemedim diyelim..Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..geçmiş okuyamadım..cinsiyetler belli olmaya başlamıi ne güzel..bal böcüğüm Kız geliyormuş çok sevindim canım..Umerım sana benzeyen çokkkkk güzel bir prensesin olur canım..

Pınarcım hoşgeldin, nasılsın görüşmeyeli?

Canım sağolasın.. :))) Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı..Bir de amniosentez falan yaptıracağım ona kafayı taktım..Yani gelemedim ama neyse şimdi geldim işte..Sen nasılsın bakalım..geçmiş okuyamadığım için soruyorum inşallah iyisinizdir..

canım benım... bende ıyıyım cok sukur bebgımın cınsıyetını ogrendık kızım olcak ıns...:) bende hıc bukadar dusunme gorurusun cok saglıklı bı bebgın olcak... onuda kendınıde uzme olur mu tatlışım

Yaaaaa bak bu hiç aklıma gelmemişti.C.tesi günüde gündüzden pek hissetmedim.Akşam eşimin iş arkadaşına gittik oradada kalabalık sayılırdık durmadan tekmeledi.:emir_bebek:kıpır kıpır e kimseye de belli etmedim tabi ama hiç durmadı sonra okadar çok tekmeledi ki insanların içinde eşimin elini alıp karnıma götürecektim bak diye.Bundan olabiir mi acaba yaaaa?Sese karşı hangi haftalarda duyarlılık gösteriyorlar ki?:emir_bebek:

Vallahi pek ayrıntılı bilemiyorum. Sadece benimki 11. haftaya doğru ilk kez seyirdi. Hani erken kıpradı, ondan hissedebiliyorum. Ama bildiğim kesinlikle şu: Sese karşı çok duyarlı oluyorlar. Ben 5 gündür farkındayım. 5 gün önce eve bol miktarda misafir gelmişti (yalan olmasın 9 kişiydik) o zaman anlayamamıştım; cumartesi "kesin sesten oluyor" dedim.
Bu arada benim yükselenim nasıl kova olur ya :bbo: ?

Ebrucuğum nasılsın en son konuştuğumuzdan beri ? Ben iyiyim ama benim doktorum 35 + olduğum için amniosentez yaptırmamı öneriyor. Sen yaptırmayacak mısın ?
Öperim

canııımmm hoşgeldiiiinnnn :)))) çok sevindiimm seni burada gördüğümeee... çok özledik seniiii :))) teşekkür ederim... Allah hepimize çok güzel yakışıklı prensler prensesler nasip etsin inş. :Saruboceq:

ayyy canım benim iyi ki geldin iyi ki burdasın :))

canım benım... bende ıyıyım cok sukur bebgımın cınsıyetını ogrendık kızım olcak ıns...:) bende hıc bukadar dusunme gorurusun cok saglıklı bı bebgın olcak... onuda kendınıde uzme olur mu tatlışım
Hsdi bakalım hayırlı uğurlu olsun kızın canım :)) kızlar erkeklere göre hala azınlıkta ama epey cinsiyet öğrenemeyen var daha bakalım sonucumuz ne olacak ???? :))

Canım hoşbuldukkkkk :)) geldim geldim..Sohocum Ebrucuğum sağolsunlar onlarda merak etmişler mesaj atmışlar özelden..Merakta bırakmiyim geleyim dedim..zemuszemus
tekrar hoşgeldin.. özelden olmasada bizde topikte yazıp seni merak edenlerdeniz..
meleğinin ve senin iyi olmana çok sevindim.. amniyosentezde gayet başarılı geçecek ve güzel sonuçlarıda alacaksınız inşş

canııımmm hoşgeldiiiinnnn :)))) çok sevindiimm seni burada gördüğümeee... çok özledik seniiii :))) teşekkür ederim... Allah hepimize çok güzel yakışıklı prensler prensesler nasip etsin inş. :Saruboceq:

ayyy canım benim iyi ki geldin iyi ki burdasın :))
Canımmm Bal böcüğğüümmmm gel dedin özledik dedin ben de geldim ..Seni mi kıracağım opuyorumnanaktan

Pisi pisim teşekkür ederim canım ben de bebeğim de çok şükür çok iyiyiz..Dört gözle hareketlerini hissedebilmeyi bekliyorum :)) şimdilik hafif hafif sanki içeride birşey çimdik atıyormuş gibi ama fazlasını ben de istiyorum ..:)

O çimdikler yerini bir şeylerin dayandığını hissetmeye ve sürtünme hissine gidecek inşallah. Ne gariptir, yer değiştirdiğini bile hissediyorum artık. Sanki bir yerini dayayıp sürtünüyor, sonra diğer taraftan çimdiklenmiş gibi oluyorum. :asigim: Dışarıdan da görebilsem ne güzel olacak...

tekrar hoşgeldin.. özelden olmasada bizde topikte yazıp seni merak edenlerdeniz..
meleğinin ve senin iyi olmana çok sevindim.. amniyosentezde gayet başarılı geçecek ve güzel sonuçlarıda alacaksınız inşş
Başkanımmmmmm canım sağolasın... Herhalde biraz bunalım yaptım gelip sizi de buralarda üzmek dır dır yapmak istemedim canım..Ama ben de hepinizi ne yalan söyliyim çok merak ettim..Hepinizin iyi olmasına çokkkkk sevindim..opuyorumnanaktan

Back
X